Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajajj. Ha a futóműgeometriába is belenyúltak az csúnyán kihat a vezethetőségre! Akkor azt kerüld messzire. Egyenesfutása javul,, minden más, főleg az alászedett kormánnyal kanyarodás romlik, adott esetben a bebicskázási hajlam kifejezetten erős is lehet!
és ha kormány csere..?
mert a virgács legalább ismerősé...
hozzá tenném,hogy a viragónak 10cm nyújtott a telója ,tehát nem olyan szörnyű szerintem .bár még a hondát nem vezettem...
A dugattyún a nyíl a dugattyúcsapszeg minimális eltolását jelzi hogy FHP-on könnyebben át tudjon billenni a dugó.
A keskeny T kormány pont semmivel sem jobb mint a csutka. Kicsi az erőkar. A hórihorgas termeteddel ráadásul csak úgy érnéd el tisztességesen ha nyújtva van a kezed, másik nagy hiba (nem tudsz rendesen reagálni). És még így sem lenne különösebben kellemes vezetni, bár a hát és derékfájás sztem nem annyira vészes. Szóval akkor már inkább a Csepel Tacskó kormányos Honda.
Még kicsit visszább említettem valahol, hogy osztályfőnököm chopit akar venni.
Végül múlt hétvégén megvette ezt:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kz550_ltd-4492
909
Osztom Zoli véleményét, biztos, hogy nem jutnál messze derékfájás nélkül azzal az egyenes kormánnyal ami a virago-n van.
Ha a kényelem az egyik cél,az egyenes kormányost én elfelejteném. Hondának szebb alakja van, de kissé öreg már, főleg ennyi pénzért...
Nekem a Honda jobban tetszik, bár nem vagyok oda a cruserekért Nem ismerem egyiket se, csupán külső alapján pontoztam
Nagyon jó kidolgozású cucc,nem kel rá nyíl, mert a két olajozó furat az elején van. Nem csak egy esztergált aludarab,hátul a bekönnyítés is benne van, amilyen a gyárin is, csakhát ez itt így nem látszik. De, ha már kisiparinál tartunk, nézd meg ezt, amit itt,Miskolcon ""gyártottak bele. Na, az, egy okádék ehhez képest,be se járattam vele, kidobtam a fenébe...
furmányos ez a dugó , olyan kisipari cuccnak néz ki. gondolom nem az . nyíl vagy valami van rajta a kipufogónyílásnak?
Lassan megindulnak az idei év felújításai nálam is. Piros moci motyói ma mentek (újratöltve) gépműhelybe, megvan bele az új akksi, két komoly új gyertya. A kéknek megjöttek a dugói, hétvégén remélem nem ilyen nyomi idő lesz,és akkor belerakom őket.
Köszi szépen! Hétvégén akkor felhívom...
Én is megyek valaki ballagására.. majd akkor tekergőzünk
Haza sztem április 30, mert akkor ballag Márk és letettem az esküt, hogy ott leszek ha törik ha szakad! Én meg úgy vagyok vele, hogy akkor már nem 1 napra megyek megint, hanem 1 hétre , akkor mehetünk valamerre . JA eltüntetem azt a szerencsétlen csúszás nyomait és 100%
láttam ezt az izét már messziről az oldalán.. még a tankra teszel valamit , a blokkra meg egy karbon védőt és máris nem látni a csúszás nyomait.. mikor jösz haza? mehetünk majd valamerre
Helyes!
jól jött ki, megbeszéltük utána hogy fasza voltál!
nem csak a hangja szép ,maga a vas is gyönyörű!
Új Design a Kawán! Plusz kis Tanktáska a túrásabb mivoltért!
Kössszzzz jó kis simóó az már 1x biztos
igazán szép hangja van a simódnak...))))))
Azé odafigyeljetek nem semmi ez az Atmosz
Láttam tömeg van és szinte alapjáraton mentem, mert mondom ha letiltatom nekik még visszafelé megdobálnak Jó vót visszahallgatni szolid mivoltomat