Én kinézek...., pár csopitársam is versenyzik, úgyhogy kinézek kicsit dumálni velük....
Jövőre meg valszínű én is nevezek, de inkább pneumobilra.
Jah amúgy elég durva lesz, mert a mobilok 80%-át olyan kiscsajok vezetik, akiknek nincs jogsijuk...., szép lesz!
Szombaton van,nem tudom hánytól. Ingyenes,a kiállítást nem tudom.Itt egy honlap,még én se néztem. A bosch a szervező,lehet menni szarozni őket Én csak az ajándékok miatt megyek,be kell valljam Meg lesznek fellépők,márha lehet őket annak nevezni VV-s embőcke meg megaszaros embőcke. Megkeresem a honlapot.
Azért mert van egy vállalkozásod,az nem azt jelenti,hogy sikeres lesz.. Hiába vagy vállalkozó,ha a kutyának se kell az,amivel éppen foglalkozol Persze,találd ki,hogy mi lesz az,és valósítsd meg Így kell csinálni,és attól még befuthatsz.
igen, de itt nincs a közelben nagy város.. elvileg ez is város .. de kicsi.. szóval nemnagyon van itt munka.. de vállalkozást mindenhol lehet csinálni , csak ki kell találni mit akarsz.. én azon vagyok hogy egyszer vállalkozó legyek.. és azt csináljam amit szeretek, és ugy ahogy én akarom.. ez nagyravágyásnak hangzik, de rajta vagyok és mindent meg fogok tenni hogy így legyen előbb vagy utóbb
Jövőre meg valszínű én is nevezek, de inkább pneumobilra.
Jah amúgy elég durva lesz, mert a mobilok 80%-át olyan kiscsajok vezetik, akiknek nincs jogsijuk...., szép lesz!
Szandra,motorossal együtt annyi a bukó?
Bukó valakinek esetleg? 12ezer pénz.
(Tudom, h ez nem az apró, de hátha)
((kos))