Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mi a faszé kötötte le a hülyéje? Így teliszuszakolja magát apró porral az meg nem tesz jót a blokknak!
Most nézem hogy száraz kuplung van rajta, akkor leginkább kopásból származó utánállításigény lesz a gond.
nekem túl erős és gyors
akkor komplett kuplung szerkezett csere?
a kartel gáz kivezető a hátsó kerék előtt volt és 2009 ben csinálták(mikor felújították)annak a környéke olajos volt , de nem láttam jelentős füstöt...
Küzdj.........
rider ,szeinted ? inkább szereljem át a kormányt vagy csere ?
kérlek szavazzatok...
Kuplung valószínűleg be van verődve mint Szandrának volt és ezért áthajt. Ki lehet ugyan szedetni a beverődéseket de azzal csak még durvábban és sokkal hamarabb ismét ki fog verődni.
Kartergázelvezetőt vajon minek kötötte le? Akkora a kartergáz?
Tudom, de nálam nem nagyon szerepel olyan szó a szótárban hogy szloták. Sosemvolt nép lopott országa lopott nyelvvel.
gonoszok vagytok........ Vagy nem is Ti
ezen kívűl :léghütés ,v2, szárazz kuplung..
de azért jó lett volna ,ha vagy egy szerelő is lása vagy egy guzzi tulajjal is beszélni..
az olaj folyásra + azt mondta,hogy valami kartelgáz elvezető ,amit kivezetett hátra...
a kuplung meg nagyon csontra kellett behúznom különben el akart menni...
+ a vakrozsda kezdett meg jelenni a csavarok nál(dehát 98')
egyébbként bontattlan a blokk és a gardán rész is...
A Hernád áttörésről beszéltem, másnéven Slovenski Raj...
ez ugyanaz,csak 12évvel öregebb..))
mert nekem túl erős és gyors...
Konkrétan egy 800-as Intruderre. Baszogattam is érte amikor csak tudtam.
A kis Kawa annyira nem gáz, az nem teljesen chopi, de nem is teljesen túramotor. Azon még valahogy elmegy.
csak nem egy kis 250 es Kawára gondolsz?
Szlovák? Az meg milyen? Nem nagyon ismerem ezt a szót. Sokan járnak oda síelni, a Hernád-áttöréshez is átvezet rajta az út ha Kassa felől mégy Iglónak. Motoros szempontból az a környék eszméletlenül jó. Az évadnyitó is arrafelé lesz, igaz kicsit módosítottam rajta mert a Stós-Smolnik szerpentin alig járható olyan sóderes és akad pár szőnyegbombázott település is. Kár mert látványra az is nagyon szép helyeken megy át.
Az nem a Szlovák Paradicsom felé található? Mi közvetlenül az előtt láttunk ilyen Brazil dobozvárosra emlékeztető ""települést"". Vihogtunk is a buszban, hogy "na, megérkeztünk".
Szép-szép de a büdös francért kell szétb@szni egy ilyen motor megjelenését és súlypontját egy ormótlan topcase-sel? Nem mintha egyedüli elkövető lenne, ismerek mást is aki hasonló vizuális terrorcselekményt követett el.
Az olasz má csak ilyen. Mér akarod a jót elbótolni?
Kutya Taljánok azért csak tudnak valamit. És nem tegnaptól...
A koszlidércek környékén amúgy is óvatosan hajtunk, nehogy valamelyik kiténferegjen elénk. Azért a tótoknál vannak durvább koszlidércfészkek is. Korompánál konkrétan olyan a domboldal mintha valami Dél-Amerikai nyomortanyát látnál, szedett-vedett viskók furnérból, lemezből, meg mittomén még miből. De majdnem minden falu szélén hasonló létesítmények vannak mélyigénytelenéknek. Én rendszeresen kifejezem tetszésem ha arra járunk.
Főleg most. Szegényeknek van elég bajuk. Kicsit összekuszálódtak ott most a szálak, és nem két nap lesz kibogozni.
ha szép motort akarsz!
teljesen beleszerettem
Én évente kb 30-40 gurulást intézek arra,imádom. Egy valamire azért még figyelni kell. Fekafalvákra. Ha itt elcsapsz valami inast, hát ott nem kell megállni elsősegély ügyben, mert a helyszínen megesznek ezek a busmanok...