Ismerem azt is, RG500-nak is olyan jellegű van, 100x biztosabb megoldásnak tartom, mint ezt a ki be húzós szart, ami azért már épp elég borsot tört az orrom alá...
Akkor azt se tudod mennyi a töketlen fecske repülési sebessége vagy hogy hogyan lehet megállapítani valakiről hogy boszorkány-e.
Gyaloggalopp a megoldás. Boszorkányper
Nekem is meg kell védenem a Stihl olajat, amit a fűrészeim mennek, nap-mint nap, az nem gyenge.Mi, ürgék jóval hamarabb kipurcanunk egy műszakban, minthogy nekik bármi kínjuk is lenne hosszú hónapokig, sőt évekig. Csakhogy a szivattyús olajozás olajai hajlamosak a hengerbe érve elporladni, ez meg csak úgymond, legurul a henger falán. Hát erre fel írtam, hogy azt is kibírta. Nem a minőség volt más, hanem a jelleg...
amúgy én azon gondolkozok, fatert befizetem egy ilyen tréningre. mert féltem az öreget, biztos jó lenne neki. 750 shadowwal pörög ( néha lenyúlja a CBR-t , pedig 50 éves ! ) jár találkozókra ide oda, aztán már rég volt amikor az emzével fagumival télen bement miskolcra a húskombinátba dolgozni szemrebbenés nélkül
Minimális különbségek vannak a kissé eltérő adalékolás miatt, mindegyik olaj egy picit másban jó vagy jobb mint a másik, de ugyanakkor gyengébb tulajdonságai is vannak. Viszont csak szélsőséges körülmények között jönnek elő.
Ezért mondom én is hogy az olaj márkája hit kérdése. Legyen egy jó nevű cégtől olyan ami teljesíti a viszkozitásra meg a teljesítményszintre vonatkozó előírásokat oszt jónapot. Te is kipróbáltál mindenfélét és nem ment tönkre miatta a mocid. Bár a STIHL olaj talán picit meredek, mert asszem nem csak marketing okból van krossz, speed és robogó 2T-be való olaja az AGIPnak. De annyi kenést mindegyik ad hogy a motor működjön vele.
de látod, ha ingyen adnád az olajat, most mennék tréningre
Az biztos hogy mindenkinek jól jön az amit itt magára szed. Kivéve ha a motorja az.
Gyaloggalopp a megoldás.
Boszorkányper
Ezért mondom én is hogy az olaj márkája hit kérdése. Legyen egy jó nevű cégtől olyan ami teljesíti a viszkozitásra meg a teljesítményszintre vonatkozó előírásokat oszt jónapot. Te is kipróbáltál mindenfélét és nem ment tönkre miatta a mocid. Bár a STIHL olaj talán picit meredek, mert asszem nem csak marketing okból van krossz, speed és robogó 2T-be való olaja az AGIPnak. De annyi kenést mindegyik ad hogy a motor működjön vele.
Degyááá akkor is mondom ha akarom, mert ha én akarom, akkor mondom, mondhat bárki bármit xD