Ja. Tisztára arra. Amúgy hazajött Pali haverom Angolországból, neki most, (mivel az R6 elment) "csak" egy Dominátorja van, némileg jobban ismeri a környékbeli erdőket, mint Te, úgy hogy, ha gondolod, dumáljatok össze valami erdei túrát.
Alkohol... Azzal némelyik gazdi megy. Azért ezek a karburátoros, agyonetetett régi dögök még képesek egy kis "tüzijátékra", főleg, mikor már kissé hidegebbek vannak, és egyszer egyszer megbicsaklik a keverékképzés a sűrűbb levegőtől...
Jó már így egyben látni, de azért valami még hibádzik ott a hátulján. Vagy a jövő évi bírságemelésekre való tekintettel innentől már a belső zsebben hordod?
Ma csak kihasználtam ezt a viszonylag enyhe időt, és, ugyan csak este, de mégis fordultam egyet a Gixxerel... Nem volt hideg, és hátulról azok a lángnyelvek...
S.O.S. Segítség 2001 es hűtőben hány érzékelő gomba van?! kettő vagy egy? Az egyik a hőfokot jelzi a másik a ventillátort kapcsolja de az én hűtőm vmi buherált és ezen csak egy érzékelőnek van helye! kérlek segítsetek
Fizess paraszt mindenért Nem tudom hol lesz a vége ennek .......Egyszerűen rákényszerítenek, hogy dobbants a picsába innen Külföldön se kevesebbek a bírságok, de ott legalább értelmes fizut kapsz mellette...........
Mint yamaha szervíz tudomásom szerint már régen megszünt. Tovább folytatta mint motor és alkatrész kereskedő, de egy pár hónapja a tulajdonos lezárta a boltot, mert tartoztak neki a bérleti díjjal, így szerintem már nem mükszik. Mi is jártunk ott egy kereskedővel egy hónapja, hogy elhozzuk az alkatrészeket és a kiegészítőket de semmi használható nem vólt.
Szép helyen élünk!