Ez egy 1964-es kiadású járgány. Mikor én megvettem, már több helyen volt törve az alváz. Ezeket a gányolt szarokat én szépen megjavítottam, de az alant látható helyen (mármint ahol kettéesett) van az alvázban egy vastag cső, ami a fülkét tartja. No, azzal már meggyűlt a bajom, de akkor csak a cső repedt körbe. Most pedig a cső körberepedt, aztán meg repedt tovább az alváz teteje felé, és hát ez lett a vége...
A kezdeti tanácstalanság után kiderült, hogy ezt a problémát, csak egy aggregátorral tudom megoldani. Sikerült egyet bérelni, ami nem csak aggregát, hanem hegesztő dinamó is volt egyben. (ritka malac, hogy épp benn volt a kölcsönzőben) Innentől már csak egy fél nap, fél kiló pálca, meg másfél lityó benzin, és mehettünk is rakodni. Először csak annyira akartam összetákolni, hogy valahogy hazasántikáljon, de, mivel fasza volt dinamóval heftelni, olyan szinten összehoztam, hogy végül is rakottan jött haza.
már a fater is gondolt rá,hoyg fekete patkányokra is jó lenne.
Én egyszer (faterék a falú közepén laknak)ki álltam a sarokra ,hát menekültek a fekák.))
A faternak van egy hasonló,csak azon tank van és patkány és egér irtására készült. Mérgező fűstöt fúj be a lukba....
Ki van rakva a műhelybe ,hogyha valaki bemegy vagy benéz akkor az arcára fagy a mosoly...
Jól jártál , lehet , h megtámadta az alvázat a puhafaszú, aszt az miatt volt?
Mellédrótozol 2 bükkfa gyallyat és kész is van, v mekkhegeszted szigszalaggal
című sorozatunk mai részében:
ŐRBOTTYÁN
a segédvázon ül a daru ami állandóan kilazul és töri a vázat
Megnéztem volna ahogy szaladnak a retkek!
Én egyszer (faterék a falú közepén laknak)ki álltam a sarokra ,hát menekültek a fekák.))
Akkor jöhetett a jólbevált konzolos alváz hegesztés .
Űtána pedig ,MÚÚÚKODJ !
Remek kis szerkezet!
És lehet, hogy szélesebb körben nem csak rágcsálók irtására lehetne használni...
Ki van rakva a műhelybe ,hogyha valaki bemegy vagy benéz akkor az arcára fagy a mosoly...
Mellédrótozol 2 bükkfa gyallyat és kész is van, v mekkhegeszted szigszalaggal