Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez ketté rottyant
Azz szééép mi lett a vége? hogy gyógyítottátok meg?
Tegnap nem csak a jó öreg Roburomat sikerült lerendezni,de még ez a kurva gép is elrúgta az utolsót. Mostanra sikerült lelket lehelni belé. Úgy, hogy itt a tegnap lemaradt két kép. (a látszat ellenére az autó nem billencs)
Ilyenek ezek a piros motorok, csábítják az embert a csalitosba,
HAHÓ!
Megfagytatok Gyerekek?
Igazad van Breki!
De én megtoldanám ezzel!
kicsit?
Ma sikerült elgörbíteni az egyik autómat. (egy kicsit)
veres bivaly
Nincs neki.
Vagy bármi. De leginkább csak a ribancom.
van neve a motorodnak ?

Mert miért ne, mert szeretem ezt a helyet, mert ez még bőven nem dzsindzsa, mert ehhez volt kedvem, és mert wáááá
de mé mentél a dzsindzsába ? ( eég akkor válaszolni ha tudsz , és már nem pörögsz mitn a buszkerék )
Hátttéénma nagyon szerelmes lettem
Na énis ezért birtoklok öreg( ) szuperlotyeszt, kicsi fogyasztással, 920 Ft-os negyedévi biztivel, megbízható technikával. Soha többet új motort!

Az elsőt kihagyom-nem akarok úgy kinézni mint ők, és azt sem, hogy ne álljon fel...
A többivel meg az a baj, hogy eltángálsz egyet, és pikkpakk bent pislogsz a böriben köztük...
Soha nem éltem vele én sem :D nem is fogok... bár vannak olyanok amik TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐNEK hasznosak! Egy időbe árultam ilyen vackokat...
Olvastátok a cikket? FT/km

Kiszámoltam a saját költségemet, 5éves adatokkal számolva, évente 10.000Km-el, 5évnyi -benzin(385Ft), -biztosítás, -telj.adó, -gumi, -olaj, -fék, -lánc, -egyéb karbantartás(fékolaj,telóolaj,szimering,láncspray,levegőszűrő és hasonló apróságok) +ehhez az egyszeri átírás költsége! Értékvesztéssel nem számoltam, mert nem lesz lehetőségem motort váltani 5éven belül, tehát érdemlegesen nincs mit számolni!
Szóval ezek alapján 32Ft/Km! Többek között azért töredéke a fenti költségnek, mert nem egy fiatal nagyköbcentis sportmotorról van szó és mert nem viszem minden szarért szervízbe + nem elhanygaolható, hogy 5liter alatti a fogyasztásom(minden körülmény között) és nevetségesen olcsó a teljesítményadóm és a kötelezőm...
Szóval vegyen mindenki szuperlotyót
ez jó.. én mondjuk az elsőt nagyon elítélem!
Ajánlom figyelmedbe a következő termékeket: Első lépés! ; Második lépés! Biztos ami biztos.... és végül:szabadidős tevékenység!
Borsodi sorsom könnyebben viselem egy Borsodival
Tegnap félnyolc körül betoppant egy szűk 12-15 tagú szimpatikus társaság a lebujomba kovbojkodni picit. Nem kellett tíz perc, hogy az összes normális vendégem lelépjen. Ilyenkor bánom, hogy nem vagyok egy kétméteres 130 kilós állat Sztívünszegál tudásával...
Sorsod: Borsod...