Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na az jó.
Bean...
Semmi akadálya ha ráveszed a hentest a Cora-ban hogy adjon ingyen öt kiló nem túl zsíros sertéscombot!
ja, há jólenne nekem is de mindíg van amit fontosab ( vagyis úgy gondolom , de nem az ) aztán elmegy a pénz.

de látod, ha ingyen adnád az olajat, most mennék tréningre
Én meg nagyon. Igaz az Erik a viking nekem nem tetszik annyira, de azt is megnéztem. Ezt meg jópárszor. Nagyon hülyék.
Ismerem azt is, RG500-nak is olyan jellegű van, 100x biztosabb megoldásnak tartom, mint ezt a ki be húzós szart, ami azért már épp elég borsot tört az orrom alá...
Nem szólok neki hogy tervez a kisfiacskája alattomos módon.
Az biztos hogy mindenkinek jól jön az amit itt magára szed. Kivéve ha a motorja az.
jajj az angol humort nem bírom
Akkor azt se tudod mennyi a töketlen fecske repülési sebessége vagy hogy hogyan lehet megállapítani valakiről hogy boszorkány-e.
Gyaloggalopp a megoldás.
Boszorkányper
Nekem is meg kell védenem a Stihl olajat, amit a fűrészeim mennek, nap-mint nap, az nem gyenge.Mi, ürgék jóval hamarabb kipurcanunk egy műszakban, minthogy nekik bármi kínjuk is lenne hosszú hónapokig, sőt évekig. Csakhogy a szivattyús olajozás olajai hajlamosak a hengerbe érve elporladni, ez meg csak úgymond, legurul a henger falán. Hát erre fel írtam, hogy azt is kibírta. Nem a minőség volt más, hanem a jelleg...
de ezt még holnap azért ne mondd neki
amúgy én azon gondolkozok, fatert befizetem egy ilyen tréningre. mert féltem az öreget, biztos jó lenne neki. 750 shadowwal pörög ( néha lenyúlja a CBR-t , pedig 50 éves ! ) jár találkozókra ide oda, aztán már rég volt amikor az emzével fagumival télen bement miskolcra a húskombinátba dolgozni szemrebbenés nélkül
falujíítás felujjítás?
eben a mondatban számomra két idegen szó is van
Akkor én meg azt mondom hogy NNÍÍÍÍÍ és kerítsetek nekem de izibe egy rekettyést!
a-a.. másfél évig a különolajzásról ment
én ezt vágom láttam mán. de pl a CRM ben egy bordás tengelyen volt két darab szelep
De tankban keverve, nem?
mert a gyerek törölte a galériát miután szarrá BLŐŐŐZTÜK
Minimális különbségek vannak a kissé eltérő adalékolás miatt, mindegyik olaj egy picit másban jó vagy jobb mint a másik, de ugyanakkor gyengébb tulajdonságai is vannak. Viszont csak szélsőséges körülmények között jönnek elő.
Ezért mondom én is hogy az olaj márkája hit kérdése. Legyen egy jó nevű cégtől olyan ami teljesíti a viszkozitásra meg a teljesítményszintre vonatkozó előírásokat oszt jónapot. Te is kipróbáltál mindenfélét és nem ment tönkre miatta a mocid. Bár a STIHL olaj talán picit meredek, mert asszem nem csak marketing okból van krossz, speed és robogó 2T-be való olaja az AGIPnak. De annyi kenést mindegyik ad hogy a motor működjön vele.
Ehun e. Talán így érthetőbb a szitu.
blőőőde én de BLŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ DE kiválccccságos vagyok BLŐŐŐŐŐ de mért nem linkelted még be ezt a szart BLŐŐŐŐŐ?
de azt hogy BLŐŐŐŐ csak a kiváltságosak mondhatják
az minőségi olaj bár nem kimondottan motorba való! De baja nem lesz tőle!
mekkora megtiszteltetés
Degyááá akkor is mondom ha akarom, mert ha én akarom, akkor mondom, mondhat bárki bármit xD