Ezen gondolkodtunk mi is de az a baj lövésem sincs, hogy mi és hol foghatná.
Feszegetni pedig nem nagyon mertem nehogy letörjem.
Valamelyik délután szerintem kibelezem majd a bukót és megpróbálom kideríteni hol és hogyan lehet leszedni.
Meg még itthon sincs nálam, holnap fog hazakerülni.
Szerintem több pénzt kapol ha rendszámmal adod el. Ez a 50/125 kezd begyűrűzni. adok még 3 évet ennek a papírnélkül vezetek 125-öt és ki is fog halni "ez a kategória" mert nagyon rá vannak állva a jardok.
Na,akkor melyik ring van a legközelebb? Tudom,a Coránál a gokart pálya. Végülis elég technikás lehet azzal a sok kanyarral. Ismerek olyan embert,aki ott keni néha.
Máriapócson a ring ára motorra: Pályamotorozás napijegy - saját motorral 6.000 Ft Egész napra. De oda-vissza nekem 300 km,köbö,plussz a pályán megtett út
Rendőrőrs megtámadásáról vitatkoznak a képviselők.
Kik és miért támadják meg a rendőröket, rendőrőrsöket? - tette fel a kérdést Baráth Zsolt jobbikos képviselő, aki egy érdi példát hozott fel, ahol a képviselő szerint roma származásúak támadtak meg egy rendőrőrsöt. Kontrát Károly belügyi államtitkár szerint ilyen még 2009-ben, Nagykállón fordult elő az előző kormány idején, de a kormányváltás óta a törvények módosítása miatt a rendőrség már határozottan lép fel az ilyen esetekben.
Ha ha ha , itt jön ki, hogy mennyire semmibe nézik a Magyar Állam Rendőrségét Hány hírzárlat volt, azóta elrendelve több ilyen támadás miatt..? de ezt nem kell mutatni, mert akkor romlik a cég így is béka segge alatt lévő tekintélye és pont az ilyen államtitkárok tehetnek arról, hogy ide jutott a POLICE . Ha oda lehetne baszni, minden szutyoknak ,anélkül, hogy másnap ne legyen fent a videómegosztókon, mert kapásból 3 ember kameráz közbe, meg osztja az észt, akkor rend lenne.
Az ilyen emberektől kifordul a belem
És te a CRM-el? Hát had menjen Nincs mindenkinek válós gépe Úgyse sűrűn látni robogót pályán
Amúgy hogy kerültél azzal a mocival olyan messze innen? Szerintem Mc-hez a legközelebbi a kecskeméti pálya,nem? De a tszkó parkoló is jó
Feszegetni pedig nem nagyon mertem nehogy letörjem.
Valamelyik délután szerintem kibelezem majd a bukót és megpróbálom kideríteni hol és hogyan lehet leszedni.
Meg még itthon sincs nálam, holnap fog hazakerülni.