Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a simó csinálta ezt, de akkor a gyertya melegedett túl egy hosszabb kínzás után .. meg mikor elvolt tekerve a karbina keverék állító csavar vagy mi a tököm.... sokat most nem segítettem
Úgy, hogy teljesen tavaly sem volt jó. Tavaly 9es NGK volt benne asszem, helyette vettem bele magneti marellit a mol kúton, az 6os hőértékű asszem és azzal ment jól. Legalábbis jobban most is az van benne, de nem akarja az igazságot.
Kapásból amire gondolok: keverék arány benzin levegő, karbi dugulás, Gyertya esetleg hőfok...nem tudom tavaly hogy javult meg?
Nincs. Úszószinttel már szoptam tavaly (is) eleget, nem hiszem, hogy az a baj..
A tanksapka szuszogója nincs eldugulva? Meg az úszószintre gondolnék.
Valaki segíjjen!
Kicseréltem ma a benzincsapot egy pohár forralt borocska mellett. Sikerült beindítani a gépet, DE! azt csinálja amit tavaly is...néha gondol egyet és megáll magától. Aztán beindul megint (általában ). Meg olyan, mint amikor a simsonnál "túl húzod a gázt" és fullad menet közben. Tehát megyek húzom a gázt és csak horkol, fulladozik. Néha ha visszaengedem a gázt akkor megjavul, de van, hogy hiába minden, megmakacsolja magát és állhatok az út szélére indítgatni.
Tippek?
Akkor te hordod? Én nő helyett motort szereztem. Máris kevesebb gond!= hosszabb élet
Mondd még1x ha mered te ffej bammeg!
Én egyszerűen csak csodálom őket. Nem sorolom be méret szerint. Az asszony meg önellátó ilyen téren, beszerzi magának, ami kell. Én egyszer vettem neki egy bugyit, ami valami pillangó alakú csipkéből, meg némi madzagból állt. Gondolod, felvette? No, én itt részemről le is zártam a női fehérnemű beszerzést.
Téma lezárva
na jó szíjjatok le
(mellméret )
Mától ott van a seggeden a bejárat tábla!

Nem,nem.. Én választok,ergo nem lesz csikágó,ha kimegyek,max róma,ahol én vagyok Julius
. . .
Mé neked is kell farok a seggedbe Szóljál elintézem menjél, hozzájuk látogatóba
Te melyiknek örülnél jobban Laci?
Ilyesmit az utcán kéne keresned
hogy mondta Gangszta- Én vagyok az erősebb, úgy hogy én baszok
Az mi? Nem csapágyboltba megyek, ott ma voltam. Valami igazi mérettel dobjál meg.
Lehet választani?
csikágó van..kimégy oszt vagy megölnek vagy megbasznak
Nekem,ha lehet! 80C vagy 80D