Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen gondolkodtunk mi is de az a baj lövésem sincs, hogy mi és hol foghatná.
Feszegetni pedig nem nagyon mertem nehogy letörjem.
Valamelyik délután szerintem kibelezem majd a bukót és megpróbálom kideríteni hol és hogyan lehet leszedni.

Meg még itthon sincs nálam, holnap fog hazakerülni.
Szerintem ha ezt le tudnád szedni, műanyagos lehet hogy meg tudná javítani.
Szerintem több pénzt kapol ha rendszámmal adod el. Ez a 50/125 kezd begyűrűzni. adok még 3 évet ennek a papírnélkül vezetek 125-öt és ki is fog halni "ez a kategória" mert nagyon rá vannak állva a jardok.
Nincs neki
Pistának adtam kölcsön és sikerült neki leejteni
elég mocsok ember..

itt van , megverték este: http://kuruc.info/r/35/76992/
én ezt a polgármester f..ra húznám(pedig ismerem ,falumbeli volt,de letagadom!)
http://www.boon.hu/tiszaujvaro...
nekem legközelebb pócs, nektek visonta. de talán van kassán valami gokartpálya ami supermotora jó lenne, az meg innen vagy 30 km
vagy egy hete
Na,akkor melyik ring van a legközelebb? Tudom,a Coránál a gokart pálya. Végülis elég technikás lehet azzal a sok kanyarral. Ismerek olyan embert,aki ott keni néha.
Most nézem,hogy Gönc-ön vagy. Mikor írtad ki?
RabocsiRing
Ja,értem. Te valahol Encs közelében vagy? Neked valami Ukrán pálya nem lenne közelebb?
na nekem csak vagy 200 odavissza..
nade kakucs meg 580 volt odavissza
az lehet !
Máriapócson a ring ára motorra: Pályamotorozás napijegy - saját motorral 6.000 Ft Egész napra. De oda-vissza nekem 300 km,köbö,plussz a pályán megtett út
Rád verne 2 kört Nem tudom
én úgy hogy fogtam magam és elmentem meg visontára is meg máriapócsra is.. én nem miskolci vagyok, nekem még messzebb van
nem azért mert robogó de mit csinálna vele pályán?
Rendőrőrs megtámadásáról vitatkoznak a képviselők.
Kik és miért támadják meg a rendőröket, rendőrőrsöket? - tette fel a kérdést Baráth Zsolt jobbikos képviselő, aki egy érdi példát hozott fel, ahol a képviselő szerint roma származásúak támadtak meg egy rendőrőrsöt. Kontrát Károly belügyi államtitkár szerint ilyen még 2009-ben, Nagykállón fordult elő az előző kormány idején, de a kormányváltás óta a törvények módosítása miatt a rendőrség már határozottan lép fel az ilyen esetekben.

Ha ha ha , itt jön ki, hogy mennyire semmibe nézik a Magyar Állam Rendőrségét Hány hírzárlat volt, azóta elrendelve több ilyen támadás miatt..? de ezt nem kell mutatni, mert akkor romlik a cég így is béka segge alatt lévő tekintélye és pont az ilyen államtitkárok tehetnek arról, hogy ide jutott a POLICE . Ha oda lehetne baszni, minden szutyoknak ,anélkül, hogy másnap ne legyen fent a videómegosztókon, mert kapásból 3 ember kameráz közbe, meg osztja az észt, akkor rend lenne.
Az ilyen emberektől kifordul a belem
És te a CRM-el? Hát had menjen Nincs mindenkinek válós gépe Úgyse sűrűn látni robogót pályán
Amúgy hogy kerültél azzal a mocival olyan messze innen? Szerintem Mc-hez a legközelebbi a kecskeméti pálya,nem? De a tszkó parkoló is jó
NE

MENJ

ROBOGÓVAL

PÁLYÁZNI

minek?
Azz kemény
(nem tudtok nekem eladó idomokat Aprilia Old SR-re?)
Mond még egyszer
vegyél rá nyugdíjas jegyet.. felteszik a kalauzok
nagykanizsa