Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kezelhetőségre éreztem különbséget... Meg üléspozícióra és kényelemre. Gyökkettőnél nem jön ki az 1100cm vs 650 közti különbség.
A sétálónál szokott lenni egy narancssárga Kawa.Naa az Nem tudom kié,de jól néz ki. Ott a villanyrendőrtől nem messze,felfelé a színház felé.
Persze,hogy érezted a különbséget,azért elég nagy különbség van a kettő között.
Már csak 4 hét,és megvan a mocim
Az még hagyján hogy nem sok mindennel tudnak többet, de még durvábban kijön a versenypályára tervezett kompromisszummentesség. Még kompaktabbak, még gübbedősebb üléspozícióval, még inkább a felső tartományra hangolt blokkal...
Tegnap mentem egy ZZR1100-assal a pályán, közvetlenül egy 650-es csutkás SV után. Zongorázni lehetett a különbséget.
És sok sikert a fejlesztésekhez Nem olyan öreg motor az.. Az újabbak se tudnak semmivel se többet.. Szerintem én se fogom elfelejteni,ha 8ezer felé forgatom
Így tovább
Remélem nem bánom meg a Suzukit.. Ugyanis a Kawák is tetszenek,meg majdnem az összes féle-fajta

Csak azért kérdeztem,mert ismerős az első képeden a környék.. Nem Attilától vetted?
Igen. Sokat ráköltöttem már, de idős motortól nem is várhatsz mást.
Tavaly erre volt keretem, és nem bántam meg. Nagyon erős, amikor először 8e felé forgattam, azt érzést soha nem felejtem el....
A felújítgatása folyik tovább, ahogy a büdzsé engedi.
Hello.
Azt a szép kawát Miskolcon vetted?
Igen, néhol a szerpentinen fel van hordva a kavics, de normális tempóval túl lehet élni Menjél Fasza lett a sárga rigó Jól összeraktad Ilyet láttam tegnap pirosban, az is facca volt és a hangja is
Kezdőként talán könnyebb tanulni mint gyakorlott motorosként mert egyrészt nincsenek benned olyan rossz beidegződések amiket először ki kell törölni és aztán építkezni, másrészt pedig egy gyakorlott motorosnak olykor előfordulhat hogy elsőre kételkedik abba amit hall és ezért nehezebben fogadja meg a tanácsot.
Gyakorold sokat amit tanultál a határok folyamatos feszegetésével és a csípőmunka fejlesztésével meg a karok tehermentesítésével valami kihalt parkolóban és akkor jövőre már sokkal könnyebben fognak menni a gyakorlatok.
Kösz!
Átvészeltem a Motoros tréninget!
Az oktató nagyon jó fej! Őszintén megköszöntem neki mindent a végén.
Beigazolódott amitől féltem az elején, márpedig az, hogy nagyon kevés motoros tapasztalatom van, de legalább tudom, hogy mit kell gyakorolnom, mire kell figyelni. És egy kicsit mindenkit helyre tett fejben is...
A végére nagyon elfáradtam, alig vártam, hogy hazaérjek.
Nagyon jó kis program volt. Talán jövőre, több km-rel a hátam mögött újra megyek.
Hát, ránézésre olyan volt mintha de elég nehéz volt a megfáradt arcokról leolvasni.
tiszta kavacs.. zoli ott feküdt el a szemem előtt.. amúgy fasza lenne.. majd megyek egyet arra holnap
Akkor jól érezte magát mindenki. Az klassz.
Jóccaka mindenkinek, én lépek mert nagyon hulla vagyok.
Biztosan jól mutatnátok így hármasban a jewtúbon.
Én is készültem ,de végül is nem szunyáltam. Helyette összeraktam a gyerekek Rometjét, és ahogy beindítottam, a kutyám nagyon elkezdte támadni. Na, elkezdtem itt gladiátorkodni a kis vacakkal a kutya meg hol keresztbe ugrált előttem, hol a fülem mellett csattogtatta a fogait. Én meg hol egy, hol két keréken támadtam, 1 méteren sarkon fordulva, meg egykeréken fordulva. Mindketten nagyon élveztük. Ja, és a végén nem csak a kutya lihegett...
