Ahogy Breki is írta... Favágás, ésatöbbi. Én spec ebből élek, és kurvára nincs időm keseregni, hogy már hiányzik. Pedig hiányzik, de viszonylag hamar sötétedik, és reggel amint látunk, indulunk, aztán este meg már rég sötét van, mire végzünk, szóval, utána meg már elmúlatom az időt ez a vacak gép előtt... Rengeteg képem van az elmúlt motoros szezonokról, fél telet el lehet nézegetni őket. Itt is van pár topik, valahol mindig van valaki. Motorkarbantartás meg nálam úgy néz ki, hogy márciusban, mikor már kopnak a megrendeléseim, az idő meg egyre jobb, előhalászom a garázsból a motorokat, ami kell a szezonban nekik, megcsinálom, aztán várom a nyarat...
Hello! Zsolcai lakos voltam, immáron miskolcon tengődök. A régi pályát visszasírva támadt 1 ötletem. Kellene 1 kis segítség a megvalósításához. Arról lenne szó,hogy a DAM-ban szokott rally verseny rendeződni,ugyan ez engem nem érdekel ,de az a kósza ötlet jutott eszembe, hamár rally lehet akkor miért ne lehetne mondjuk endurocross supermoto, quad verseny is?! Sajnos itt kelet MO-n nincs sok motoros esmény de biztos lenne kereslet rá. Kíváncsian várom véleményeteket Tőled illetve az egyesület tagjaitól! Üdv Gábor
hímzést nem tudom vállal -e de van itt egy roma srác, aki évekig bútor gyárban dolgozott. bandit ülést anyagköltséggel együtt 3 ezer forintért csinált meg! gyönyörűen! nekem a CRM-et 4 ezerért behúzta a nagy ferde púpos enduró ülést varrás nélkül!
Nincs olyan ismerősötök akik kárpitozással foglalkozik, és újrahúzná úgy az ülésem, hogy hímez is bele? Tudom neten van 1-2 akik arany áron dolgoznak, de közelbe kellene valami pénztárcakimélő lehetőség....
száma: 06 20 969 43 85