Sziasztok.
Ha állítani akarok a kuplungon a deklinél 125 2T Enduró, mielőtt leveszem a takaró "lemezt", hogy a durva állító csavarhoz odaférjek, előtte le kell engednem az olajat vagy nem?
köszi a választ
Az enyémről meg nem mondtam volna hogy kopott, a közepétől 1-1.5 cm-re 2mm-es mély az a minta.
Aztán szlovákban amikor voltunk túrán Kassán vettük észre hogy ki van a szövet
Többiek is nézték hogy hogy van ez lekopva
Na és még annyi, hogy az este folyamán rendelek nagyvasról! Valakinek valami? (nem azért mert felezzük a postát, én igyis ugyis rendelek, szóval postát én állom)
Hmm, töltök fel nemsokára képeket az enyémről... gyárit egy este alatt átfaragtam Viszont most kicsit lejjebb hajtom majd, mert rengeteget kötekedtek! Abszolut olvasható, egymás mellé állitottam a csajos kawáját (függöleges rendszámmal) és az XT-t 30-40méterről ugyanúgy olvasható volt mindkető!
Ennek ellenére az idióta rendőr, bepofázik, hogy ő 189 cm magas (én 183vagyok de nem biztos, hogy legalább akkora volt-e) de ha 3 méterre áll a motortól már nem látja, ez ugy fel van törve! Mondom neki Eu szabványos 45fokos rendszámtáblatartókat lehet kapni, megmérhetjük, hogy ez jóval azon belül van, ilyenkor mi van? Hát a kresz, meg az olvashatóság... bazd+
de ha lesz is, akkor is mi már rengeteg fát megspóroltunk ezzel az enyhe idővel.
karácsonyi gurulás? hát az kemény lenne. de csak ha száraz idő lesz meg mittudomain papír lettem, nincs már nekem kedvem motorozni, nem is érdekelne ha eladnám ezt a két szart
750 be odaadnám a KTM-et meg a CBR-t.
Így már szimpi a dolog :D
Ha állítani akarok a kuplungon a deklinél 125 2T Enduró, mielőtt leveszem a takaró "lemezt", hogy a durva állító csavarhoz odaférjek, előtte le kell engednem az olajat vagy nem?
köszi a választ
Aztán szlovákban amikor voltunk túrán Kassán vettük észre hogy ki van a szövet
Többiek is nézték hogy hogy van ez lekopva
Jó mondjuk azért ennyire nem akarom felhajtani.
Mind a 2-en rendőrök szóval...
Lehet hogy 17 lesz csak nem itt, mint ahogy most sem.Mert hétvégén is 17 volt csak ott délen a határ körül...
Laci
És mi lenne helyettük?
Ennek ellenére az idióta rendőr, bepofázik, hogy ő 189 cm magas (én 183vagyok de nem biztos, hogy legalább akkora volt-e) de ha 3 méterre áll a motortól már nem látja, ez ugy fel van törve! Mondom neki Eu szabványos 45fokos rendszámtáblatartókat lehet kapni, megmérhetjük, hogy ez jóval azon belül van, ilyenkor mi van? Hát a kresz, meg az olvashatóság... bazd+
karácsonyi gurulás? hát az kemény lenne. de csak ha száraz idő lesz meg mittudomain papír lettem, nincs már nekem kedvem motorozni, nem is érdekelne ha eladnám ezt a két szart
750 be odaadnám a KTM-et meg a CBR-t.
De legalább lenne itt is 12 fok aztán mennék egy kört