Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XDD Még jó,hogy olyat is néztem magamnak
A pilácsba fűzzél Osram Night Racert vagy Night Breakert, esetleg olcsóbb de nem rosszabb megoldásként Tungsram Megalight 90+ izzót.
Csodákra képes. :-)
Mennyi időt szánsz a nézelődésre?
Az egész napot, mint a résztvevők, vagy csak egy részét szeretnéd látni?

Tudtam, h Rád számíthatok
De azért remélem SV-nek már jobb pilácsa lesz, mint az NSR-nek. No de én inkább fényképezni megyek majd, meg vagy fél órával előttetek elindulok, mert ti ááááállatok vagytok, én meg csigagiliszta esetleg
Ha meg meglesz, majd igyekszek többet feljárni motorral, ha tudok, aztán majd nyár közepe felé ha majd már ér valamit a dolog, megfűzök valakit, h menjen előttem, hagy tanuljak a sok mestertől
A kép lemaradt.
Nosztalgiáztam kicsit. Biztos lesz rá alkalom, remélem akkor már te is kint leszel a sajátoddal. Majd világítok neked
Jóóók a képek "hálótárs" (bikepics)
Majd ha valamelyik hétvégén jó idő lesz, lehetne majd csinálni újakat az új géppel, hm?
Hát biztos, Apriliát nem vágom, nem ismerem annyira őket.

Ma voltam benn Debben a Hondában, van új 250es CBR, egész elfogadhatóan néz ki
Megkérdezték melyikre cserélném el az SV-t
RSV1000, gondolom azon belül a factory (öhlins cuccok).
RSV Mille a régebbi.
Vasárnap a tréning hol is lesz? (Tudom, h ki volt már írva, csak nem tudom, hogy hol van pontosan, hogy lehet oda jutni.)
Aprilka. De azt nem tudom, hogy azon belül mi.
Aprólia.
Megérdemli, hogy megrángassák, ugyanis némely motoros szeret hivatkozni a sebessége megválasztásánál arra, hogy ő hozzá van szokva. Amiben van is igazság szerintem is, csak nem lakotton kell bizonyítani. Jelen esetben a gyalogos átkelőhellyel kapcsolatos szabályok ellenére ÉS az előtte haladó ellenére sem úgy ment, hogy meg tudjon állni, ha szükséges. Tehát egyszer a követésit nem tartotta be, ill. ettől függetlenül nem úgy közelítette meg az átkelőt, hogy esetleges elsőbbségadási kötelezettségének eleget tehessen.
Őszintén szólva én annak ellenére benyalok egy-egy zebrát, hogy meg szoktam/akarok állni, elég egy kicsit másra figyelni és megengedett tempóval is rettentőt kell fékezni (vagy már azt se, csak fejben: bocs gyalogos). Márpedig a nyomorult, ha nem fut, 4-7 km/h-nál többre nem képes, akkor nem kéne hagyni percekig rostokolni.
Pici meg Vera
Megrendeltem ma a gyertyát a boltban, holnapra ér ide, 2300pénz. Kíváncsi vagyok csodát tesz-e...
Gondolom ha látja a kocsik,akkor kikerüli Vagy ezt is ki akarta próbálni?! De azért az tény,hogy ott a Kiss Ernőn mindenki megtekeri a szarvát.Egykerék,tiltás stb.. Saját maga kedvéért,az élvezetért,meg azért is,hogy a rutinosok had lássanak valamit. Mondjuk ma pont nincs motoros rutin.
Biztos hogy igen.
Követési távolság be nem tartása, sőt akár gondatlan veszélyeztetés (pl. ha a gyalogos már az Astra előtt járt volna, akkor áttolta volna rajta), egyebek.. :S
Nem unnád meg. Nagyon nem.. Én legalábbis függő lettem tőle..
A tempóról annyit, hogy olyan stílusban hogy marad benne "tartalék" az esetleges vészhelyzetekre, szembe sávot soha nem használva, a kanyarok olyan 60-110km/h vannak méretezve -kivéve persze a "visszafordítók", lásd a Szinva forrás utáni dupla - egyenesekben meg kedv kérdése. Szerintem max. 130 km/h-ra érdemes gyorsítani, de ritka az ahol elérhetsz ennyit. Meg felesleges is hiszen gyorsan jönnek a kanyarok, ahogy az előttem szóló is írta.
A megyehatáron túl (azaz a hevesi oldalon) pedig maga az álom.
Kivéve persze a kavicsfelhordást.
Eger felől
Így a motorosokat én se ismerem,szóval őt se.. De szerencsére 8 napon belül gyógyul. Vajon mit hoznak össze az aszfaltkukacok? Megrángatják érte?
Ebből a képből a motort se tudom kivenni. Suzuki?
Nekem egyik kollégám mesélte úgy 1 órája. Azért is jöttem ide (most legalább kicsit vissza is olvastam), hogy megnézzem ismerős volt-e. De nem..
Ma reggel ez volt a Kiss Ernőn.. Hallottátok? Most láttam a cikket.
majd írjál mit teszel a gépbe
Egyenlőre csak ábrándozok,de köszi ;O) Valószínű majd élni fogok ezzel a lehetőséggel is

Igen,azon a versenyen meghaltak már páran.Meg mielőtt indulsz,adnod kell egy hivatalos végrendeletet.. Csak a 'tudás' miatt linkeltem. Azért még jópár év,és talán kezelni fogom fele annyira a gépem,mint ők.