Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Atyaúristen!
Szép helyen élünk!
egyebet nem tudok elmondani! kérem kapcsolja ki ! ( az életet)
Nekem a motor nem csak hobbi hanem közlekedési eszköz. Dolgom volt és nem volt itthon kocsi ezért azzal mentem.
Ja. Tisztára arra. Amúgy hazajött Pali haverom Angolországból, neki most, (mivel az R6 elment) "csak" egy Dominátorja van, némileg jobban ismeri a környékbeli erdőket, mint Te, úgy hogy, ha gondolod, dumáljatok össze valami erdei túrát.
Tudod a pia tompítja az érzékszerveket
Itt vagyunk ne. Decemberi motorozás. Senki sem szervezte, és külön-külön ugyan, de mégis, mintha összebeszéltünk volna.
Biztos az indexekre gondoltál
én is mentem még fél órával ezelőtt a CBR-el.. és nagyon nincs hideg !
Alkohol... Azzal némelyik gazdi megy. Azért ezek a karburátoros, agyonetetett régi dögök még képesek egy kis "tüzijátékra", főleg, mikor már kissé hidegebbek vannak, és egyszer egyszer megbicsaklik a keverékképzés a sűrűbb levegőtől...
Jó már így egyben látni, de azért valami még hibádzik ott a hátulján. Vagy a jövő évi bírságemelésekre való tekintettel innentől már a belső zsebben hordod?
Mivel megy az a a vas? Metanol? Alkohol?
Én is megjárattam ma a szárazföldi egységeket. Jó hőmérsékletre való tekintettel.
Ma csak kihasználtam ezt a viszonylag enyhe időt, és, ugyan csak este, de mégis fordultam egyet a Gixxerel... Nem volt hideg, és hátulról azok a lángnyelvek...
S.O.S. Segítség 2001 es hűtőben hány érzékelő gomba van?! kettő vagy egy? Az egyik a hőfokot jelzi a másik a ventillátort kapcsolja de az én hűtőm vmi buherált és ezen csak egy érzékelőnek van helye! kérlek segítsetek
Megvolt!
igyál meg valamit
Kösz srácok!
Fizess paraszt mindenért Nem tudom hol lesz a vége ennek .......Egyszerűen rákényszerítenek, hogy dobbants a picsába innen Külföldön se kevesebbek a bírságok, de ott legalább értelmes fizut kapsz mellette...........
Boldog névnapot feri bácsi!
Boldog névnapot Ferenc !
Mint yamaha szervíz tudomásom szerint már régen megszünt. Tovább folytatta mint motor és alkatrész kereskedő, de egy pár hónapja a tulajdonos lezárta a boltot, mert tartoztak neki a bérleti díjjal, így szerintem már nem mükszik. Mi is jártunk ott egy kereskedővel egy hónapja, hogy elhozzuk az alkatrészeket és a kiegészítőket de semmi használható nem vólt.
Ennyi az élet egyik percben semmi bajod a másikban holtan esel össze
Bocs, részvét...