Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérdezd meg angyalmotornál vagy az RMC ben ha ezekben nincs, nemhiszem hogy van. husqwarna topic , renatto. kérdezd meg honnan szedte de szerintem csinálta..
Tudtok valami boltot Miskolcon ahol sisakra lehet taréjt kapni? Ha igen, akkor hol van? (nem nekem kellene) köszi!
tudhatnád hogy kikre gondolok. a határtól 25 km re is feltörik a magyar autókat meg összeverik aki magyarul beszél... na azokra gondolok..
Jövőre Bamakoba megy egy Pannónia, egy barátommal a nyergében. Ha érdekel, skubizd meg az előkészületeket:
http://kmbbamako.hupont.hu/5/k...
És blogjuk is van, bármi is legyen az:
http://kmbbamako.blog.hu/
Valaki tudna mondani egy telefonszámot+nevet, aki Miskolc környékén jó minőségű kipufogókat csinál? Kéne egy összekötő a vasszamár és egy LeoVine SBK közé!
Jah meg ötleteket várok, hol tudok visszonylag olcsón nyers aluminiumot venni, amit egy esztergatokményba is be tudok tuszkolni?(persze nem a helyi rétiniggerektől gondoltam).
Köszi előre is.
És most egy lefekvés előtti Family Guy....
OK.Semmi gond.
Akinek nem inge nem veszi magára.
Tisztában vagyunk vele hogy az ún "Szlovákia" állítólagos határán túl élnek szlovákok IS.
Az a "büdös tót" lehet, hogy ugyanolyan magyar mint Te vagy. Föleg, ha 25 km-t írsz. Ilyen hozzászólással csak minket sértegetel, a tót nem olvasgat itten, ellenben velünk!
ne mekizz, nem jóóóóóóóóóóó :D
Jogos. Én is csak az útjaikat koptatni megyek ki de pénzt azt nem hagyok ott nekik!
ja de mondjuk tőlünk 25 km re is van meki szlovákba de a faszért sose megyünk oda a büdös tótokhoz
Falusinak mindig menő a meki, nekemis, ha nagyvárosban járok.
nna má nyiregyen lopom a napot.

minnyá megyek mekibe
csíkokat szarsz ?

készül a CBR gyó de fasza lesz . mármint nem az enyém hanem a másik
Istenments! Nemtéged, a csíkokat e!
Nemkell senkinek, csak énvótam ojjan hüjje, hogy megvettem!
ne szarj má le nem is tetszik annyira
háháh
Leszarom, akkor felteszem a utánfutóra, már itt pihen vagy 4 éve.
Letörölték a jókis kérdezős galerit, pedig kezdtem belemelegedni.
úgy már jobban hangzik de nincs ki mind a 4 kerekem
Ennyiért két garnitúra van, tehát két pár kerékre mindkét ódalra!
blekbörd 5 ezer forint egy csíkért a felnire?
Extra nonfi-csicsa felnicsík valakinek? 5 péz.