Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Orszaggyulesi valasztasokon eppen forditva szokott lenni a szinterkep...!
KÚL FÉSZ VAGYOK?

mert akkor ez a szám nekem szól.

azt meg nem szeretném

http://youtu.be/K6RHTgW_7Ck
Nah igy egyből jobb
Ezért akarom én is megcsinálni, mert szeretem a jó seggeket
Viszont azt nem amikor az rontja el az egész összehatést

Gecc Te igen nagy féjjsz vagy
Tegnap este én is kivittem a kisebbik vasat. Hááát,,, tényleg érdekes már. Nedves foltokon csak gurulni lehetett vele, mert gázra veszett csapkodásba kezdett a hátulja. Igaz, volt már vagy1,5 fok minuszban... A Karácsonyról is csak napsütésben érdemes gondolkodni. Csak hát, ha meg nincs felhő az égen, rögtön jön ez a kurva köd. De útálom már...
you mad, dude!?
na
Ha már énbarátom tebarátod akkor legyen XT-s
wáhááhhááá én kiszúrtalak :D
jobb oldalt a falnál piros csík a kezemen
Mellik vagy te?
mittudomén mi nekik a jó :D faterodnak flaska... pl; női részleg meg minden fényképes cuccnak örül... mittudomén tányéralátét, fényképes óra... vagy akármi
ezek nem csicskaságok ?
www.ajandekkiraly.hu ha nem is innen rendelsz ötletnek jó
nincs valami karácsonyi ajándék ötletetek faternak meg muternak ?
Ha karácsonykor mentek idejében jelezzetek. Amúgy vasárnap megsétáltattam a zéééé-t Miskolcon ,de ahová a nap nem sütött ott volt érdekes jelenet.
Olajcserét mindenképp javaslom! Csekkold a tömitéseket is, nem-e szaladt össze a viz az olajjal... mert kapuchinoval nem mükszik jól a szerkezet :) Én vmiért olajra tippelek ha azt mondod h néha "beragad" Meg nézd meg a kuplungkosarat nincs-e beverődve és nem-e akad... meg ilyen okosságok... fórumokon olvass utána tuti vannak nálunk okosabbak
aha, megnézni, hogy a lamellák mennyire kopottak? vagy?
hát azt szét kell szedni.
Az is egy jó megoldás!
Valamiért nem működik igazán
A finomállítóval próbálkozom, már majdnem jó, de nem tökéletes. Néha úgy érzem, hogy "ragadna". amikor ráengedem a kuplungot nem történik semmi..... aztán egyszer rúg egyet és nyikkan is és akkor indul el a motor. Vanamikor szépen tudom engedni. Nem értem. Lehet el kezdte megadni magát, de az nem ilyen hibajelzéseket szokott adni, hanem elkezd csúszni. Nem értem
Vélemény?
a szimónál van egy kis lyuk a kuplung állításra, na azon nem kell le engedni. de amugy meg elég felborítani a motort az oldalára. én úgy szoktam kuplungot szerelni.