Jah meg ez a motoros baleset....
Amúgy is minden halott embernek meg kell adni a tiszteletet.
Az egy dolog, hogy önhibájából, vagy más miatt halt-e meg.
Mikor az ember közúton közlekedik, akkor ez benne van a pakliban hogy meghal...., akár önhibából, akár más hibájából. És ez vérmérséklet kérdése is........(van akinek nem kéne motorra pattaniai az első adandó alkalommal...., és azt sajnos el kell ismerni, hogy a motoros társadalomban elég sok a nagyotmondás és a varázslatcsinálás a közutakon és hát persze, hogy páran felbátorodnak a haverok nagyotmondásai miatt)
Látom máris felkeltette az érdeklődést a napi szutyerák...., amúgy ki akarták rakni az egyetemről..., egy jóakaró elkülde a dékánnak is és még pár srácnak..., köztük ugye nekem is mert ózdi ez a nyomminger.
Én is szoktam attomrészeg lenni..., ami szerintem kell néha, de ha a legendásan tuskó rocky gorillái ezt meglátták volna, akkor a gyerek azóta biztos, hogy a hely közelébe nem tenné a lábát!
Amúgy kicsit se nagyarcú a csóka, ő valami Pater Krampampuli a 3. éves kohászoknál és arra verri nagyon a nyálát.
Amúgy láttam már ettől durvább dolgokat is...., oda nő be ne tegye a lábát, ha jót akar magának.
Lesz itt nálunk nemsokára ez az összeröffenés, akit esetleg érdekel... Nem lett valami tűéles a kép, de azt hiszem, a lényeg látszik rajta. Aki esetleg nem szeret sátorozni, lesznek a környéken kiadó szobák, vagy komplett házak is. (egy kisebb konkrétan nálam is)
Valaha ezer éve Edelényben egy cég foglalkozott ilyennel, de hogy léteznek e még, meg ha igen krómoznak e, és ha igen, jól e?... No, hát ez mind kérdés.
Amúgy is minden halott embernek meg kell adni a tiszteletet.
Az egy dolog, hogy önhibájából, vagy más miatt halt-e meg.
Mikor az ember közúton közlekedik, akkor ez benne van a pakliban hogy meghal...., akár önhibából, akár más hibájából. És ez vérmérséklet kérdése is........(van akinek nem kéne motorra pattaniai az első adandó alkalommal...., és azt sajnos el kell ismerni, hogy a motoros társadalomban elég sok a nagyotmondás és a varázslatcsinálás a közutakon és hát persze, hogy páran felbátorodnak a haverok nagyotmondásai miatt)