Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most komolyan ez szórakozik velünk?
Ki ezért a felelős?
Megtaláljuk szétbombázzuk a testét
foscsi !
Tudom, már egyszer elhagytam a rendszámot, mert letört a hátsó lap amire felfogatom
Mondjuk miattam tört el mert a hátsó kereket kikellett venni aztán hogy feltegyem a bakra a csipőmmel megnyomtam a tartót.
Lett egy kis repedés, majd az szépen végigfutott.
Menetközben egyszercsak igen bemélyült a hangja.Úhhh mondom de fasza hangja lett, bár fingom sincs mitől.Kicsit be is paráztam.
Aztán amikor hazaértem vettem észre hogy nincs rendszámom
ez frankó csak az anyagválasztásra figyelj, gondolom érzed mennyire rezonál a labanc
Na gyáárekeek, igy fog kinézni az új rendszámtábla tartóm
Csuda mi?
Köszi szépen, remélhetőleg valaki csak tud majd segíteni
Sajnos a tiéd túl jó állapotban van ahhoz amit én szeretnék, ráadásul rossz oldalon van a kihajtás ( kistesóba szeretnék blokkot cserélni)
Azért köszi a felajánlást
bazmeg
poén oldal! beírod hogy www.apraszaki.homo.com és kiadja.. az apraszaki helyére bármit írhatsz évszázados poén
Pont azt...szereti ha seggbe tolják
És vajon mi a pélót kerestél te azon az oldalon...
van egy olyan oldal ahol bárkiből buzit lehet csinálni. én sokmindent betettem már ide de ezt nem nagyon merem
Akár...
Nem, viszont te szoktál ilyen felborultagyú dolgokat bedobni bárakárhová.
EGY KUTYA VAGYOK ?
NEtán ilyen a hangom ?
Vagy így nézek ki?
tehát a hülyeséget velem azonosítod ?
Egyáltalánnem, csak megláttam ezt a szart, és te jutottál eszembe róla!
arra célzol sokat pofázok ?
természetesen nem találom a képet. de kb 5 centi hosszú, annyi hogy bele menjen az a rész ami a vázból kijön, majd egy kis perem, aztán arra pedig felfekszik a dob. a lényeg hogy elég kb 5 centi hosszú, és ha a vázból kijövő cső vonalát követed akkor fog faszául állni. ha van átmérőbeli különbség ( biztos van mert nem rendszer csak egy dob plusz gyári leölők ahogy néztem) akkor azt ezzel lehet kompenzálni. remélem érted

és akkor így fog állni ahogyan a képen.

a te összekötődbe van egy kanyar ami miatt így áll.