Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a BURN-t lestem Szépségverseny már nem tudom,mikor volt,fél 1 körül leléptem,kissé unalmas volt nekem..
Mi is voltunk kint haverral, a szépségversenyt az első sorból néztük, csorgott a nyálunk.
Bicaj pillangófék,vagy tárcsafék. Ezek sokkal könnyebbek,talán volt is valami ilyesmi (bicaj tárcsa). Nem volt valami nagy cucc,és ajándék se volt
Nem baj az ha nehéz, lendkerekes megoldásként is funkcionálhat egy pár nehéz tárcsa.
én is ezt mondtam nekik.. de a srác erősködött ,bár mikor fel akarta kapni mind a 3 , nagyon meglepődött... de azért el vitte..
Sajnos csak vasarnap olyan 3-4körul erek haza miskolcra.
A fékkel legalább akkor nem lesz gond..., mondjuk én inkább valami dobféket raknék bele, ami könyebb is meg egyszerűbb is.
én is hozzá járultam...!az egyik gépen ,a ciberém (régi) féktárcsái fékeznek..))
Ez a nagy szemű kiscsávó már belőlem is hülyét csinált egyszer. Mondjuk, mindenkinek tetszett, csak én dühöngtem miatta.
Én kinézek...., pár csopitársam is versenyzik, úgyhogy kinézek kicsit dumálni velük....
Jövőre meg valszínű én is nevezek, de inkább pneumobilra.
Jah amúgy elég durva lesz, mert a mobilok 80%-át olyan kiscsajok vezetik, akiknek nincs jogsijuk...., szép lesz!
Talán lesz valami akkor is. Nem tudom,ott azt írja. A holnapi a fő nap,szerintem.Ma is van valami 6-tól.
Elírtam,bocsi. Ez lesz az. Alul vannak a programok.
Itt a link. Szujó Zoli is kint lesz,meg Szekeres Nóra Remélem jó néni Még én se néztem a honlapot,de tuti free
Szombaton van,nem tudom hánytól. Ingyenes,a kiállítást nem tudom.Itt egy honlap,még én se néztem. A bosch a szervező,lehet menni szarozni őket Én csak az ajándékok miatt megyek,be kell valljam Meg lesznek fellépők,márha lehet őket annak nevezni VV-s embőcke meg megaszaros embőcke. Megkeresem a honlapot.
Én lehet kinézek. Ingyenes?
Vasarnap mar nincs?
Ki néz ki holnap a Népkerthez? Elvileg lesz valami veterán motorkiállítás is
Azért mert van egy vállalkozásod,az nem azt jelenti,hogy sikeres lesz.. Hiába vagy vállalkozó,ha a kutyának se kell az,amivel éppen foglalkozol Persze,találd ki,hogy mi lesz az,és valósítsd meg Így kell csinálni,és attól még befuthatsz.

Szandra,motorossal együtt annyi a bukó?
Én kocsival voltam ezért sajna nem tudtam pontosan hol a vége :D amugyténleg nagyon szép.
Mentem arra, Óhuta végén lehet tovább menni, és a Kőkapuhoz vezető útra lyukadsz ki, nagyon szép erdei út!
Jah. Sokszor ebből van a szopás. De evvan.

Bukó valakinek esetleg? 12ezer pénz.
(Tudom, h ez nem az apró, de hátha)
határozott, ösztönös, szenvedélyes és törekvő

((kos))
igen, de itt nincs a közelben nagy város.. elvileg ez is város .. de kicsi.. szóval nemnagyon van itt munka.. de vállalkozást mindenhol lehet csinálni , csak ki kell találni mit akarsz.. én azon vagyok hogy egyszer vállalkozó legyek.. és azt csináljam amit szeretek, és ugy ahogy én akarom.. ez nagyravágyásnak hangzik, de rajta vagyok és mindent meg fogok tenni hogy így legyen előbb vagy utóbb
Hol "itt"? Általában kisebb településekről bejárnak a közeli városokba melózni.. Nem? Nem tudom.