Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lenne hely a helyi motorosrendőrök között, biztos bevállalnám azt az 1 évet. Szívás? Mihez képest? Bérek nem jók? Miért? A versenyszférában a csilléseket a ranglétra legalján tán túlfizetik? A kis egyéni vállalkozóknak habzsidőzsi van? Mindenki a fasz rossz végén áll akinek nincs valami vezető beosztása. És nem elég hogy szopsz golyóig, ha épp ráérsz a nyelveddel még az ánuszrózsát is kényeztetni kell. Ha meg munkanélküli leszel akkor baromi nehéz munkát találni, vagy túlkoros vagy, vagy túlképzett, vagy csak a rengeteg jelentkezőből pont nem te vagy a legszimpatikusabb. Feleségem decembertől munkanélküli. mert el mert jönni egy hét táppénzre a lebetegedett gyerekekkel.
A még ugyan nem túl nagy élettapasztalatommal kvára bánom már hogy anno nem írtam alá a TSZ-t a seregben. Ha normálisan csinálja az ember, nyugdíjas meló. Nem nyugodt, meg van szopás, de tán kisebb a bizonytalanság mint a versenyszférában.
Csak reflex kérdése. Még van egy kevés.
Én meg a Testvériség úton még tavaly. Épp, hogy felváltottam kettesbe, már mosolyoghattam is a sövény mögött,30-as tábla árnyékában bújkáló illetékeselvtársaknak... 62 volt...
Egyszerű.. Mindenféle kedvezmény adott a számukra.. És most már 1 éves a képzés is.
Ha neked dobálózott a motorod,akkor nekem repkedni fog
Meg minden következmények nélkül megtámadhatnak egy rendőr őrsöt, rendőröket és ez nem lesz benne a tv-be, mert akkor náci magyar, cigánygyűlölő.....

Magyarország, én így szeretem

De a lényeg, hogy megszilárdult a közbiztonság viki óta...csak nem tudom hol, ja igen a statisztikai lapon a fényesre ült seggűek előtt az asztalon.
Elvileg már a robogóknak is kéne megkülönböztető szám. Pl németben van a robogókon is ilyen szám..
cigány fele anyi idő alatt lehet rendőr mint a magyar... valahogy így van ez nem?
Egyébként ja
Valaki járt már Bodrogkeresztúrban abban a motoros múzeumban? El szeretnék menni oda valamikor a közeljövőben, hétvégére terveztünk egy motorozást Tokaj környékére, vagy valamerre itt a környéken...
jah..megnézettem ma anyával is klippel együtt
hát ez a világ legjobb klipje. egyik legértékesebb magyar zene... aki ezt megnézi, és még mindig szopja az orbán faszt, azon igen nagy szemellenző van..
hallgassátok meg!

http://youtu.be/jigDZfqnDK4
csöröghetsz pedig kint voltam 5ig. vittem a kocsit a bóótba, defektes volt a bal eleje megjött ma a benzincsap, valamelyik nap felrakom, remélem sikerül 4hónap pihi után beindítani a gépet
átmentem ma szántón. nem láttalak legközelebb megcsörrentselek , pletykálunk kicsit?
haver múltkor belefutott egy traffiba simsonnal 70nel
ha minőség lenne, te sem lennél rendőr
No ürge! Ma már elkezdtem szoktatni a jószágot ahhoz, amire kitalálták. Bakker! Mi erő lett benne. Hosszan még nem kínáltam meg, hadd kopjon még kicsit, de amiket lehet vele gyorsulni. Áááá
Sok mindenre nincs pénz kezdve a benzin, új gumi motorra... akkor a fizut ne is mondjuk...de ne is folytassuk, mert estére fel forr a víz
Közben meg nincs pénzük benzinre.
Most is nem tudom hány száz újat vesznek fel..helyesbítek már felszerelnek az éven . Most már ott tart a magyar rendőrség, hogy megfognak az utcáról-Gyere rendőrnek Ahelyett, hogy kis minőséget vinnének bele és érdemes volna rendőrként dolgozni, de hagyom is...felesleges ezt a gondolatmenetet folytatnom
Hááát, mit tagadjuk, olyan kurva nagy rend nem lett itt tavalytól sem. Az utakra több járőrt küldenek,(nagy a hiány) de amúgy minden a régi...
Amikor ezt írtad, akkor értem haza. Miskolcra kellett bemennem, de, ha már ott vagyok,csak felgurultam Hollóstetőig. Háromszor (!) dobta el a hátulját a kis alattomos ilyen apró fél centis köveken. Nagyon figyelni kell rájuk még egyenlőre.
Korral jár "öreg"
Így van ez drága: A magyar sírva vigad.