Kibírta a hazautat, mivel Tokajból is hazahozott törött powerszeleppel( . ) Csak, míg akkor 60 km-t kellet hazáig csürüszkölni, és ahogy a Sárga borháznál kikanyarodtam, már tök erőtlen volt,hazáig elkoptatta a dugót... Most, (mivel kiszedtem a gyertyákat, és rájöttem, hogy nem ez a gond) már fix volt agyanúm, csak nem akartam ott arcoskodni, hogy powertörés lesz. Így aztán piánóban hazaóvakodtam, belenéztem, és beigazolódott a gyanúm. Dugót, úgy láttam, nem rendezte le, úgy néz ki, megúsztam az újabb bosszantó költséget. Powerem meg van. Idő úgysem kedvez mostanában, úgyhogy annyira nem is idegesít, ha jó idő lesz, és ezzel megjön a mehetnékem, megjavítom, és gooo...
Ja! Csak szólok hogy mielőtt ezt a sprayt elkezded használni, a láncod tisztítsd le fémtisztára amivel szoktad (én brigéciolozom) hogy ne az alatta lévő kevésbé jól tapadó, de cserébe jó ragacsosra fújd rá mert akkor ugyanúgy lepereg róla és fogsz szentségelni.
A tréning nekem is tetszett nagyon, nem bántam meg, h mentem. Tényleg hasznos dolgokat csináltak, és jó volt látni is, hogy első, második, harmadik próbálkozásra mennyivel jobban csinálták meg a feladatokat. A srácok sztem nagyon ügyesek voltak, , le a kalappal, nem bánom, hogy ebben a körben még nem mentem, sokkal többet bénáztam volna.
Ja meg a csajokkal így megbeszéltük, hogy a következőn inkább csajok leszünk többségben, ennek is örülök.
Tibi pedig nagyon jól elmondott mindent mindenkinek, ha kellett 15x egymás után is, ez tetszett, sztem sokkal kevésbé szegi a kedvét az embernek még a negatív vélemény is így, mint mondjuk nekünk a jogsi megszerzésig az oktató...
Úgy látom, h végül május 8-a lett a következő. Nekem mondjuk a 14utáni hétvége jobb lenne, mint az előtte lévő, de akkor majd úgy csinálom, h jó legyen, mindenképp szeretnék majd menni, rámfér.
Zoli majd szólj, ha tudod mi lett a kékkel Remélem hazafelé már nem volt vele gondod.
Zsolti, neked pedig még egyszer köszi, hogy mehettem, plusz a fuvart is, meg nagyon bocsi módra utólag is boldog névnapot kívánok
Ja, a hazaszállítást is köszönöm szépen a srácnak, akiről lövésem sincs, hogy ki volt de hátha ő is van itt fórumon
A kawás Lajos pedig tényleg láthatóan sokkal jobban érezte a zöldséget a végére. Grat!
az F1esen puhább az ülés, keskenyebb, kevesebb kb 15 lóerővel de nem igazán lehet észre venni. Hangja isteni, futómű puhább.
F2, lapos kemény ülés, kemény futómű,
23éves motorhoz képest igen igen jó kis motor lett belőle.. szép is jó is.. 21.000 km van benne
ma 2x voltam szántón. a sárgával is meg a kékkel is
A részleteket itt találod: Tréning
Gondolom ez valami vezetéstechnikai tréning lehetett.. :)
És máj. 8-a a következő? Hogyan kell jelentkezni, és mennyi a díja?
Ja meg a csajokkal így megbeszéltük, hogy a következőn inkább csajok leszünk többségben, ennek is örülök.
Tibi pedig nagyon jól elmondott mindent mindenkinek, ha kellett 15x egymás után is, ez tetszett, sztem sokkal kevésbé szegi a kedvét az embernek még a negatív vélemény is így, mint mondjuk nekünk a jogsi megszerzésig az oktató...
Úgy látom, h végül május 8-a lett a következő. Nekem mondjuk a 14utáni hétvége jobb lenne, mint az előtte lévő, de akkor majd úgy csinálom, h jó legyen, mindenképp szeretnék majd menni, rámfér.
Zoli majd szólj, ha tudod mi lett a kékkel Remélem hazafelé már nem volt vele gondod.
Zsolti, neked pedig még egyszer köszi, hogy mehettem, plusz a fuvart is, meg nagyon bocsi módra utólag is boldog névnapot kívánok
Ja, a hazaszállítást is köszönöm szépen a srácnak, akiről lövésem sincs, hogy ki volt de hátha ő is van itt fórumon
A kawás Lajos pedig tényleg láthatóan sokkal jobban érezte a zöldséget a végére. Grat!