otthon se vagyok manapság az a baj.........
Ha akarnék se tudnék Meg kicsi a bőrdzseki faszomat.......derék, csukló meg mellbőség
Az se kell a kutyának se, pedig semmi baja nincs Tróger népsegg ez a magyar hallod-e
De szar a borsodiaknak dec közepén csak 15 volt 17 helyett
Én meg augusztustól nem mentem vele és néha habzik a szám
Igaz még festeni kell meg kormányt rá tenni tükröt, indexet..........szal melózni kell még vele csak legyen tavasz
Már én is majdnem 1 hónapja nem mentem vele
Szinte minden nap lemegyek és valamit alakitgatok rajta.
Most pl új rendszámtáblatartót csinálok + a kipufogóhoz összekötő csövet.
Annyi mindent tudnék rajta alakitani külsőleg, egy szép matrica szett, ezt azt szénszálas matricáztatni, dehát nincs anyagi keret rá.
Fúú pedig milyen szépre megtudnám csinálni
Meg még kell rendelnem első kerékbe és a kormányba csapágyat, gyertyát, légszűrőt, akkor már rendelek láncszettet is, bár azt majd valamikor nyáron kellesz cserrélni, első lámpát is vennem kell mert az okos előző gazda belebaszta a xenon égőt és megolvadt a műanyag...
Egyébként az utóbbi időben mindig nálunk volt a legszarabb idő.Múlthéten is volt ahol 17 fok volt, inkább úgy mondom hogy csak itt észak keleten nem volt 15 fok...
Nézd vissza a képeket amiket felraktam.Pedig mentem volna egy kanyarintást
Sziasztok!
Nem tudom hogy ti hogy bírjátok de én már nem nagyon a motorozás nélkül!
És még csak a tél derekán járunk! Adhatnátok pár ötletet hogy ti pl hogyan vészelitek át ezt az időszakot.?
Már a karbantartás sem segít!Illetve a pót alkatrészek gyűjtése sem.
Vagy elkerülhetetlen lesz elköltözni egy olyan országba ahol az éghajlat engedi a nyeregben való utazást 12 hónapon keresztül folyamatosan.!H.E.L.P.
Belépőjegy árak:
Állandó fix felsőtribün ülések 5000.- Ft.
Küzdőtéri, behelyezett nézőtérre a jegyár 8000.- Ft.
Csak teljes értékű *számozott ülőhelyekre* érvényes jegyek kaphatók.
Külön, kedvezményes jegy nincs, olyan kisgyereknek nem kell jegyet
váltani, aki elfér a szülei ölében.
Jegyeket elővételben a Ticket Express árulja, érdemes megvenni, mert
mindössze napi 3400 nézőt tudunk fogadni. Állóhely nincs.
Kerekesszékeseknek a karzaton adunk helyet. 1 kerekesszékes nézővel
1 fő kísérő jöhet a karzatra!
Verseny kezdése szombaton 19.00, vasárnap 17.00. Csarnoknyitás a
kezdés előtt 1 órával.
Ha akarnék se tudnék Meg kicsi a bőrdzseki faszomat.......derék, csukló meg mellbőség
Az se kell a kutyának se, pedig semmi baja nincs Tróger népsegg ez a magyar hallod-e