Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladom Spyke Kangaroo Bőr ruhámat az új ár(280eft) töredékéért!Kenguru bőr nagyon könnyű!3x volt rajtam!Szinte új makulátlan állapotú, térdkoptatóval, kivehető béléssel!

Bármikor hívhatsz!
Méret:50-52
Ára:75.000ft
Az az első forgalomba helyezés előtti műszaki vizsgát takarja.
a posta garázs,a (megyei)korház hátsó bejárata (a kis útca) végén van...

ez mi? ilyen van? erről miért nem írt a fáma?
"egyedi forgalomba helyezési engedély: 22800Ft"
mi a sorrend?
KPM.
Mindenhol máshol felszámítják az előzetes műszaki díját, ami csak egy átvizsgálás de ha az azon fellelt hiányosságok kijavításra kerülnek akkor nem hasal el a műszakin a jármű.
Ha rendben van a moci el kell vinni a KPM-be.
Vaagy.. nem tudjátok hol a legolcsóbb a műszaki? (125-ös motor) Mert az előbbi helyen majdnem egy tizes.
A posta műszakiről tudtok valamit? Vagy ilyesmi a neve. Tesco felé van valahol
Majd a műszaki vizsgán állapítják meg a motor színét és az lesz írva a magyar forgalmiba. Azzal, hogy milyen szín van írva az eredeti forgalmiba nem is foglalkoznak, legalábbis ahogy én azt észre vettem.
Amúgy a költségek:
NKH-nál:
egyedi forgalomba helyezési engedély: 22800Ft
műszaki vizsga díja: 4360Ft
Vám:
regadó: amit kidobott az általad belinkelt kalkulátor az 100%-ig jó
Okmányiroda:
rendszám: 5500Ft
érvényesítő címke: 585Ft
forgalmi engedély: 6000Ft
törzskönyv:6000Ft

Az összes költség úgy mond fix, ha nem változtat rajta az állam, egyedül a regisztrációs adó függ nagyban a motor paramétereitől.
aha ,értem ok..
A jelenleg papíron szereplő szín a kutyát sem fogja érdekelni a forgalomba helyezés előtti műszakin (de ha gondolod menj be a KPM-be és kérdezz utána). Vannak a motoron egyedi azonosítójelek 8alvázszám, motorszám) ha az stimmel kit izgat milyen színű? Nehogy már emiatt a friss műszaki ellenére ismételten vizsgáztatnod kelljen és a friss forgalmit meg a törzskönyvet megint meg keljen csináltatnod.
na jó ,de a kinti papíron van egy szín(terep) és ha most fekete lesz,akkor nem eggyezik a 2 szín...

a regadó kalkulátor szerint
regadó:18.000ft !
átírás költcségei :37000 ft!
Ha a forgalomba helyezés előtt megcsináltatod akkor asszem semennyibe.
Utána sztem műszaki vizsga (ott állapítja meg a szaki a forgalmiba vésendő színkódot) és új forgalmi+törzskönyv az alapköltség.
mennyibe kerülhet egy színátírás?
ok,köszi..
Most beszéltem cimbivel. Lehet lesz az 120 is. Google-ba üsd be regadó kalkulátor. Ott évjárat, köbcenti függvényébe kiszámolja a regadót, arra még kb. 40-et rá kell számolni vizsgáztatás, forgalmi, rendszám, átirás meg ilyenekre.
akkor ez meg max 70 ropi,mível kisebb, köszi...
Nincs az annyi az én '95-ös első forgalomba helyezésű F2-m kijött cakk-pakk 75-ből!
hát ,nem egyszerű... én is arra gondoltam ,hogy a küllőket feketére festem a rf +króm marad(az jó). a villanyak (gyárilag szürke) fekete lesz, a blokk az jó csak polir kell neki+ az oldal deklinek is. a csavarok meg csere.vagy tényleg piros festék.
sziasztok.
Meg mindig nem terveztek valami gurulast a hetvegere?
Jut eszembe létezik még a krómfestés nevű eljárás is, amit nem elektolízis útján visznek fel, hanem autólakkhoz hasonló eljárással. Majdnem króm fény, az időjárásra érzéketlen (festés), nem kell ápolgatni mint a polírozott alut vagy a krómot viszont elég költséges, egy pár tükörházért (autóra) simán elkérik a 15-20e-t.
De ha keresel találsz még megoldásokat arra hogy a króm eltűnjön (olcsón) és az eredetinél egy picit dögösebb masinád legyen viszonylag gazdaságosan.
másik bobber
na még egy
Nprmális minőségben (kültérre alkalmas keménykrómozás elektrolites eljárással) nem csinál senki krómot. Az edelényi krómozás meg kültéren illetve motoron nem állja ki az idő próbáját.
Országosan is csak kevés olyan hely van ahol igazán szépen krómoznak. A legnagyobb problémád az lesz hogy a krómozáshoz tükörsimára elő kell készíteni a felületet, mert minden apró hiba átlátszik alóla. Vagyis ha most kráteresre van rozsdálva az nagy szopás tud lenni.
Amit tehetsz az annyi hogy a mocit átépíted valami mattfekete bobberré. Matt fekete felni, fekete küllők (vagy piros felni ha kapsz fehér oldalfalas gumit) lefesteted matt feketére minden alkatrészét és a blokkot is lebandázsolod feketére a leömlőt és lefested hőálló matt feketére a dobokat és kicseréled a Csepel Tacskó kormányt valami dögös bobberhez illő kormányra, esetleg egy szolíd ApeHanger stílusúra.
Valami ilyesmi guszta dolgot ki lehet hozni belőle: virgács bobber
Én akkor is más véleményen vagyok.
Ahogy érzed
Erről csak ennyit!