Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nem tudtok esetleg valakit, aki gyorsba beválalna egy karbiszinkront és Miskolci vagy Barcikai?
Hátha volt a környéken megfelelő irányba álló trafi, csak hogy mi is örülhessünk.
Legszebb öröm a káröröm mert nincs benne irigység.
Többnyire én is nehezen viselem főleg főúton ha nem lehet normális tempóban haladni valami béna fasz miatt. Olyankor rettentően bírok ordítani a kocsiban. Biztosra veszem hogy simán kihallatszik. De kinek van joga egy csomó időt elrabolni az életemből? Senkinek. Motorral megoldom pikk-pakk.
Ózdon vaterált muter egy csizmát januárban, oda kellett mennem. Hogy-hogy nem, pont aznap eset a hó, amúgy simán motorral mentem volna. Két és fél óra volt oda, végig ordítottam az utat szinte, és közel 9-es fogyasztás volt mert ahol csak bírtam nyomtam kifelé a szemit hogy végre előzhessek. Visszafelé egy autót se kellett megelőznöm, ahol lehetett 90-100-al poroszkáltam, szólt a U2, lazítottam kisimult idegekkel ahogy csak egy hosszabb úton lehet a szép havas tájban pöffeszkedve az ülésen, alig másfél óra és 7,5-ös átlagfogyi... Elvettek egy órát az életemből, bevertek pár szöget a koporsómba és még pénzben is többe került a dolog. Az óvatoskodó jajjúristenvanegykishókásaazútoncsak60-nalmegyek pöcsök miatt.
MEG VAGYTOK NYOMVA eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hétvégén elkészül a másik CBR úúúde fasza lett.. erbárs zászlócska rajta .. kis egyszerű de nagyszerű gép lesz

pont leszarjátok mi? no nem baj

amugy BLŐŐŐŐŐ nektek

hasadás van 120al elsuhantam nyiregy belterületén két kalapos sportszelet kocsis várakozó rendőregyén mellett.. majdnem levitte a szelem a sapijukat... remélem olyan viccesnek találták mint én amúgy majdnem beszartam
két hét múlva
Mikorra tervezed a papirozást?
ha lemegy a papírozás, nekem is ez lesz a következő gondom....
Addig még némi benzinrevalót sem ártana keresni...Ma sok elment.

Köszcsííííííííííííííííííí (remélem érzitek, hogy árad a csííííííííííííííí)
Én magam részéről egy türelmetlen hülye vagyok, mindig sietnék. Akárcsak Regős Bendegúz mondaná: "életemben semmi sürgős dolgom nem volt, mégis mindig szaladnom kellett" A cikázás kocsival csúnyán vissza bír vágni, mikor valami kanyarodó izé mögé vissza kell lassulni, aztán a fél várossal hátrébb "lenyomott" tanulóvezető elóvakodik a siető hülye mellett...
Várom Hölgyem .

Te már tudsz valamit
Köszi, de amúgy így nagyjából tudom, hogy hol kell mennem, az meg már más tészta, hogy egyenes úton is el tudok tévedni
Okés, akkor úgy megyek
Annyiból mindenképp szerencsésebb hogy a tanpálya kint van a tesco után. Motorral nem ugyanannyi idő alatt lehet kiérni mint biciklivel.
Talán érdemesebb lenne sisakkal a kézben elsétálni odáig.
Eredetileg biciklivel tervzetem, de nem tudom, mert mondtad, h onnan majd át kell menni máshova. Milyen messzire kell majd menni? Mert a Szeles út nekem közel van, még a Vörösmartyn lakok. Úgyh ha úgy jobb, hogy menjek bukóval, és visz Zoli, simán el tudok sétálni.
Vannak dolgok amiket én is csak nagy magamat győzködés árán vagy szükségből csinálok autóval, ilyen például kimenni Nyékre a telekre. B+ amióta Mályi előtt lámpa van, meg az autókereskedés a mezőn, hát ha kifogok egy béna balkárét, akkor azt Nyékig van hogy nem lehet megelőzni csak durva szabálysértéssel. Inkább megyek motorral.
Meg a városba is, de ha autóbe kényszerülök, próbálok úszni az árral. Felesleges pillanatnyi előnyökért cikázgatni, sávot váltogatni mert ki tudja két sarokkal odébb lefordul valaki a sávomból és akkor elmegy a mellettem lévő sávban az az autó amelyik mögül az egész cikázást elkezdtem.
"Egyszerűen csak haladok" Ezt Te sem gondoltad komolyan. Két diesel szgk-m van, aprópénzből megjárhatnám Miskolcot, de ami forgalom van, inkább megyek a nagytorkú motorommal, és tényleg (!) haladok. Lámpáknál iszonyú sok időt el lehet dobni, míg átvánszorgok a városon, mondjuk pont a Zsolcai kapu irányába...
Mivel fogsz jönni?
Autóval értelemszerűen ritkábban közlekedek, de abban még annyi gondom sincs mint motorral. Nem kicsi, nem nagy, amolyan gyanúsan közepes (1.6 Focus kombi, sötétszürke) autó, nem akarnak versenyezni velem, nem akarnak letúrni és észrevesznek, jobban mint motorral.
Egyszerűen csak haladok a forgalom ritmusában és nem szokott gondom lenni. Motorral is úszok az árral ha kell, de inkább előremegyek a lámpánál és akkor elsőnek indulva nem kell a kocsik között hömpölyögni.
Szeva cimbi! Nézd, mit intéztem ma! Jó kis BT 011-es Battlax.
Nekem is volt olyan motoros cimbi, akit folyamatosan pár kanyar után be kellett várni. Mentségére legyen mondva, először volt a Bükkben.
A 26-osról befordulsz a búza tér felé, és mész végig az utca végéig .
Autós szemszögből néztem