a zsolcai kipufogós megcsinálja neked. mindjárt előkeresek egy képet hogyan is néz ki egy összekötő. mert ez túl hosszú. szerintem a zsolcai ember aprópénzért megcsinálja neked . igaz savállóból, de szerintem azon a rövid szakaszon olyan mindegy.. na kutatom a képet
Igen Laci ezt én igy vettem.
Egyébként meg akarom csinálni hogy normálisan álljon ne igy ahogy és még a rendszámtábla tartót is hogy hátrafelé álljon, mert igy túl egyenes.
Csak nem ismerek senkit aki normálisan megcsinálná :(
Gondolom az összekötő csövet kéne picit átszabni meg a 2 távtartót.
Ha ismertek valakit aki megoldaná az ne fogja vissza magát
he nem azért kérdeztem. szerintem meg ő se azért tette így mert úgy tetszik neki, hanem így vette. amúgy meg szerintem azért így van mert nem jó az összekötő cső .
a miért járvalakidefekteskerékkel kérdésre is lehetneazaválaszhogymertnekiígyjó nem ? dikk most má no ej ha minke mondtál hülyeség ?
Tudtok valakit borsodban aki ,lámpa polírozásával foglalkozik?
A francia cirkálon az egyik oldali új,de a másik oldalinak a teteje karcos,opálos és töri a fényt....
Kapi Attila 06 30 655 1967, " Simi" Tiszakesziből 06 20 971 7629, Grandemoto.com 06 30 968 4102, Van aki csak nagy motorral, v. éppen robival foglalkozik, de azért kérdezd meg őket. Hátha beesik valami. Van még egy srác martintelepen " Zsolti" annak a számát délután megadom.
Egyébként meg akarom csinálni hogy normálisan álljon ne igy ahogy és még a rendszámtábla tartót is hogy hátrafelé álljon, mert igy túl egyenes.
Csak nem ismerek senkit aki normálisan megcsinálná :(
Gondolom az összekötő csövet kéne picit átszabni meg a 2 távtartót.
Ha ismertek valakit aki megoldaná az ne fogja vissza magát
Így megfelel
a miért járvalakidefekteskerékkel kérdésre is lehetneazaválaszhogymertnekiígyjó nem ? dikk most má no ej ha minke mondtál hülyeség ?
sárga villám
A francia cirkálon az egyik oldali új,de a másik oldalinak a teteje karcos,opálos és töri a fényt....
Tudtok valakit aki Miskolcon és környékén külföldi motorok behozatalával foglalkozik? Leginkább 125-ös enduro.