Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom megint a rugó cserén gondolkodsz.
Nem gondoltál még arra hogy elküldöd csikának a telókat, ő pedig személyre szabja. Lehet még többre is mennél vele mint a rugó cserével
Nézd már pont ilyenem van... 3éve még 17volt... szóval ha esetleg nem lenne már meg a párja a mugennek ezt ajánlom ;)
Ilyen áron a mugen biztos nem vár meg márciusig, de nem baj! Az elkövetkező 5-6évben 100% hogy nem lesz másik ruhám... sőőőt, ugyhogy inkább élek egy darabig kenyéren és vizen és veszek olyat amiben igazán jól érzem magam!

Nekem kordurából SHOX nadrágom van, nagyon jól bírja a vizet, téli béléssel meg olyan mint egy termo nadrág... a kabát meg renox, az is hasonlóan jó! Anno 17volt a gyatya kabátot meg 45ről 35re lealkudtam yamahába, meg még egy vesemelegítőt is hozzácsaptunk
Szerintem várd meg.Nem vesztesz vele semmit.
Ha lesz akció veszel ott, ha nem meg veszel a superzónnál.
Mivel kifutó termékek lesznek a mostaniak olcsóbbak lesznek.
Én kesztyűt akarok, meg textil nardágot a mostani MUGEN-nek az alsó részét mert tavaly hülye voltam és nem vittem elég pénzt
Hmm, nekem nem kell féláras akció! Meg nem is kell 70-80ezerért ruha... olyan 110et szánok rá (remélem addig lesz annyim) és ezért cserébe csak annyi, hogy két részes legyen bőr legyen és saját ízlésem szerint jól nézzen ki! A márka teljesen mind1... ebben az árban úgyis mind egyforma! Remélem lesz valami jó, egyre biztosabb vagyok benne, hogy meghagyom azt a mugent valaki másnak... nem teccik
AZ! csak még él....
ingyen dobáljá k utánad a millió sok szórólapot
Abban egy embernek élete során elég egyszer tartózkodni.
Halottas kocsi
Inkább a shox egységáras Cordurái jók. Pl van egy sor mi 15, van egy sor ami 20.... De olyan kurva nagy féláron akciók nincsenek.
http://www.autonavigator.hu/na...

Vegyél egy ,ilyet ehez nem kell ruha:-)))
Háth nemtudom, 80most a mugen és kapok egy 10ezres vásárlási utalványt... szóval nagyon jó, viszont már próbáltam is ezt a ruhát és az én izlésemnek tul sok a fehér benne... más szinben meg már nincs méret :S szóval választási lehetőségem sincs... azt vártam, hogy majd bíztattok, hogy óó ott nagyon jó, ingyen dobálják utánad a ruhákat, de nem :(
Az elmúlt 2 alkalommal voltam.......nincsenek olyan hatalmas akciók nehogy azt hidd Van elvétve egy-két szimpatikus ár de évközi akció ugyan az sztem.
Ahogy jónak látod hallod Ha most 80 a Mugen akkor az ott 80 lesz vagy 75
Valakinek van személyes tapasztalata a Hungexpós motorsós kiállítás vásárlós részéről? Azért kérdezem mert egyrészt szűz vagyok a témában... másrészt a superzónnál van egy mugen race ruha 80pénzért ami elég jó ár, de valahogy nem az igazi... és bízok benne, hogy márciusban tudok majd pesten venni hasonló jó áron jobbat... szerintetek megéri várni? azt hallottam, hogy jó akciók szoktak lenni?
egyél kutya ! link
lökd már be légy oly bűbáj azt a linket amin lehet nézni fg-t a neten...vagyis a részeket meglehet nézni..vagy érted na
ez átjött
disziz ő bjútiful lengvidzs end perszön hú szpik a loccc off marhaság
nem tudok inglisül. de miafaszomez ?
ekkora pöcsöket
lávcsi