Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasz Kértem szabit, de nem tudom mi lesz mert ü lnek rajta nem mondanak semmit Pedig ballagás is lesz Osztan mé?
akkor hiába figyeltem
http://www.napiszar.hu/showPos...

Termosz! Húsvétra jössz haza?
majdnem.
Ja. Az tökéletesen megfelel bele.
Csak nem a Lángban vagy?
ahha, ebből is vittem 4 lityót a multkor..
Volt persze. Kérdezte hogy az övébe való is van-e, mondtam hogy van. Ugyan nem 20W-50-es hanem 15W-50-es, de tökéletesen megfelel az is.
a vuvuzela az majdnem BLŐŐŐ

na volt az olajérazöreg?
nájn
otthon vagy? most indulunk a barackosba, majd figyellek
Rohadjon meg aki kitalálta az a tülköt.
Mellettünk van ugye az Euronics. Tavaly az agybaj kerülgetett egész nyáron mert ott van vagy 2 TV készülék, azokon a foci VB ment, aminek a közvetítései alatt végig ezt a rettenet idegesítő zünnyögést lehetett csak hallani. Ajtó meg náluk is, nálunk is nyitva volt hogy ne pusztuljunk meg a melegtől.
A Vuvuzelánál csak egy dolog van ami idegesítőbb az pedig a FamilyFrostos autó.
Autós boltban kapni ilyesmit. Már csak egy autósboltos ismit kell előszedni valahonnan.
legalább ilyet a háttérben meg motrok Lácccódik szentimentálissan, hogy illik rá!
vuvuzelát kell a kormányra oktojálni

ecsém mekkora fless lenne.. ahogy fújod...... már most meghasadok
sztem is, neten begugliztam, olyasmit hozott fel elsőre, csak kissé öregebbet, meg is jegyeztem, h ez lenne a legmenőbb Vagy van otthon szilveszteri állatkirály tutujka (azért szilveszterkor is osztottak állat), na az is adná
én vettem a KTM re egyezer forintért.

de vágod a fészbukos képemet? azt a piros dudát na olyat is kéne feltenni
pedig dudulok Dudát kell venni az SVre,hogy aztán mondhassam, h dududududduuuuuuuuuuuu de duu........... hjajjj
t zébetűket trombitálsz ÁHÁHÁHÁHÁHÁ
Jó éjt urak!(és persze hölgyem:)
Szakmunkástanuló koromban Pesten voltunk osztálykiránduláson, és a szépemlékű BP Sportcsarnokban volt ennek a Galla féle brigádnak egy fellépése. Nem a Besenyő család, hanem valami más,de a faxom sem emléxik már rá. No, minket fél előadásnál elvittek onnan a tanárok, mondván, hogy ez egy szar. Ritka alkalma volt annak, hogy egyetértsünk velük. Másnap tudtuk meg, hogy később még tojásdobálás is kialakult,és nem biztos, hogy a közönség volt csupa humortalan hozzánemértő f.sz... Akkor már sajnáltuk, hogy leléptünk,legalább valami buli is lett volna az egészben...
GALLA király .

A HUMORISTA, van egy olan videója az nagyon nagy
kicsi rád ez a vasing- TON.. ÁHÁHÁHÁHÁHHÁ
No lépek csiszatolni tovább, majd még benézek kicsit később. Vagy nem. De az tuti.
Amit a banya képével művelt... Az nagyon állat volt.
Például. Bár ő sokkal populárisabb humort művel, sok arcjátékkal és helyzetkomikummal.
A Monty Python csoport humora teljesen más, rengeteg odafigyelést igényel és sokkal kevesebben díjazzák. A Holló színházat, Gallát sem mindenki díjazza, de a Besenyő család vagy Besenyő Pista elmélkedései már sokkal több embernek tetszenek.