Ha lenne hely a helyi motorosrendőrök között, biztos bevállalnám azt az 1 évet. Szívás? Mihez képest? Bérek nem jók? Miért? A versenyszférában a csilléseket a ranglétra legalján tán túlfizetik? A kis egyéni vállalkozóknak habzsidőzsi van? Mindenki a fasz rossz végén áll akinek nincs valami vezető beosztása. És nem elég hogy szopsz golyóig, ha épp ráérsz a nyelveddel még az ánuszrózsát is kényeztetni kell. Ha meg munkanélküli leszel akkor baromi nehéz munkát találni, vagy túlkoros vagy, vagy túlképzett, vagy csak a rengeteg jelentkezőből pont nem te vagy a legszimpatikusabb. Feleségem decembertől munkanélküli. mert el mert jönni egy hét táppénzre a lebetegedett gyerekekkel.
A még ugyan nem túl nagy élettapasztalatommal kvára bánom már hogy anno nem írtam alá a TSZ-t a seregben. Ha normálisan csinálja az ember, nyugdíjas meló. Nem nyugodt, meg van szopás, de tán kisebb a bizonytalanság mint a versenyszférában.
Én meg a Testvériség úton még tavaly. Épp, hogy felváltottam kettesbe, már mosolyoghattam is a sövény mögött,30-as tábla árnyékában bújkáló illetékeselvtársaknak... 62 volt...
Valaki járt már Bodrogkeresztúrban abban a motoros múzeumban? El szeretnék menni oda valamikor a közeljövőben, hétvégére terveztünk egy motorozást Tokaj környékére, vagy valamerre itt a környéken...
hát ez a világ legjobb klipje. egyik legértékesebb magyar zene... aki ezt megnézi, és még mindig szopja az orbán faszt, azon igen nagy szemellenző van..
csöröghetsz pedig kint voltam 5ig. vittem a kocsit a bóótba, defektes volt a bal eleje megjött ma a benzincsap, valamelyik nap felrakom, remélem sikerül 4hónap pihi után beindítani a gépet
No ürge! Ma már elkezdtem szoktatni a jószágot ahhoz, amire kitalálták. Bakker! Mi erő lett benne. Hosszan még nem kínáltam meg, hadd kopjon még kicsit, de amiket lehet vele gyorsulni. Áááá
Most is nem tudom hány száz újat vesznek fel..helyesbítek már felszerelnek az éven . Most már ott tart a magyar rendőrség, hogy megfognak az utcáról-Gyere rendőrnek Ahelyett, hogy kis minőséget vinnének bele és érdemes volna rendőrként dolgozni, de hagyom is...felesleges ezt a gondolatmenetet folytatnom
Amikor ezt írtad, akkor értem haza. Miskolcra kellett bemennem, de, ha már ott vagyok,csak felgurultam Hollóstetőig. Háromszor (!) dobta el a hátulját a kis alattomos ilyen apró fél centis köveken. Nagyon figyelni kell rájuk még egyenlőre.
A még ugyan nem túl nagy élettapasztalatommal kvára bánom már hogy anno nem írtam alá a TSZ-t a seregben. Ha normálisan csinálja az ember, nyugdíjas meló. Nem nyugodt, meg van szopás, de tán kisebb a bizonytalanság mint a versenyszférában.