Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy merre fogtok menni...., ha valami szerpentines akkor lehet hogy beszálok...., kéne egy kis szerpentines rehabilitáció!
? Senki nem tud senkit, aki Miskolcon csinál karbiszinkront?
Nem olyan sürgős..., de kicsit döcög alapjáraton....(valszínű a nyitott kipuf rendszer egy kicsit más karakterisztikája miatt leginkább)
Hóban (nem 2 centis, hanem igazi) Roburral a 26-oson komplett sorokat hagyok ott. Ha meg tényleg 20cm fölötti hó van, akkor azt az óvatos mazsolák már nem vállalják be , én meg max belenyomom az elejét, aztán haladok ugyanúgy.
akkor majd máskor... úgyis csak 29-ig járok suliba, 30-án ballagás
akkor ez NEM NYERT
Attól függ mikor. 3ra érek haza. Holnap meg 2ig vagyok suliban, 14:20kor indul csak a busz, úgyhogy 3ra vagyok itthon holnap is.
hétfün.. meglátogassalak? de lehet holnap dél előtt is megyek. HA a gumis ember tud fogadni csak centírozni kéne...
ja jóvan mikor mész vissza?
ja itthon. de ma mondom Újhely felé mentem meglátogattam unokatesóm a larejóba
mikor jössz haza? vagy már itthon vagy?
a 37esen kicsit kikormoltam.. de nem vagyok az a száguldós fajta.. mivel most nem motorozok hanem " közlekedek " mert ezzel járok be nyiregyre koliba ezért elsődleges cél a jó fogyasztás. 110-120-nál 5 literke jónak mondható , és ott még a tempó se olyan tötymörgős..
Gondolom kicsit nagyobb tempóban
Mennék már én is....
ma kb pont azt az útvonalat mentem mint a téli novemberi menésen mentük.. jóó volt.. nyiregy, tokaj, patak , újhely gönc
remélem nem fényképészek voltak
2 hét 570 km
Ott leszek!
Spar parkoló. Könnyű be és kihajtani. Fél kilenc után 5-10 perccel ott leszünk.
Salakmotorpálya is jü, gondolom az utána sarkon lévő nagy parkolós placcra gondolsz, a Vörösmarty meg Király utcás nagykereszteződéses Spar is tökéletes, mellette lakok, meg a Szinva is jó. Tényleg mindegy, mert 5perces mind nekem. Mondd, hogy hol jó nektek megállni és ott leszek akkor 8:30ra.
8.30-kor csak egy gyors üdvözlés és indulunk is. 8.35-40 között saccolom a salakpályához érkezést, De ha más felvéli pontot szeretnél (Szinvapark, SPAR vagy mi a tököm előtt, etc), akkor ott gyorsan fölpattansz és megyünk is tovább, csak írd meg mi a legjobb neked.
Rendben, akkor mikorra legyek és hol?
Hali!
Kicsit megváltozott a gyülekező helye a tréningre, a Gömbicz autósiskolához kellene menni, térképet, koordinátákat tettem fel a motorozzra. Fél kilenckor két résztvevővel találkozok a TTL-nél, a 3-ason megyünk a Szinvaparkig, onnan meg le a selyemréti strand felé. Ha gondolod felvehetünk téged is.
A kedves válaszadónak 1-2 vidi unaloműzőnek.
http://www.youtube.com/user/Sw...
http://youtu.be/qpy03ddniMI