Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha nembaj..

valami jó fasza teflonos láncspréjjj esetleg?
Repsolból valami jóféle 2T oil létezik majd?
És viszont...
Azt sajna nem. Csak általános kopóalkatrészeket tartunk. Érkezik viszont a Repsol motorkerékpáros kenőanyagvonal a jövő héten. AGIP mellett az is lesz végre. Kasszrol is van de az drága meg...
teleszkópra porvédőt tudsz ? 37es telóra kéne
Ment PÜ a motorozzon.
jajaja gyors, pontos tényleg jó, csak némelyik tipusú gumit be lehet szerezni olcsóbban, szóval érdemes előbb szétnézni. de tényleg jó hely
én nem tudtam olcsóbbat és nagyon megvagyok elégedve ve lük,mint szállítás mint mínőség szerint.
Cé! Boltosi mivoltodban zargatnálak, ha nem baj.(így ünnep idején ) YB4L-B akksi... Nem a legolcsóbb,nem a legdrágább, de valami értelmes. Valami árajánlattal kápráztass már el valamikor.
kicsit drága de onnan vettem a CBR re a hátsó gumit.
Hol máshol jelenhetne meg ekkora egetrengető agyatlan baromság mint egy női magazinban... Papíron átvenni 4-500 tételt egy dobozból 3-4 órai munka. Ugyanez vonalkódolvasóval 20 perc. Tudom hisz csinálom. Nagyon nem mindegy. Az értékesítésben még nem használjuk, pedig a hibás árukiadást vagy kiszállítást is ki lehetne vele szűrni.
r17.hu
Azt nem is láttam. Sztem mindenki hibázik nyomás alatt.
Vele volt egy nagyon szar üzletem anno. Hülye fejjel megvettem a 150/60x17-es Conti Sport Attackot hátra,27-ért, (a 18-as felnire ) őnála meg becseréltem egy 130/70x18-as Pirellire, ami szűk 1800km-t bírt a mocin...
nem, hanem arra gondoltam, hogy én mentem egy fél körrel többet, hogy biztos legyen a helyezésem
Kartergázcsőre én nem mondok inkább semmit
Na ez jó, akkor sztem megyek majd, de csak nézőként- egyelőre.
Lámpaláz meg csak nem lesz, majd max álcázom magam
Szegény majdnem eldobta a chopiját annyira stresszelt. Pedig előtte ment neki.
Vagy netán arra gondolsz amikor próbáltam azzal előnyhöz juttatni a többieket hogy fél körrel többet mentem a nyolcasban?
Természetesen a nézelődés is megoldható, még ha nem is különösebben élvezetes, mindenképp tanulságos. Tavaly kettőt végignézelődtem.
ááá, nem, olyat nemér lápalázasak lesznek a fiúk:)
és még úgy járnak,mint én a nyolcassal
Hát én nem tudom, de enyém már ilyen, és jó lesz, mert én azt mondtam Ő meg beleegyezett
teljesen igazad van a kuplungal. semmivel sem rövidíti a kuplung élettartamát.
régen a gold motorsba Renk Csabi vagy hogy hívják... árult 18as 130-140-150-es gumikat 10 ezerért