Nekem a simó csinálta ezt, de akkor a gyertya melegedett túl egy hosszabb kínzás után .. meg mikor elvolt tekerve a karbina keverék állító csavar vagy mi a tököm.... sokat most nem segítettem
Úgy, hogy teljesen tavaly sem volt jó. Tavaly 9es NGK volt benne asszem, helyette vettem bele magneti marellit a mol kúton, az 6os hőértékű asszem és azzal ment jól. Legalábbis jobban most is az van benne, de nem akarja az igazságot.
Valaki segíjjen!
Kicseréltem ma a benzincsapot egy pohár forralt borocska mellett. Sikerült beindítani a gépet, DE! azt csinálja amit tavaly is...néha gondol egyet és megáll magától. Aztán beindul megint (általában ). Meg olyan, mint amikor a simsonnál "túl húzod a gázt" és fullad menet közben. Tehát megyek húzom a gázt és csak horkol, fulladozik. Néha ha visszaengedem a gázt akkor megjavul, de van, hogy hiába minden, megmakacsolja magát és állhatok az út szélére indítgatni.
Tippek?
Én egyszerűen csak csodálom őket. Nem sorolom be méret szerint. Az asszony meg önellátó ilyen téren, beszerzi magának, ami kell. Én egyszer vettem neki egy bugyit, ami valami pillangó alakú csipkéből, meg némi madzagból állt. Gondolod, felvette? No, én itt részemről le is zártam a női fehérnemű beszerzést.
Kicseréltem ma a benzincsapot egy pohár forralt borocska mellett. Sikerült beindítani a gépet, DE! azt csinálja amit tavaly is...néha gondol egyet és megáll magától. Aztán beindul megint (általában ). Meg olyan, mint amikor a simsonnál "túl húzod a gázt" és fullad menet közben. Tehát megyek húzom a gázt és csak horkol, fulladozik. Néha ha visszaengedem a gázt akkor megjavul, de van, hogy hiába minden, megmakacsolja magát és állhatok az út szélére indítgatni.
Tippek?
Nem,nem.. Én választok,ergo nem lesz csikágó,ha kimegyek,max róma,ahol én vagyok Julius