Én valamivel többet aludtam (bár éjfél után mentem aludni) de mikor hazajöttem és jóllaktam az álommanók úgy fejbevertek hogy aludtam másfél órát. Egész nap kinn állni a pálya szélén, a friss levegőn, még az is igénybe vett. Pár kanyart mentem feldobozolva és bizony kiderült hogy baromira ne vagyok tisztában vele hogy dobozolva meddig tart a motor, az további gyakorlást fog igényelni...
Hát ennyi. Ez a hülye belső késztetés... Ja, meg a szűk négy óra alvás sem épp előnyömre változtatott rajtam. Várakozás közben néha majd felbakkantam.
Ja! Elbaltázás. Többeknél okozott gondot fejben (én is ilyen vagyok nincs ezen mit szépíteni) hogy az utolsó bója látványától besokallok és bár tudom hogy nincs semmi gond, itt túl lehet gurulni és azt is tudom hogy nem megoldás ha túltaposom a féket, de ott képes vagyok beszopni mert a fejem mindenképp meg akar állni az utolsó bója vonalában. Ez azért szörnyű mert éles helyzetben ugyanígy elbasznám vagy még jobban.
Na itt van már a megfutamodott! Nem úgy volt hogy te itthon se leszel? Most meg kommentelgetsz itten.
Igen. Az felettébb tanulságos. Ahogy a vészkikerüléses résznél is tud "tréfálkozni" és még azok is képesek beszopni akik számítanak a tréfájára. Nagyon tanulságos hogy milyen szinten le tud merevedni az ember ha olyan jelzést kap tőle amire nem számít. Szinte mindenki, de tényleg mindenki lemerevedve blokkló kerékkel csúszott bele a kikerülnivaló IFA Platóba...
Ugyanakkor ha beleveszed azt hogy egy kikanyarodó autó miatt intenzíven fékezel éppen, attól még kiléphet egy gyalog egy autó mögül és bizony azzal is kell valamit kezdened. Ráadásul a gyalogra nem fogsz koncentrálni mert az autó elvonja a teljes figyelmed. Persze ez egy kissé már túlbonyolított helyzet, de mindenki elgondolkodott rajza hogy akár ezt is le kellene tudni kezelni. És ez is jó, ha gondolatok ébrednek. Kell kábé egy hónap mire minden leülepszik és a helyére kerül fejben és átültetődik a mindennapi rutinba.
Köztük is vannak érdekesebb figurák, de általában a motorosrendőr, hacsak nem valami tényleg nagy baromságot vagy nagyon renitens dolgot csináltál és normálisan, tisztelettudóan áll hozzájuk az ember nem baszogatja a motorost.
Tavaly engem is lefogtak a lejárt műszakis Majestymmel, egy idősebb motorosrendőr (akit nem láttam soha még és a társát sem) szépen elmondta hogy meg leszek büntetve, feljelent, ami a műszaki nélküli motorozással jár. Megegyeztünk hogy persze, írja meg a papírt, amit kell én vagyok a hunyó, látszott rajta hogy nem szívesen jelent fel mert sokba fog fájni és ránézésre nem vagyok egy csilliárdos alkat, de ez a dolga. Erre jött a járőrpk és elkezdett rettenet pökhendi, lekezelő módon beszélni velem, én meg úgy döntöttem hogy akkor telefonos segítséget kérek. Volt meglepi neki amikor kiderült kit hívtam fel.
A jányok is tudnak ám ügyesek lenni és a fiúk is tudnak együttérzően kiröhögni. Már nem is tudom kit, de nagyon kiröhögtek ma egy tényleg banális hiba után amin még Tibi is a térdét csapkodva nevetett.
Az utolsó csak hátsóst én is elbaltáztam. Meg az is érdekes volt, amikor középre is került egy kósza bója, és erről senki nem tájékoztatott. Én meg nézek mereven előre, aztán egyszer,nicsak, ki van itt, álljunk meg, ha tudunk...