Én is így voltam.............aztán volt egy előzésem amikor jött szembe egy fehér ájudi..............én markoltam a féket sövő meg megy előre mint a vonat, de már éreztem hogy majdenm kivágódott alólam az elsőkerék inkább visszaengedtem a féket.
Egy jópár sima melegpite elbambulás és utána fékráhúzás kellett hogy számítsak az ide-oda kicsapkodó elsőkerékre.
Érdekes hogy mind teljesen egyenes helyzetben fordult elő döntve meg mint a sínautó úgy fordult el még enyén provokálva fékkel is.
Ezért tippelek hogy a közepe csúszós az oldala meg már fasza így a power az jobb mert ott olyan a közepe is.
Ha eddig jó volt a road és nem volt gondja a tapadással fölösleges egy ragadósabb gumi! És akkor már inkább legyen ugyanolyan fent... én ezt mondom! De persze, ha nem vagy megelégedve a tapadással, akkor mehet a road! De gumik futásteljesitményét is vedd figyelembe...
Meglátogatlak majd mindenképp! Azt a tenyérben elférős hasznos kis izé témádat szeretném megtanulmányozni, mert jelenleg egyre inkább azt érzem, h mindenképp szükségem lesz rá az elkövetkezendőkben.
Én ha lehetőség van rá ugyanolyat rakok rá... Az XT-t úgy vettem hogy hátul diabló volt elől meg metzeller valami... aztán felraktam előre hátra a road attackot és mintha magától fordult volna
Én vettem előre egy D211-et.Fele ennek árban.
kipróbálom ha már ennyien dícsérik.
Ez a gyári első megcsúszott párszor nekem is és a víz levert, hogy merre fog kimenni az eleje
Egy jópár sima melegpite elbambulás és utána fékráhúzás kellett hogy számítsak az ide-oda kicsapkodó elsőkerékre.
Érdekes hogy mind teljesen egyenes helyzetben fordult elő döntve meg mint a sínautó úgy fordult el még enyén provokálva fékkel is.
Ezért tippelek hogy a közepe csúszós az oldala meg már fasza így a power az jobb mert ott olyan a közepe is.
De most meg előre kellene mert nem vagyok kibékülve vele és kopott is már.
Akkor power előre
Road 2 sosem megy előre többet.
Volt pár vicces majdnem pofáraesésem a kemény közepe miatt.
Ideális a power-road2 kombináció.A power tapad a road2 meg nem kopik hátul.
Gyakorlatilag együtt fognak kopni.
Mert belém nem sok mászott, egészen úgy tűnik
Inkább egy power.
Szerintetek, a képhez hasonlóan, ha felrakok karbonmatricát, mennyire lesz tartós? A legkeskenyebb részeknél lenne kb 10-12mm!
Hátul M. pilot road 2 gumma van de az még jó és előre most esedékes egy új. Ugyan ilyen legyen vagy mehet rá más is?
Haversrác már nincs messze az igazságtól
másik
gixervespa
Elmenne 100-nál mellettem.....lehet leesnék a röhögéstől a motorról
Facca
Kawaschwalbe...