Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedden beindítottam (asszem ezt már mondtam), de még most sem pálya valami, hétvégén nekiesek még1x, mert ma nemigen akarta az igazságot
És (hogy ilyen szép lett) megy is már? Ez kicsit gonoszra sikerült ...
Neked sárga-fekete motorod van,igaz? Meg fekete rucid és bukód. Vagy legalábbis sötét. Nem fél 6 körül mentél az Avasra ma?
éccaka , egyedül, hazafelé. nem hiszi el senki
egyszer bebasztam és vele találkoztam

ROONEY
Egyik szervíz se vállalja be?
ha eleget ittál akkor akár az is megeshet
turbo rágós
olyanok mifelénk is vannak.. de ott nem lép fel a SUM41 meg a 30sec to mars
jah..
Levonó ,
Matrenkák
mi nyáron 2naponta csináltunk fesztivált
úúú fesztiválokra jár valaki nyáron? mi 1 re el szoktunk menni a haverokkal.. de most a VOLT igen odabasz.. csak messze van
süti ,miskolc: 06 20 4067067
Oksi..., ha nem publikus, akkor küld már el a bakonditibor@gmail.com e-mail címre. Köszi! Én meg lépek..., mert holnapra van beadandóm és még nem nagyon tartok vele sehol.
Áhh nem :) Ma este még MSNen meg tudom kérdezni a számát, majd írom!
Az is jó..., jövőhétre terveztem be. Köszi...., majd még zaklatlak!
De én nem hiszem, hogy bárhol is fenn lenne.
Hétvégén elvileg már meglesz a telóm, akkor tudok mondani számot. ?Hofman? Ricsi, de hogy pontosan hogy írja a nevét azt nem tudom.
Az is jó, ha mondasz egy teljes nevet. Rákerestetek Zsiwi-en vagy Facebook-on.(miután én ugye nem vagyok rajta, mert nem szoktam unatkozni.). Jah meg persze köszi!
Az nem gáz ha nem sieti el, mert hétfőn azzal jönnék suliba és péntekig meg ott pihengetne nála.
Már nincs. Elment benyára...
van péz
Nem egészen 2 hét, 757 km... Járatás pipa.
Én tudok, Ricsi csinálta nekem is , csak nem tudok neked telszámot írni, mert meghalt a telóm :S
Mondjuk azt nem garantálom, hogy hamar megcsinálja, sok motor szokott nála lenni.