akkor komplett kuplung szerkezett csere?
a kartel gáz kivezető a hátsó kerék előtt volt és 2009 ben csinálták(mikor felújították)annak a környéke olajos volt , de nem láttam jelentős füstöt...
Kuplung valószínűleg be van verődve mint Szandrának volt és ezért áthajt. Ki lehet ugyan szedetni a beverődéseket de azzal csak még durvábban és sokkal hamarabb ismét ki fog verődni.
Kartergázelvezetőt vajon minek kötötte le? Akkora a kartergáz?
az olaj folyásra + azt mondta,hogy valami kartelgáz elvezető ,amit kivezetett hátra...
a kuplung meg nagyon csontra kellett behúznom különben el akart menni...
+ a vakrozsda kezdett meg jelenni a csavarok nál(dehát 98')
egyébbként bontattlan a blokk és a gardán rész is...
Konkrétan egy 800-as Intruderre. Baszogattam is érte amikor csak tudtam.
A kis Kawa annyira nem gáz, az nem teljesen chopi, de nem is teljesen túramotor. Azon még valahogy elmegy.
Szlovák? Az meg milyen? Nem nagyon ismerem ezt a szót. Sokan járnak oda síelni, a Hernád-áttöréshez is átvezet rajta az út ha Kassa felől mégy Iglónak. Motoros szempontból az a környék eszméletlenül jó. Az évadnyitó is arrafelé lesz, igaz kicsit módosítottam rajta mert a Stós-Smolnik szerpentin alig járható olyan sóderes és akad pár szőnyegbombázott település is. Kár mert látványra az is nagyon szép helyeken megy át.
Az nem a Szlovák Paradicsom felé található? Mi közvetlenül az előtt láttunk ilyen Brazil dobozvárosra emlékeztető ""települést"". Vihogtunk is a buszban, hogy "na, megérkeztünk".
Szép-szép de a büdös francért kell szétb@szni egy ilyen motor megjelenését és súlypontját egy ormótlan topcase-sel? Nem mintha egyedüli elkövető lenne, ismerek mást is aki hasonló vizuális terrorcselekményt követett el.
A koszlidércek környékén amúgy is óvatosan hajtunk, nehogy valamelyik kiténferegjen elénk. Azért a tótoknál vannak durvább koszlidércfészkek is. Korompánál konkrétan olyan a domboldal mintha valami Dél-Amerikai nyomortanyát látnál, szedett-vedett viskók furnérból, lemezből, meg mittomén még miből. De majdnem minden falu szélén hasonló létesítmények vannak mélyigénytelenéknek. Én rendszeresen kifejezem tetszésem ha arra járunk.
Én évente kb 30-40 gurulást intézek arra,imádom. Egy valamire azért még figyelni kell. Fekafalvákra. Ha itt elcsapsz valami inast, hát ott nem kell megállni elsősegély ügyben, mert a helyszínen megesznek ezek a busmanok...
a kartel gáz kivezető a hátsó kerék előtt volt és 2009 ben csinálták(mikor felújították)annak a környéke olajos volt , de nem láttam jelentős füstöt...
kérlek szavazzatok...
Kartergázelvezetőt vajon minek kötötte le? Akkora a kartergáz?
de azért jó lett volna ,ha vagy egy szerelő is lása vagy egy guzzi tulajjal is beszélni..
a kuplung meg nagyon csontra kellett behúznom különben el akart menni...
+ a vakrozsda kezdett meg jelenni a csavarok nál(dehát 98')
egyébbként bontattlan a blokk és a gardán rész is...
A kis Kawa annyira nem gáz, az nem teljesen chopi, de nem is teljesen túramotor. Azon még valahogy elmegy.
teljesen beleszerettem