Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom C1800
milyen motorod volt? valami szörny?
v2,kardán.alacsony ülés pozició ...ez kell nekem
értem,de minek 1 olyan gép ami megy 250,ha csak 130ig vagy jó?
akkor pedig inkább csöpi mível egy endúrót meg nem érek fel...))))
+ ezek +még tetszenek is....
Hacsak nem valami nagyon sportautó, akkor lámpától még egy egyszerű kis átlag 600-650-nel se bír el. Se X6-os se SEL Merci, semmi.
Viszont az országúton már előnyben vannak, ott már nyomatékból elrendezik a kisebb mocikat.
Sosem felejtem el azt az X5-ös tahó kopaszt amelyik a pályán kamionsort előzve rámesett és tőlem 1m-re villogott. Aszitte hogy a nagy fekete chopper alatt csak divatból van 240-es gumma. Hát tévedett. Ahogy elhagytam az utolsó kamiont is és már nem tépett a menetszél, kettőt visszarúgtam aztán néztem ahogy igen gyorsan eltűnt a tükörben a taplója. Persze egy idő után visszalassítottam a 180+-os tempóról mert az tarthatatlan volt, mikor mellémért, lelassított, megnézte a feliratot mibe kötött bele és szépen elment. Olykor városban is jó volt vele büntetni mert minden macskajancsi tuningkalibrás majomgyerek azt hitte ez is olyan lomha szar mint amikkel eddig találkozott, aztán a lámpánál jó volt nézni ahogy befut vörösödő fejjel mellette meg a nője aki előtt épp megszégyenült. 155Nm nyomaték 3000-nél nem viccel.
Nagy igazság. Utolsó Czetkás évemben éreztem ezt, hogy bászkiii,alig bírok leelőzni egy átlag akármilyen autót. Szégyen... Mondjuk, BMV-vel legyomtak a kék motorral is, dehát a fiam ott ült mögöttem, sötét is volt,minek kockáztassak, ha úgysem bírnák vele.
Ne akarj 80-nal motorozni. Nagyon balesetveszélyes mert mindenki le akar majd nyomni séróból aki menne 80-100-at. Igen a nyergesvontatós is le fog túrni. Senki sem nézi majd hogy jön-e szembe valaki. Akkor si belekezd az előzésbe ha nyilvánvaló hogy le kell túrjon a szembejövő miatt.
Az egészséges tempó az adott úton az autókénál picit magasabb, de épp csak egy picit. Hogy szemből is tudjanak kalkulálni a sebességeddel, már ha valakit érdekel ez egyáltalán. Nagy böször ójudibéjemvécsillagosszarokkal nem nagyon izgatják magukat holmi motoros miatt. Persze ha egy ilyen leszorítás után utánuk lépne az ember kicsit betörni a szélvédőt akkor fel lennének ám háborodva.
No, én meg közéjük vágtatok egy huszáros rohammal, aztán S Péteren meg már csak nézek ki a lyukon köztük. Íme, tavalyi legborzalmasabb mészárlás után.
Én ott le szoktam lassítani ilyen 40-50-re. hogy javítsam a bogarak túlélési esélyeit.
nem még nem ,de köszi..
Nagyon szép fehér bőrszerkó... Csak hát említettem, itt Sajólászló, és az ő faluja közti tehéntelep mellett elhaladni a nyáron... Biztos lesz a hatás. Lesz mit pucolászni...
és ezt nem nézted?
virago
speed? krekk? marihónaalja?
Ezt egy faszább Szimó is tudja. Gondold el, mit spórolnál a sok szar állami sarcon.
Lajtsi haverunkkal mi van a héten? Nem nagyon mutatkozott. Viszont hétvégén meglátogatott. Appám! Az a cucc, amit a télen beszerzett, az ütős.
a cbr + már félelme netovábbja...
visszont minden 2.csöpi viragó ,míg a vt500c alig van valami...

és ezt nem lehet megszokni, lassan akkarok motorozni..kb80 tempóval
ennek meg jónak nézzki a fííílingjeeeeee)))
Mokány.
Vagy sűrű.
De legalább szerény.
Pont arról a beesésről beszélek. Szar lehet egy utcából úgy kikanyarodni hogy betemet a motorod egy véletlen beesés miatt.
Valamelyest magasabb tempónál is jelentkezik húzósabb kanyaríven ahol kicsit meghimbálja a motort az egyenetlen útfelület. Tutira veheted hogy egy ilyen kanyarban a susnyásból előrángatás összejönne vele. "Captain America" vagy Dennis Hopper mocija ugyan a klasszikus chopperek mintapéldányai de nem biztos hogy nagyon élveznéd velük a motorozást.
szép magyar termet...
kicsi is meg kővér is
igen...akkora vagyok , mint a puli ..űlve...
Erősen gondolkodtam hogy az legyen vagy délceg.
hát elég nehéz vele kanyarodni,..olyan ,ha lassan,kis ívben próbálsz kanyarodni akkor beesik..))) DE MÉGIS TETSZIK OLYAN IGAZI CSOPPERES))
HÓRIHORGAS! Ez kurva jóóó... . . .