Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

he kéne nekem a pegaso lánckerék fogak számai elöl hátul
Szantora,meg hernadcecere megyek,lehet atugrom Göncre
hm?
Kössz Köszz! Vigyázok rá ;)

"#LaciCRM" Elindítottalak a rivaldafénybe! XD bujkálhatsz a paparazzik elöl :D
Hát, komám, a kicsi se volt csúnya, de ez a nagytestű ragadozó,ez már komoly... Grat hozzá, és próbáld egyben tartani. Meg magadat is.
Sok-sok balesetmentes kilométert az új gépeddel!
Pöpec kis masinka. Jó túrázni, jó idétlennek lenni, terepre is ki lehet vele moccanni, kezes, olyan igazi svájci bicska.
az igaz hogy telefostam már mindenel a fórumot, de nem bántam hogya vezetéknevemet nem tudja az egész világ de mától ez is megváltozott
hatalmas gratula, egy igen igen fasza esem géped van... igazi igás ló sosem fog cserben hanyi és azélmény mint supermoto HATALMAS
Fasza gép!
Nahh ha már NagyMátéL lecseszett, akkor közhírré teszem, hogy a kisXT után megvan a nagytesó ;)
Gyere le Göncre
Nos meg mindig senki sem akar motorozni jövö heten valahova?husvet hetvege?nem szerveztek semmit?
Nem gerjesztjük itten a reklámot.
okés ha megyek akkor leugrok érte, meg a Bosch-os holmiért is ha lesz, de legyen mert ha nem akkor nyakadra lépek Majd szólok előtte
Mert szeretnélek jól elpaskolni fúúúj nyugi nem hát odaadom a kawás kárcsáát ha még kell, mert el fog itthon tűnni
Szabad a gazda
Hogy mi?
na majd írok előtte oszt átjössz
Mint az albán szamár
na akkor bebaszunk
otthon leszek simán vazze csak engedjenek el a gyíkok
Na ná, hogy jó hogy
na husvétkor én a szokásos buliban leszek tesómékkal, ilyen bográcsolás. de utána vagy előtte csinálhatunk valami ivászatos szalonnasütést. HEHH? nahh?