na ne izéjj má lehet itt más volt.. nem küldtek egy papirt amit keleltt volna , mi meg nem fizettük amit nem is tudtunk hogy kell.. vagyis én , mert ez az én hauszomnál volt na de sebaj , megoldottam
naaaaa fater émászos volt mindig szidom h miért nem lopott össze annyi pénzt h nekünk ne legyen gondunk egy-két dologra lehet h ismeri amúgy apóóóód apóóóm
jah, láttam
amúgy hiába tényleg megy a fikázás meg h húú borsod milyen cigánytelep én is szeretek itt lakni. nem tudnék hegyek nélkül meglenni, meg mi olyan utcában lakunk h 5 ház van itt és csak feljön az út, nem megy semerre tovább ja és hamilton lászlót is látom néha meg még sorolhatnám...
Ha hiszed ha nem, imádom ezt a helyet, a környéket, nem vagyok városi gyerek, itt nőttem fel, hegyek között, jól érzem itt magam.
De sajnos itt is eléri az embert minden szarság. Fejünkre nő a "többség" , nincs pénz, nincs munka, de legalább itthon vagyok , kertbe barack fák , körbe hegyek. utca végén buzik, de az már engem nem érdekel, ha gyorsan el is viszik őket a börtönbe
Hát, mester, te mögötted már akad némi kilométer, szó se róla. . Ilyen sorompóval lezárt (jó minőségű)erdészeti aszfalt út felén kis található. Varbón a tónál kell menni tovább kifelé, egészen a Bánkúti útig visz ki.Apró kavics van rajta még, mert a télen ezzel szórták, de napról napra kevesebb. Itt is van két sorompó, de múltkorában jártunk arra motorral, és a kollega ZX6-osa kényelmesen elfért mellettük. És nem mellesleg igen szép környék. (már így helyi szinten)
Szerintem el én kocsival is meg akartam probálni :D Bocs elirtam újhutátol megy . hétvégén megnézem Nektek milyen állapotba van az ut elmocizok arra. Meg csinálok pár képet, bar nem hiszem nagy gépekkel mentek volna vagy valami mert helyes kis fahidak vannak rajta. Vaci uj szoval no para :D
Ha megmondom meg kéne hogy öljelek :D XD
Keresek 1 térképet mert nemrég találtam rá a barátnőmmel kocsikáztunk aztan mentunk mentunk egy sorompo aztan autopályaminőségű út majd még egy sorompo ami zárva volt pálhánál. este felrakom a térképet.
Apraszaki: tolcsvátol van egy erdei út Pálházáig a perlitbánya utan van a vége. Kb 1 éve csinálták vadonat új aszfalt a forgalom elől elzárva sorompóval! csak fakitermelésre használják nem is értettem minek kell ilyen oda egyáltalán :D Szerintem az is elég zsír...
Kaszás, nekem leginkább a hangja tetszik :D ha melegítem remegnek a konyhába a poharak XD
Szaki, nem én voltam, még csak 600km-t mentem vele és ujhely-patak-pálháza-bodrogköz vonalon, mert nincs még meg a korlátlan jogsim :( de májusba már csinálom és akkor nincs megállás!
na ma szét kaptam a zárat, s holnap délutánra már meg is lesz az új. Ede megszerzi kemény 4 ropiért)))