Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

puszi mindenkinek
És sorstársakra is leltél.
Ez a jó ebben a helyben, nem ?
Köszi! Lassan már a bőség zavara lesz, eddig meg tanácstalan voltam
A biztonságért..? Uggyan már.
no comment...

Egy egyedülálló férfi egy alkalommal már nagyon vágyott egy nőre, ezért elment hogy felkutasson egy prostit.
Elvitte egy motelbe a nőt, de útközben észrevette, hogy valami nincs rendben, az a bizonyos testrésze nem nagyon akar engedelmeskedni és eléggé puhácska maradt.
A motelszobába érve tehát megkérte a prostit, hogy várja meg, kiszalad a fürdőszobába egy pillanatra.
Ahogy a fél sötét fürdő helységben matatott, szerencsére rálelt egy kis doboz kenőcsre, amivel alaposan bemasszírozta az ominózus tagot, majd elégedetten ment vissza a nőhöz.
Lefeküdt vele, akivel egy fenomenális aktusban volt része, minden tökéletes volt.
Ezután már furdalta a kíváncsiság, hogy miféle különleges krém lehetett az, amit használt. Kiment ismét a fürdőszobába és elolvasta az aprócska címkét:
"Tyúkszem kenőcs. Használat után a bekent részt megkeményíti, kiszárítja és aztán az magától leesik."
Ez menő ugyanakkor drága cucc
Márka...
Soha nem motorozott, de egy kép erejéig csak ráült.
hát nem kizárt. most is volt fent egy . supermoto topicban duke620 nicken Petya szokott árulni.
Ha olyan könnyű lenne szerezni huzatot.
Ülést meg kizárt hogy kapjak 10ért
Én arra inkább huzatot vennék! Vagy komplett ülést 10ért
Azér' az az új fejlsztésű vízhatlan krosszcsimma odabasz
Ööö nekem is ki van szakadva az ülésem!
De nekem mind2 oldalon
:) szimpatikus bááácsi.
Ez büntet ez a kép!
A ködvágó nagyon ott van a szeren...
Tiszaújvárosban a csóró negyedben (patakparton) van egy öreg erdélyi szűcs.Ő szokott eféléket készíteni,sőt motoros bőrkabátokat var , olyan 20 tól. Nagyon szépen dolgozik,de tele is van melóval.Ha haza megyek (mert Zalaegerszegen vagyok) akkor megtudom a nevét ,telószámát.
Olyan krosszoos az ürge, mint a szomszédom.
Szemem se a régi már... A második mondatra meg mit mondhatnék. Pancseeer! Veszek már a tavaszra én is valami bokorugrót, aztán betanítom neked a környék érdemesebb "pályáit".
Bízhatsz bennünk, senkinek nem áruljuk el, h elhajlott a kormányod!
YZ..F Úgy eltévedtem h csak na, még el is csúsztam az avaron, kormány elhajlott. de
Nagyon baráti! csak nem gyors. Ha érdekel titeket most a télen, elkülditek hozzám és intézem !
Na, most az jelentkezzen, akinek (még) egyben van az ülése.
Nekem is ki van szakadva az ülésem.
Lehetek klubtag?