Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nem mondta senki hogy itt van munka...
Nekem is tetszik az a kerítés + udvar
Csak ha kiléptek a kapun,jól nézzetek körbe,és mindig nézzetek magatok mögé De ez akkor is éérdekes szitu volt
Jaja,egyetértek,bár ha úgy nézed,egy nagyobb városban elvileg nagyobb a munkalehetőség is.. Elvileg.
ááá csaknem
Ja néztem a f@sz búkon Szaló feltette Lehet Hollár álcázott hadművelete volt
jáá a multkor kidőlt egy kikúrt nagy fa a suli mellett hallottad? tűzoltók vágták szét, le is volt zárva a zút

link
Nálunk meg ilyen, amikor már dúl az a vihar.
én is mindig hazavágytam két évig pestről, előtte 6 évig miskolcról, most meg nyiregyről. sehol nem olyan jó mint otthon
Itt meg ilyen már ha lehet kilátásnak nevezni
jaaaaaaa leesett hát mittomén. normálisak, inkább átlagosnak mondanám őket
gazdagék , laknak a szomszédban ?
hááá pont a sag-osok akarták kikötni az áramot, mert nem volt szerződésem fizettem mindent, csak paper nem volt.. de véül is megoldódott.. nem az ahol lakunk hanem egy ilyen másik ház..
ezt most nem értem
émász? a fater most jött nyugdíjba onnan(SAG)
Egyet értek Laci gyerekkel Én vidéken nőttem fel a hegyek közt, távol még a kis város zajától is Egy helyen lakunk és ugyan az a szitu amit ő mond.
Ráadásul nekem most már van összehasonlítási alapom is mivel az elmúlt 2 évben Pesten lakom. Hiába van itt milliószor több szórakozóhely, bevásárlóközpont, bolt, stb,stb. Milliószor több a normálatlan, degenerált barom is. Jobban megy a pénz ha akarod ha nem. Még több a buzi, mint otthon ha hiszed ha nem , szar szmogot szívsz levegő helyett, jobban látod az anyagi különbséget a társadalmi rétegek között, nem tudod kibe kötsz bele,stb.stb.
De lehet erre rásegít a gyökér munkám is, hogy csak idiótákhoz járok nagy részt
Egy a lényeg, a jövőben törekszem arra, hogy visszakerüljek egy vidéki helyre, ahol nem érzi az ember, hogy hangyabolyban él

Mai legjobb szlogen, amit mondtak nekem: Nem tudom én tanyasi vagyok! - Mondom... 2 s-el? Az meg lefagy és mereszti a szemeit.
Szóval még ha történnek is ilyenek a "tanyasi" vidéki helyeken, tudjuk azt, hogy a nagyvárosba is van ilyen csak nem mindig jön felszínre, mert egy kisebb közösségben feltűnőbb az ilyen
szomszéd neve: KULÁK ?
ja ezt mondtam az előbb, ilyen a kilátás tőlünk (vihar előtt)
hát ez fasza
fel vagy véve emesenre csak rejtve vagyok na de már lépek aludni, MÁR CSAK 6 NAPOT JÁROK SULIBA JEEEEEEEEEEEE .
felvehetnél emsenre ne itt szarjuk tele a családfával topicot

Regécen lesz a CBR találkozó az is jó hely meg a multkor a polgármesterrel ittam a fonyi kocsmába vagy 2 hétvégén
Korlát is eléggé besötétült... én Regécet szeretem nagyon (anya regéci), H. Csabit szerintem ismered (keresztapám haverja, jó arc ő is ) mert ő mondta nyáron mikor mentünk váraljára koncertre mikor meglátta a kocsitok h na úgylátom nagymáté lacikáék is itt vannak..
ahha FONY a hely amit Göncnél is jobban szeretek, Ott igazi nyugodtság van.. nameg unokatesómé a kocsma sokat bandázok ott hétvégenként Korláton is vannak ismerősök.. MATESZ
múltkor említettem a neved és kérdezte h fonyi származású vagy-e? mondom göncöm lakik, de talán az apja fonyi...apa korláti amúgy kirendeltség vezető volt szántón
honnan veszed ismeri apám apádat? vagy forditva vagymi.. csak úgy gondolod vagy tényleg? mert fater régen valamit csinált ott de nem lakott csak valakije vagy mittudomén
amúgy tényleg elég kaksik már egy hasznom volt az émásztól: mindig én nyertem általánosban a papírgyűjtést