Ja,meg ha valamihez nem értesz,vagy nem vágod,hogy csinálod meg magadnak?
Plusz te hogy szerzed be hamarabb az alkatrészt,mint ők? Mondjuk ha netről rendeled,vagy valami,akkor is csak másnapra van ott futárral
Évekkel ezelőtt a Hondában kerestem kormányoszlopkapcsolót meg gyújtást.. Aszongya.. A kapcsolót berendeli a rizsföldről.. 1 hónap és 20-30e között 89-es motorról volt szó. Szted?
Suzukiban én is megmondtam, h ha behozom, csak úgy, ha végig ott vagyok, míg csinálják, ott semmiképp nem hagynám, mert tuti átbasznak valamivel. Nem tetszett nekik az ötlet
ja persze valamit muszáj.. pl karbiszinkronhoz nekem sincs műszerem.. de ha kellesz vinni, nem fogom hagyni hogy szerelgessék.. majd én lebontom, odaviszem .. beállítják és én majd összerakom
én nem beszélek szerelésről, mert soha semmilyen körülmények között nem engedem hogy más nyúljon a motoromhoz, DE szerintem alkatrész beszerzés vagy rendelés ügyben az ÖSSZES miskolci motoros bolt egy SZAR bármit beszerzek magamnak hamarabb és általában olcsóbban mint azok..
nemrég rá vitt a kényszer hogy kéne a HONDÁTÓL rendelni gyári cuccot. megállok a józsefatillán hát nem bezárt a vilker hogy rohaggyonmeg de végülis az is meglett olcsón , gyorsan
Én mondtam valami pozitívat? :D Régebben,ha kellett valami megrendeltem a Angyal motornál.. Ugyanúgy pestről rendelnek a pink-ből,mint a többiek.. Meg el lehet velük beszélgetni,kérdezgetni stb..
Részemről nem érdekel annyira, sztem jól megcsinálta, meg amilyen szar világ van, van olyan érzésem, h szervizbe is vihetném vissza, valahofy úgyis kimagyaráznák, h én hibám mert biztos hozzányúltam, vagy szarul bántam vele, vagy valami egyéb lószar...
Alapból felidegesítettek, mert segghülyének néztek, bármit kérdeztem, úgy válaszoltak, h jöttem is el, hagyjanak ezek békén... Meg horror árat mondtak mindenre kapásból... Aztán ha mondta , h hát ne nézzen már madárnak, tudom, h egy tíz perces munka, akkor meg csak hebegtek össze mindent h de ez meg az...
Nekem hatalmas negatív véleményem lett róluk.
Suzukiba 40 lett volna a csizmám,a Kawába meg u.a. a csimma volt 32 leértékelve.. 35-ről
Persze,hogy maszekban olcsóbb. De maszeknál semmi gari,ha valamit elnéz,vagy ilyesmi.Ha visszaviszed,és reklamálsz,úgy oké,de ha netán (ne így legyen) van valami műszaki probléma hirtelen,és balesetet okozol.. Ha szervízben kapsz papírt,szerintem rájuk lehet terhelni,meg reklamálni.Elvégre ők szúrták el.Nem? Gondolom érted.
Én is rákérdezhetek egy srácra,hogy vállalja-e.. Mc mellett lakik,régen valamelyik mocis szervíznél volt,nem tudom már melyiknél. Nekem is csak ajánlották,voltam már nála 1x. Van valami óradíja is,de az nem olyan veszélyes.Ha gondolod..
Ja,meg milyen motoron kéne? Lehet,hogy megkérdezi
jó de szervizen kívül olcsóbb.. én is úgy kezdtem, h bementem a suzukiba, kb öt perc beszélgetés után otthagytam őket a picsába... szervizen kívül meg ezerszer olcsóbban teljesen jól megcsinálta.....
Ma mentem busszal Nyéknél a 35ösön,láttam valami motort (inkább hallottam) úgy eltépett a busz mellett,hogy csak egy fekete csíkot láttam.. Szerintem ott volt a 200+
Plusz te hogy szerzed be hamarabb az alkatrészt,mint ők? Mondjuk ha netről rendeled,vagy valami,akkor is csak másnapra van ott futárral