Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az éven már nemhiszem, de jövőre mongyuk januárba majd iszol de csak ha hozol beugróhazait
Na én most eltávolodok a kompjútertől.
nyáron a barackosba ittam
hát nálatok még tán nem ittam
dikk
jó fasza. majd elmondom mi van !
Ez jó he már beszéltem az inassal is és sima ügy lesz
Meleg hely ( nem félre érteni) nem kell vigyázni se a rendre. Zene is van.
és még összeütünk egy faja kőkáposztát a sparheten
ja azt hiteem már van valami épkézláb ötleted mi is szoktunk mühelyben piálni link
ha meg átzavarjuk keresztanyámékat anyámékhoz akkor a ház is a miénk
keresztanyáméknak ( márk) van műhelyük oszt befűteni a sparhetba dt-t kitolni van ott hely bőven. alapból is van bent asztal meg szék sőt még zene is van. Pia az is van. Bor, pálesz. nem gond ha óbégatunk se nagyon 5-6 ember még szumózhat is ha kedve szottyan
na atmosz hol ? ? ? ?
Köszönömszépen!
Bocsi! De egy kicsit béna vagyok
áááháá mostmár értem! Én meg válaszoltam
Szandra! A MIMOK-ra írtam hol tudsz a P10-es cuccokkal kapcsolatban érdeklődni.
ki kérdezte?
este megyek fonyba piálni
magyarul mintha diszkóba lennék. na az nekem nem pálya
győzköd a fa...szom
Zene lesz, dávid mixel ( nem tudom mennyire szereted a tuc-tuc zenét) de sztem nem csipázod Van tánctér ott lehet részegen pörögni nyugodtan, hányni, fejen pörögni. Van mellette egy kis társalgó rész( itt vannak a piák székek kaja, meg itt lehet dumálni.) budi is van 2 is. Itt lehet szúrni a luvnyákat vagy csak pipáztatni kinek mi a szíve vágya
Még csak most fog összeálni a névsor meg a program..szal még most alakul csak
Ne dőlj be neki! Te leszel a sofőr akit ugráltatnak ha elfogy a pia meg a cigi! Aztán meg te fogsz takarítani is utánuk!
győzzél meg!

mi lesz amugy? csak döng a zene meg folyik a pia? ?
jááóóó van-e
debassz. még lehet átgondolom ! itthon mindig fasza buli van, aztán átcsap balhéba meg idegeskedésbe aztán leszarom-ba