Látom sikerült.
Az biztos hogy kezdőknek s újrakezdőknek különösen hasznos lenne, de ha annyi ezresem volna ahányan elutasítottak már hogy nem kell ez nekem tudok én annyira amennyire kell (főleg chopival) és a mi újat tudna nekem mutatni ezzel a bóják közt kis sebességgel kanyargással (jellemzően sportmotorosok) indokkal akkor a fejem se fájna.
Kicsit lentebb írta hogy nem akar ott bénázni, pedig ha tudná hogy néha a több év alatt berögzült helytelen mozdulatokkal motorozók többet bénáznak mint az aki az alapoktól kezdi...
Az pedig hogy helyretesz a magad és a géped korlátaival, nagyon igaz. Bármennyire is hihetetlen hogy ezt bóják között, kis sebességgel is meg lehet tenni és a tanultak akár a Bükkben is jól jöhetnek.
Én sem rajongok az ok nélkül kötözködő körzeti meghízottakért, viszont ha szóba elegyedsz azokkal a srácokkal akik kint szoktak lenni segítőnek, ők alapjában véve motorosok és csak utána rendőrök. Talán még becsülik is a résztvevőket hogy pénzt és időt nem sajnálva képezik magukat. Persze ha feltűnően renitens vagy akkor megbüntetnek akármennyire is motorosok elsősorban. Ha visszajáró nem is leszel, kíváncsi leszek a véleményedre a végén.
Ha eldöntötted hogy jössz, kérlek iratkozz fel a motorozzon a kiíráshoz. Egyszerűbb ott számolgatni hogy akkor ki jön, ki nem, rögtön látom a telefonszámokat ha értesíteni kell bármi miatt csak megnyitom az oldalt és mehetnek a telefonok. Mondjuk Kaszásnak is tök feleslegesen mondtam hogy írja fel magát, rá se bagózott.
Ott leszek, ha mondtam, aztán a többi meg majd ott kiderül. Egyet viszont már most megmondok, visszajáró vendég nem leszek, mert a hatósággal nem ápolok valami korrekt viszonyt. (bocs Atmosz, jelenlévők mindig kivételek )
Ma elhoztam nekik a váltótengelyt a kis mákdarálóba, de, mivel holnap jön Joe megnézni az enyémet,megmondtam, hogy holnap csak akkor lesz motorozás, ha szétszedik, és megcsinálják. A kis maki mit mondott? Noná, hogy nekiáll.
Láncszetthez nittelőszerszám van valakinek? Amikor ráérnék a cseréjére, akkor pont nincs nyitva a Suzuki. Sokáig már nem lehet halogatni a cserét mert igen rondán zörömpöl a gyári láncom.
megvettem minden alkatrészt, amit cserélni akarok a motoron
(olaj, olajszűrő, levegőszűrő, 2 gumi, láncszett, benzinszűrő)
Ha minden jól megy holnap a gumi és a láncszett fel is kerül a gépre
laci.hogy kell állni a ciberének a benzin csapjának ? mert tegnap ki tankoltam és tolnom kellet vagy 200m.. lefestették..
Nem te vettél most 18as gumit? itt is van egy: http://www.kepesmotor.hu/utcai...
bezzeg amikor a CRM re kellett alig találtam elég ritka 140es be
Na meg a jelenlévők kivételek ahogy mondod
Az biztos hogy kezdőknek s újrakezdőknek különösen hasznos lenne, de ha annyi ezresem volna ahányan elutasítottak már hogy nem kell ez nekem tudok én annyira amennyire kell (főleg chopival) és a mi újat tudna nekem mutatni ezzel a bóják közt kis sebességgel kanyargással (jellemzően sportmotorosok) indokkal akkor a fejem se fájna.
Pedig őt az asszony utalja be a kurzusra. És sztem fog is jönni, nem csak szájalt, de még nem jelentkezett fel.
Az pedig hogy helyretesz a magad és a géped korlátaival, nagyon igaz. Bármennyire is hihetetlen hogy ezt bóják között, kis sebességgel is meg lehet tenni és a tanultak akár a Bükkben is jól jöhetnek.
Ha eldöntötted hogy jössz, kérlek iratkozz fel a motorozzon a kiíráshoz. Egyszerűbb ott számolgatni hogy akkor ki jön, ki nem, rögtön látom a telefonszámokat ha értesíteni kell bármi miatt csak megnyitom az oldalt és mehetnek a telefonok. Mondjuk Kaszásnak is tök feleslegesen mondtam hogy írja fel magát, rá se bagózott.
(olaj, olajszűrő, levegőszűrő, 2 gumi, láncszett, benzinszűrő)
Ha minden jól megy holnap a gumi és a láncszett fel is kerül a gépre
meg kitömtem a kipufogót gyapottal. zsíír hangja lett