Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt,de pont éjfélkor költöttem őket..(elnézést is kértem tőlük ,amiért nem hagytam őket aludni).s hát ,24 órás szolgálat hosszú nekik és még csak megsincsennek fizetve...
A szalaghúzódás meg a szakadás már csak ilyen. Röntgen volt? Ha ennyire fáj jobban jársz ha bemégy hogy ugyan nézzék már meg mások is kicsit tüzetesebben. Lehet hogy más lesz a diagnózis és befektetnek.
Az szép, én rá se bírok lépni...
Törve nekem se volt, csak részleges külbokaszalagszakadást sikerült összehozni. Röntgen után már bent akartak tartani, annyi szerencsém volt hogy a doki Volvo tulaj volt és nekem másnap hajnalban vinnem kellett egy Volvot műszakira (megoldottam) viszont másnap reggel vissza kellett mennem és rá következő nap gyorsan meg is műtötték.
az szép ,nekem 15 perc alatt megálapították,hogy nincs törve ,nincs nagy baj... ha nem javul akkor az illetékes sebészet (tváros) ,addig is 3 hét fekvés. flektor tapasz,krém,tableta... DE QRVÁRA FÁJ!
Akkor még jól meg is úsztad. nekem egy hasonló mutatvány után bokaműtét, 2 hét fekvőgipsz, utána bokarögzítő 4 hétig.
De nem bánom mert jól megcsinálták, mondták hogy haza is mehetek de nem garantálják hogy jól összeforrnak a szalagok és akkor nemigen lesz rendesen használható lábam soha többé.
szegény embert az ...hát sz,rul jártam megint(((
tegnap a haverom el kérte a kocsimat (elment vele a dunántúlra). este jött hazafelé,dúr defekt az útánfútón (aútópálya) . elindultam menteni, megcsináltuk , már indultunk volna vissza felé amikor alámtört a bokám , de úgy istenetesett reccsenve . kb 20 percig csillagokat látva ,várakoztunk . majd beültem és még több csillagot látva , haza vezettem...innen be a balsebre. kiderült nincs törve ,de 3 hét szigorú fekvés, jeges borogatás.
a legjobbkor tele vagyunk munkával, ráadásul tegnap bejött 2 motor csere lehetőség is...
Jaja,tudom,ezért nem is néznék új gummát. Persze,nem várom,hogy ingyen osztogassa (nem a francot)
Jó áron adja. Azért csodát ne várj h potompénzért megkapod. Nézd meg az új gumi árakat, és szörnyülködj
Michlen speedre párban 12,Metzeler meg 17. Hahh,egész jó áron kínálja őket,nem? De 5-5-ért jobban hangzana
Azt hiszem, EZ az ő hirdetése.
Hát ezzel szerintem vagyunk még páran így........, mondjuk én spec annak is tanulok, amiben le akarom élni az életem.(de ha úgy esik úgy is puffan még én is lehetek tőzsdemágus)
Van bukóm,köszi
Sziasztok!

Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy ha valakinek meglenne az Edelényi motorgumis srácnak az elérhetősége kérem írja meg nekem. Előre is köszönöm.
áhh geccc szabit nem adják ki most mondták
De valahogy megoldom mindenképpen max 19-én dzsalok haza és olyan 23-24 ig ha megtudom oldani Az úgy jó lenne nektek?
Hogy mit?
mutattam már az új motorom?
egy csoporttársamé, de ha érdekel,én szívesen megkérdem neked
Atmosz, húsvétkor várunk, ne feledd
VILÁGBÉKE!
Akkor ő fog nyerni, ez kétségtelen!
Tudod a szépségversenyen a kinézetet nézik.. És ha tényleg csak ezért indult? Meg a plusz pontokért?
Nah...., meg az is...., egy csomó egyetemista csajszinak amúgy is egekbe van az egója, nem árt még rábaszni kicsit....

Mondjuk tavaly az egyik kiscsaj nagyon gáz volt....., szó szerint már nem emlékszem, de valami ilyesmi volt a párbeszéd:
Rendező: Mi motivált arra, hogy indulj az Elektromobil szépségversenyen?
Kiscsaj: Küldtek egy Neptun üzenetet, hogy vállaljam el!

Én sírva mentem a színpad mögé ordítva röhögni...., nem is tudom, hogy gazdász vagy egészségügyis volt-e, habár egyik fajtát se az eszért szeretik otthon.
Amúgy voltak tényleg jó megoldások..., habár én jobban örülnék, ha a versenyszabályokba lefektetnék az egy autóra való összköltség maximumát, mert 2-3 millából nem kell sokat gondolkodni, mint akinek mondjuk csak 300-400 ropija van rá...., jó erre mondja azt valaki, hogy ilyen az F1, meg a MotoGP is...., csak akkor ez meg megint a gazdag csemeték játéka és a Bosch lehet jobban tenné ha inkább tehetséges mérnököket keresne mint inkább gazdagokat...., habár az egésznek amúgy is nagyon undorítóan reklám szaga volt!