Azt sajna nem. Csak általános kopóalkatrészeket tartunk. Érkezik viszont a Repsol motorkerékpáros kenőanyagvonal a jövő héten. AGIP mellett az is lesz végre. Kasszrol is van de az drága meg...
Cé! Boltosi mivoltodban zargatnálak, ha nem baj.(így ünnep idején ) YB4L-B akksi... Nem a legolcsóbb,nem a legdrágább, de valami értelmes. Valami árajánlattal kápráztass már el valamikor.
Hol máshol jelenhetne meg ekkora egetrengető agyatlan baromság mint egy női magazinban... Papíron átvenni 4-500 tételt egy dobozból 3-4 órai munka. Ugyanez vonalkódolvasóval 20 perc. Tudom hisz csinálom. Nagyon nem mindegy. Az értékesítésben még nem használjuk, pedig a hibás árukiadást vagy kiszállítást is ki lehetne vele szűrni.
Vele volt egy nagyon szar üzletem anno. Hülye fejjel megvettem a 150/60x17-es Conti Sport Attackot hátra,27-ért, (a 18-as felnire ) őnála meg becseréltem egy 130/70x18-as Pirellire, ami szűk 1800km-t bírt a mocin...
Szegény majdnem eldobta a chopiját annyira stresszelt. Pedig előtte ment neki.
Vagy netán arra gondolsz amikor próbáltam azzal előnyhöz juttatni a többieket hogy fél körrel többet mentem a nyolcasban?
valami jó fasza teflonos láncspréjjj esetleg?