Én meg nem láttam egyikőtöket se de lehet fogom..lehet nem.
Pedig elég gyakran látok büféknél egy csajt meg egy palit dumálni lehet ez valami jelenség
X-akták vazze
Én is láttam ott egy srácot aki beszélt egy csajjal :D általában minden nap van ott egy-egy srác aki csajjal beszélget :D sőőt, most hogy tudom, hogy ki rejtőzik az ekk mögött szerintem téged is láttalak már párszor :D
Az lehet, hogy téged láttalak tegnap délelőtt a/1-ben a büfénél? egy csajjal dumáltál, ha te voltál, ha nem, akkor nem te, de vki beszélt egy csajjal délelőtt fél10 körül.
A múltkor valaki feltett egy szatyor képet, amik valami csehországi, téli mocistalin készültek. Vagy ott van a német Elefantreffen, vagy hogy hívják...
Azért egy ilyen tali nem lehet egyszerű...
Nem ilyenkor már nem motorozok. Igaz csak egy 80asom van de ilyenkor már pihen ha leesik az első hó olyankor még kimegyünk haverokkal hülyülni. De télin szigorúan kocsi.
én tegnap előtt nem aludtam egy percet se mert iszonyat fájt a térdem, de olyan "ordítanék" szinten .
kb 5 évig aktívan minden télen mindenhová simsonnal mentem. volt hogy csak le kellett ugrani a boltba, mondom elég a melegítő, aztán még mentem pár kört.. szóval kibaszott hanyagul..volt hogy haverok kocsival én motorral éjszakákat csapattunk a hóba..
21 éves korom óta érzem ha jön a front
Még száguldozol most is?
Én október végén letettem az Időgépet.
Huszonévesen még megcsináltam azt, hogy elmentem motorozni akkor mikor már délben is csak öt fok volt. Meg motoroztam eleget télen a postán.
Már nem hiányzik a hideg.
Kezdek öregedni?...
Ha nem figyel az ember a lábának búcsút inthet
Pedig elég gyakran látok büféknél egy csajt meg egy palit dumálni lehet ez valami jelenség
X-akták vazze
Megyek is aludni.
Jó 8 mindenkinek!
Azért egy ilyen tali nem lehet egyszerű...
kb 5 évig aktívan minden télen mindenhová simsonnal mentem. volt hogy csak le kellett ugrani a boltba, mondom elég a melegítő, aztán még mentem pár kört.. szóval kibaszott hanyagul..volt hogy haverok kocsival én motorral éjszakákat csapattunk a hóba..
21 éves korom óta érzem ha jön a front
Én október végén letettem az Időgépet.
Huszonévesen még megcsináltam azt, hogy elmentem motorozni akkor mikor már délben is csak öt fok volt. Meg motoroztam eleget télen a postán.
Már nem hiányzik a hideg.
Kezdek öregedni?...
Igyekszik az ember.