szia!
Én most rendeltem egy pár Brigestont 33 000 ért, egy Suzuki GS 500ra,
szerintem ettől jobb áron nem nagyon kapsz, zsír új gumit.
Futárral 1600 ft ért házhoz is küldi,
ha gondolod megadom az elérhetőségét.
saját motorra lenne 180 hátra, 120 előre 17" és valami tapadós.... jelenleg bt014 van rajta de ez
Csak közúton használom, nem pályázok (pedig biztos jó lehet, csak mi elég messze vagyunk a pályáktól sajnos)
Szia Próbáld meg őt: hetven-942-0960 Neki vannak új gumijai. Tőle vettem egy hátsó BT021-est 20-ért.
Vagy van még Edelényben, ő használtakat árul darabját 10-15 ezerért állapottól függő.
ÜDV,
a kiállításon vettem 4l Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 olajat és most rájöttem, hogy nem ezt kellett volna. Adtak hozzá egy láncspray-t is. A kiállítási áron (asszem 11e volt) eladnám ha érdekel valakit a környéken, persze a láncspray-el együtt. http://www.ripca.hu/termekek?P...
... a csajok olyan szépek voltak a castrolnál ...
Tegnap március 15-e alkalmából emlékművet állítottak a gönc elején lévőő szobor parkba, (ami egyben nemsokára motoros pihenőhely is lesz) A gönci motorosok is elhelyeztek egy koszorút , és miközben feltették Atmosz elhúzott a háttérben , nagyon jól jött ki az egész
Politikai nézettől függetlenül, ez egy magyarság történelmének emléket állító park ahol mindenféle szobrok láthatóak, és az ország egyik legszebb és legnagyobb kettős keresztje.
A kúrva élet megbasszaa! Ma felhoztam a Kawát pestre erre mi fogad a garázsnál? Helyszínelők kint , fetrörték a sort végig Szerencsére a miénkbe nem volt semmi amit el tudtak volna vinni, de nem is sikerült bejutniuk a gyökér geci faszopóknak. 2 zár volt rajta meg egy lakat. Lakatot levágták 1 zárat beütöttek, de szerencsére a 3-ik az a legerősebb azzal már nem bírtak. Gecc eddig nem volt semmi, végre sikerült hazakeverednem 1 napra hogy felhozzam a gépet oszt megpróbálták feltörni a garázsunkat. Megtudom kik voltak gecc nyakukra lépek Csak fussak össze egy retekkel is. Ez nem igaz
Jah meg itt a dob...., ne porosodjon már a csórika a dobozban, túl szép hozzá!
Én most rendeltem egy pár Brigestont 33 000 ért, egy Suzuki GS 500ra,
szerintem ettől jobb áron nem nagyon kapsz, zsír új gumit.
Futárral 1600 ft ért házhoz is küldi,
ha gondolod megadom az elérhetőségét.
van egy continental contiforce Sm elsőm 120/70 17es 6ezerért . 70%os kb ha érdekel...
Csak közúton használom, nem pályázok (pedig biztos jó lehet, csak mi elég messze vagyunk a pályáktól sajnos)
Vagy van még Edelényben, ő használtakat árul darabját 10-15 ezerért állapottól függő.
Miskolcon vagy közelében van olyan hely ahol jó áron lehet használt,új gumit kapni? Ha jól tudom, a repülőtérnél van valami, vásárolt már valaki ott?
a kiállításon vettem 4l Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 olajat és most rájöttem, hogy nem ezt kellett volna. Adtak hozzá egy láncspray-t is. A kiállítási áron (asszem 11e volt) eladnám ha érdekel valakit a környéken, persze a láncspray-el együtt.
http://www.ripca.hu/termekek?P...
... a csajok olyan szépek voltak a castrolnál ...
ÜDV JG - zxs(kukac)freemail.hu
link
Politikai nézettől függetlenül, ez egy magyarság történelmének emléket állító park ahol mindenféle szobrok láthatóak, és az ország egyik legszebb és legnagyobb kettős keresztje.
Sehol senki