Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah meg ez a motoros baleset....
Amúgy is minden halott embernek meg kell adni a tiszteletet.
Az egy dolog, hogy önhibájából, vagy más miatt halt-e meg.
Mikor az ember közúton közlekedik, akkor ez benne van a pakliban hogy meghal...., akár önhibából, akár más hibájából. És ez vérmérséklet kérdése is........(van akinek nem kéne motorra pattaniai az első adandó alkalommal...., és azt sajnos el kell ismerni, hogy a motoros társadalomban elég sok a nagyotmondás és a varázslatcsinálás a közutakon és hát persze, hogy páran felbátorodnak a haverok nagyotmondásai miatt)
köszi ,akkor megkérdem Gota haveromat ,ő oda való...
Látom máris felkeltette az érdeklődést a napi szutyerák...., amúgy ki akarták rakni az egyetemről..., egy jóakaró elkülde a dékánnak is és még pár srácnak..., köztük ugye nekem is mert ózdi ez a nyomminger.
Én is szoktam attomrészeg lenni..., ami szerintem kell néha, de ha a legendásan tuskó rocky gorillái ezt meglátták volna, akkor a gyerek azóta biztos, hogy a hely közelébe nem tenné a lábát!
Amúgy kicsit se nagyarcú a csóka, ő valami Pater Krampampuli a 3. éves kohászoknál és arra verri nagyon a nyálát.
Amúgy láttam már ettől durvább dolgokat is...., oda nő be ne tegye a lábát, ha jót akar magának.
Ez a "festői" jelző nem olyan nagy túlzás, tényleg szép környék...
Lesz itt nálunk nemsokára ez az összeröffenés, akit esetleg érdekel... Nem lett valami tűéles a kép, de azt hiszem, a lényeg látszik rajta. Aki esetleg nem szeret sátorozni, lesznek a környéken kiadó szobák, vagy komplett házak is. (egy kisebb konkrétan nálam is)
Valaha ezer éve Edelényben egy cég foglalkozott ilyennel, de hogy léteznek e még, meg ha igen krómoznak e, és ha igen, jól e?... No, hát ez mind kérdés.
ok.
ki krómozik itt borsodban és milyen áron? nem tudtok valakit?
Dehogy aggódom.......Amúgy meg persze, hogy nem a méret a lényeg, csak jó nagy legyen
Ne aggódj, nem mindig a méret a lényeg
sztem igen, de ha gondolod, megkérdezem az ismerősöm......ilyenekkel foglalatoskodik néha.....
Ja....Épp szedegettem az igéket, a méretbeli különbségeket illetően
cak-pakk?
Fejéből ítélve volt olyan részeg, h nem lett volna nagy feladat
Hát ha a helyszínen láttam volna, lehet belefektetem, és feltörlöm vele.....
Jóvanakkor, sötét!
És közben levizelik
100 körül, ha jól tudom.......
Zőőőőőőd? Látásod? Vagy az enyém
A háttérben a zöldpólós dagi, beszarsz, tényleg pisál! akurvaannyát!
srácok mennyibe kerül most egy öreg 535ccm olasz motor lepapírozása?
Micsoda ferde hajlamaid vannak.
Az SV-ben is. Jövő hétvégén szedhetem szét.
hát fasza.... amúgy se szeretem bulikban a ragadós piatócsákat, széttört üvegdarabokkal, de hogy.......... pfff
Dugulás......