Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó értem. én vodkát szoktam kapni haveroktól hát na kiinek mi
Hádde haveroktól kaptam :D
Pedig én is aznap vettem meg, mikor először mentem rutinozni. Miskolcon vizsgáztál?
nutella én nem szoktam semmit kapni. mert mondom előre hogy MÁNI MÁNI MÁNI azt majd én eldöntöm mi kell... nagymutter mindig mondja itt van vegyél ruhát.,.; OK akkor ebből olaj, ebből gumi...
Annyi.. Átírás,műszaki.. Minden u.a. Új rendszám 5500 + a műszaki matrica.. Ömm 500? kb.. (Átírás 600-asra 47e) Ebből 6 a forgalmi 6 a törzskönyv. Már másfél éve nézem ezeket. Én azért is néztem külföldi motorokat,mert azok talán nincsenek ennyire kinyírva.. És ugye.. Csak a regadó jön rá plusszba.
nekem ez bonyolult xD xD xD
ááá :) Nem így működik, én gyűjtöm össze ;) Szülinapomra azt kértem, h jövő hhónapban ha megleszek vele, akkor tankoljanak egyet, mert arra már tuti nem marad. Ja meg kajára se sok xD
Habár ha jó idő van már úgyse vagyok olyan éhenkórász :)

De azért mennyire ismernek már... tegnap züllöttünk, szülinapomra tulipánt kaptam meg csokit, nutellát, csokiöntet, meg csoki csoki csoki :D :D :D
akkor nyíregy felé
miafaszom az a környezet védelmi osztály ?
Sajnos tudom,mennyi a regadóm. Majdnem 2004-es motorról van szó.. Szóval sokkkkkk,de ha nagyon érdekel,számold
Mikori az SV-d? :) Ismertem egy lányt,rutinról,ő is SV-t vett,külföldi papírral.. De nem te vagy. Majd egyszer leruccanhatnánk Debrecenbe a 35-ösön. :D Ráadásul mostanság kevés arra a trafi
én is annyit tippelnék.. neten valahol van ilyen regadó számító hülyeség..
szüli napra körbe kell koldulni a családban én is most olajra meg erre arra begyűjtöm holnap a védelmi pénzt
De majd megmondom, ha már tutira tudom, hogy mennyi. Ezt még csak mondták páran, h kb annyira számítsak, meg a végére 120ra.
Még nem tudom, majd jövő héten tervezek utánajárni pontosan, de elvileg 60 körül lesz.
neked mennyi?
szakadjanak meg.... ha nem kellene fizetni azt a fost, már meglenne a papírozás is.
lehúzzák az embert ahol lehet...
regadóért én is nagyon haragszok......
mi a véleményetek?már a csere küsszöbén álunk ,de ma ezt kaptam?

Hali. Kész a motor. A bukókeret még nincs:) Szóval gondolkodtam. Most egyenlőre nem terveztem motort át íratni közel 45e kiadni. Eladni szerettem volna kp-ért. Egy ideig írjunk meghatalmazást a használatról dátummal meg mindennel. 2 tanúval. Ha mégis úgy gondolod kell a motor legyen. Én addig megpróbálom árulni a tiédet. Ha nem kell el év vége felé vagy majd megegyezünk átíratjuk rendes adásvételivel. Kb ugyanannyi a járulékos költség a két motoron. Ha kár keletkezik a motorban a károkozó állja a javítást vagy megveszi a motort. Gondolkozz. Még jutott eszembe gond a motorról hogy igy szerelgettem. A festés lakkozása nem az igazi kezd felválni pár helyen. A szelep hézagokat be kellene állítani. A hátsó lámpába sofita izzok vannak pár száz kilométerenként tönkre mennek. Az első fényszoró magas villa miatt egy kicsit felfelé hord és nem lehet már lejjebb állítani. Az ülés alatti részen valamit szerelgettek a vezetékkel mert nem gyári.
valahol 1500.. ezresnél olcsóbban nem igen találtam még..
Szerintem az jó ár,bár nincs viszonyítási alapom. Én kocsira rakattam annyiért
gumisnál encsen biztos fogja majd a fejét.. de beadom reggel.. elmegyek műszakira aztán hazafelé felveszem...
Szóval.. Diablo Corsa 3 Bocsi az előbbiek miatt..