Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kép meg lemaradt...
Itt még mekkora majrésáv volt a gumin

Így már szimpi a dolog :D
köszi. Nem az, egy Gilera RC 125. Akkor leengedem előtte, köszi
Igen le kell engedned! Legalábbis minarelli blokkból kiindulva le kell és én még nem hallottam olyan 2Tről amiből nem kellene :D hacsak nem ducati
Úristen :D
Ilyen lett:
Enyém ilyen volt:
Sziasztok.
Ha állítani akarok a kuplungon a deklinél 125 2T Enduró, mielőtt leveszem a takaró "lemezt", hogy a durva állító csavarhoz odaférjek, előtte le kell engednem az olajat vagy nem?
köszi a választ
természetesen
ez a gumi nem jó egyhengeres gépre, mert a nyomaték megeszi.
Az a ződ?
Az enyémről meg nem mondtam volna hogy kopott, a közepétől 1-1.5 cm-re 2mm-es mély az a minta.
Aztán szlovákban amikor voltunk túrán Kassán vettük észre hogy ki van a szövet
Többiek is nézték hogy hogy van ez lekopva
hát egy ilyen szar kéne de nagyon
jók a gumik is hogy mindenki ennyire beleszarik ebbe a gumi kérdésbe, csak én rettegek a zsernyákoktól , ha kopott a gumim ?
Nézd meg az övékét
Jó mondjuk azért ennyire nem akarom felhajtani.

Mind a 2-en rendőrök szóval...
ha jönne a tavasz meginná az összes pálinkát mikor mi motoroznánk
Na és még annyi, hogy az este folyamán rendelek nagyvasról! Valakinek valami? (nem azért mert felezzük a postát, én igyis ugyis rendelek, szóval postát én állom)
Hát ha 17 fok lenne az eléggé büntetne
Lehet hogy 17 lesz csak nem itt, mint ahogy most sem.Mert hétvégén is 17 volt csak ott délen a határ körül...

Laci
És mi lenne helyettük?
cseszheted... mi is bespájzoltunk bőven és eddig jól állunk, de ha még áprilisba is fűteni fogunk?
Hmm, töltök fel nemsokára képeket az enyémről... gyárit egy este alatt átfaragtam Viszont most kicsit lejjebb hajtom majd, mert rengeteget kötekedtek! Abszolut olvasható, egymás mellé állitottam a csajos kawáját (függöleges rendszámmal) és az XT-t 30-40méterről ugyanúgy olvasható volt mindkető!
Ennek ellenére az idióta rendőr, bepofázik, hogy ő 189 cm magas (én 183vagyok de nem biztos, hogy legalább akkora volt-e) de ha 3 méterre áll a motortól már nem látja, ez ugy fel van törve! Mondom neki Eu szabványos 45fokos rendszámtáblatartókat lehet kapni, megmérhetjük, hogy ez jóval azon belül van, ilyenkor mi van? Hát a kresz, meg az olvashatóság... bazd+
Karácsonykor mindenképpen otthon leszek, motor közelben! Ha tényleg ilyen idő lesz bennevagyok!
de ha lesz is, akkor is mi már rengeteg fát megspóroltunk ezzel az enyhe idővel.

karácsonyi gurulás? hát az kemény lenne. de csak ha száraz idő lesz meg mittudomain papír lettem, nincs már nekem kedvem motorozni, nem is érdekelne ha eladnám ezt a két szart
750 be odaadnám a KTM-et meg a CBR-t.
Karácsonyra 17 fokot mondanak állítólag. Karácsonyi gurulás a (többeknek) elmaradt novemberi helyett?
Lesz még itt -20fok nem kell félni.
De legalább lenne itt is 12 fok aztán mennék egy kört
minnyá karajcsont oszt valahol 12 fok van tavaly meg mi pusztulat hideg volt