Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ma kinyargaltam egy körre a csillagrombolóval!
Jóaz...............banditosok esküsznek rá.
Én vettem előre egy D211-et.Fele ennek árban.
kipróbálom ha már ennyien dícsérik.
ezt néztem ki amiket mondtál nekem az bőven elég
Ez a gyári első megcsúszott párszor nekem is és a víz levert, hogy merre fog kimenni az eleje
Én is így voltam.............aztán volt egy előzésem amikor jött szembe egy fehér ájudi..............én markoltam a féket sövő meg megy előre mint a vonat, de már éreztem hogy majdenm kivágódott alólam az elsőkerék inkább visszaengedtem a féket.

Egy jópár sima melegpite elbambulás és utána fékráhúzás kellett hogy számítsak az ide-oda kicsapkodó elsőkerékre.
Érdekes hogy mind teljesen egyenes helyzetben fordult elő döntve meg mint a sínautó úgy fordult el még enyén provokálva fékkel is.
Ezért tippelek hogy a közepe csúszós az oldala meg már fasza így a power az jobb mert ott olyan a közepe is.
elől gyári van még. Hátra vetem újat mert az kopott volt.
De most meg előre kellene mert nem vagyok kibékülve vele és kopott is már.
Akkor power előre
Ha eddig jó volt a road és nem volt gondja a tapadással fölösleges egy ragadósabb gumi! És akkor már inkább legyen ugyanolyan fent... én ezt mondom! De persze, ha nem vagy megelégedve a tapadással, akkor mehet a road! De gumik futásteljesitményét is vedd figyelembe...

Road 2 sosem megy előre többet.

Volt pár vicces majdnem pofáraesésem a kemény közepe miatt.

Ideális a power-road2 kombináció.A power tapad a road2 meg nem kopik hátul.
Gyakorlatilag együtt fognak kopni.
pilot power? De akkor olyan kell hátra is..
Minden okosság forrására
Mert belém nem sok mászott, egészen úgy tűnik
Ne.
Inkább egy power.
hmm? Ezt most nemértem :D de oké! Gyere! Pöri-re gondolsz?
Meglátogatlak majd mindenképp! Azt a tenyérben elférős hasznos kis izé témádat szeretném megtanulmányozni, mert jelenleg egyre inkább azt érzem, h mindenképp szükségem lesz rá az elkövetkezendőkben.
Zeher! Intézd a karbonmatricát! Alakulnak az elképzelések!

Szerintetek, a képhez hasonlóan, ha felrakok karbonmatricát, mennyire lesz tartós? A legkeskenyebb részeknél lenne kb 10-12mm!
Én ha lehetőség van rá ugyanolyat rakok rá... Az XT-t úgy vettem hogy hátul diabló volt elől meg metzeller valami... aztán felraktam előre hátra a road attackot és mintha magától fordult volna
Szerdáig vagyunk
Szasztok!
Hátul M. pilot road 2 gumma van de az még jó és előre most esedékes egy új. Ugyan ilyen legyen vagy mehet rá más is?
És hogy tökönbök a karbisor ha gebasz van.
Fúde atomveszélyes lehet azzal a rövid tengelytávval...
Jöv héten lesztek még benn koliban? (írhatsz fészen is)
Az lenne a nagy mutatvány, ha valaki simsonblokkos gsxr-t csinálna...

Haversrác már nincs messze az igazságtól
Mekkora "tárgy"

Elmenne 100-nál mellettem.....lehet leesnék a röhögéstől a motorról
Facca