Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lefele on felfelé tartalék vízszintesen zárva
bocsi.de nekem disznókodás volt..)) ja ,és nem találom a linket...((

laci.hogy kell állni a ciberének a benzin csapjának ? mert tegnap ki tankoltam és tolnom kellet vagy 200m.. lefestették..
menni akartam ma egy kört és mi történt? letörtem a benzincsapomból egy darabot így lőttek a szünetben való motorozásnak
faszák a pólók!

Nem te vettél most 18as gumit? itt is van egy: http://www.kepesmotor.hu/utcai...

bezzeg amikor a CRM re kellett alig találtam elég ritka 140es be
videók közt a falusi múvisztár
Nincs miért elnézést kérned , Megértelek
Na meg a jelenlévők kivételek ahogy mondod
Látom sikerült.
Az biztos hogy kezdőknek s újrakezdőknek különösen hasznos lenne, de ha annyi ezresem volna ahányan elutasítottak már hogy nem kell ez nekem tudok én annyira amennyire kell (főleg chopival) és a mi újat tudna nekem mutatni ezzel a bóják közt kis sebességgel kanyargással (jellemzően sportmotorosok) indokkal akkor a fejem se fájna.
Én még most regisztráltam oda, úgyhogy iratkozok is fel, aztán még Lajtsi barátunkat is megfűzöm, de ezt csak halkan mondom, meg ne tudja az érintett.
Arra nem bagózott hogy feliratkozzon.
Pedig őt az asszony utalja be a kurzusra. És sztem fog is jönni, nem csak szájalt, de még nem jelentkezett fel.
Rá se bagóóózottt!? A köcsöge! Engem befírol, hogy menjünk már el, Ő meg... De már előre hallom. Baszki, annyit kellett melózni,ésatöbbi ésatöbbi.
Kicsit lentebb írta hogy nem akar ott bénázni, pedig ha tudná hogy néha a több év alatt berögzült helytelen mozdulatokkal motorozók többet bénáznak mint az aki az alapoktól kezdi...
Az pedig hogy helyretesz a magad és a géped korlátaival, nagyon igaz. Bármennyire is hihetetlen hogy ezt bóják között, kis sebességgel is meg lehet tenni és a tanultak akár a Bükkben is jól jöhetnek.
Én sem rajongok az ok nélkül kötözködő körzeti meghízottakért, viszont ha szóba elegyedsz azokkal a srácokkal akik kint szoktak lenni segítőnek, ők alapjában véve motorosok és csak utána rendőrök. Talán még becsülik is a résztvevőket hogy pénzt és időt nem sajnálva képezik magukat. Persze ha feltűnően renitens vagy akkor megbüntetnek akármennyire is motorosok elsősorban. Ha visszajáró nem is leszel, kíváncsi leszek a véleményedre a végén.
Ha eldöntötted hogy jössz, kérlek iratkozz fel a motorozzon a kiíráshoz. Egyszerűbb ott számolgatni hogy akkor ki jön, ki nem, rögtön látom a telefonszámokat ha értesíteni kell bármi miatt csak megnyitom az oldalt és mehetnek a telefonok. Mondjuk Kaszásnak is tök feleslegesen mondtam hogy írja fel magát, rá se bagózott.
Kész lettek a pólók, íme egy pár.
Nincs ilyen, de vmi 5-6 ezer körül láttam valami motoros újságban,én fogok egyet beszerezni későbbiekben. (tudom,ezzel most sokra mentél )
Ott leszek, ha mondtam, aztán a többi meg majd ott kiderül. Egyet viszont már most megmondok, visszajáró vendég nem leszek, mert a hatósággal nem ápolok valami korrekt viszonyt. (bocs Atmosz, jelenlévők mindig kivételek )
Ma elhoztam nekik a váltótengelyt a kis mákdarálóba, de, mivel holnap jön Joe megnézni az enyémet,megmondtam, hogy holnap csak akkor lesz motorozás, ha szétszedik, és megcsinálják. A kis maki mit mondott? Noná, hogy nekiáll.
Lajtsi! Téged nem érdekel ez a vez techn tréning dolog? Szerintem nem tenne rosszat,kicsit tisztább lenne a kép saját magad, és a motorod határairól.
Király valahol el kell kezdeni. Ha nagyobb lesz, eladom neki a pegazust
Láncszetthez nittelőszerszám van valakinek? Amikor ráérnék a cseréjére, akkor pont nincs nyitva a Suzuki. Sokáig már nem lehet halogatni a cserét mert igen rondán zörömpöl a gyári láncom.
jaja
és kezdőthet a szezon
megvettem minden alkatrészt, amit cserélni akarok a motoron
(olaj, olajszűrő, levegőszűrő, 2 gumi, láncszett, benzinszűrő)
Ha minden jól megy holnap a gumi és a láncszett fel is kerül a gépre
kicsit kipufogó szagom van. dekurvajó ez. kezdődik a szezon lassan
előkaptam a CBR-t és motoroztam ma

meg kitömtem a kipufogót gyapottal. zsíír hangja lett