csini és hantaboj ( majd elmondom ki az ha nemtudod) megerőszakolták a tejhordó k. jánoskát.. csini miskoclon van a fazekas börtönbe a másik meg encsen a fogdán ! dúúúrva az egész nagyon !
szerintem benne lesz a hírekben nemsokára.... pár nap..
A lényeg, hogy ilyenkor feltalálja magát az ember Pl nekem az úszó tartó tengely, vagy mit tom én hogy hívják kilazult és megdőlt az úszó oldalra és folyt a benzin a túlfolyón, mint állat. Kivesz betesz helyette egy réz drót, ami éppen a zsebemben volt és meghajlít és woáláá, hazáig kibírta
Jaja egyszer Baskón voltunk valahol a picsába a hegyen. Na az volt szopás röviden: úszószint magas, mert letört a pöcök az úszóból és lógott össze-vissza, elszakadt a gázbowden, így hát a szivatóhoz kötöttem be és quadoztam hazafelé igen kemény volt
Tök jók ezek a storyk csatlakozom én is (úgyis tőlem indult az egész, hogy feldobtam a traffis témát ).
Simson, 15éves vagyok, nyár van, 35°C árnyékban, benzinkút kb. 2km-re a házunktól, ahol egyébként sohasem tankoltam, mert fos a benzin, de most oda készültem. Itthon simó megborít baloldalra, legurultam azzal az 1-2deci benzinnel a kútra, a kereszteződésben leállt, a tank tök üres. Odébb tolom 50métert a kútra...végre! tankolhatok! Persze...délután 1órakor nem volt az asszony a kúton, zsebemben jogsi, személyi, lakcímkártya, telefon minek? úgyis csak a kútra szaladok le. Kijön egy emberke az egyik házból, megkérdeztem, hogy mikor nyit. Válasz: leghamarabb 3kor. aúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, indulás haza. Mivel fent lakunk a sátor-hegy lábánál, 2parton kell felküzdenem magam. Mire hazaértem lefolyt rólam vagy 20liter víz...
Ja. Hajnal fél 5-kor hat holtfáradt hülyegyerek egymásra, meg a motorok tankjára roskadva sorjázik az út szélén, egy utolsó kis part leküzdéséhez gyűjtögetvén maradék erejét.
Ezek azok a helyek, ahol az ember már csak érzésből is elkezdené kicsit növelni a tempót, de a tábla még messze és persze ezt nem csak mi tudjuk... Hááát, 62-ért 300... Ezt nem nagyon tudtam volna asszony előtt kimagyarázni, és a motorokat száműzni kellett volna a portáról,azt hiszem...
Még, hogy csendes a mi kis falunk