Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.motorcycle-usa.com/..." target="_blank">ilyen..
Aranyos De.. maszeknál? Mondjuk ezt a szezont szeretném lehúzni úgy,hogy nem veszek gumit. Ami rajta van,az 80% körül van. Pirelli,és remélem tapad is http://www.motorcycle-usa.com/..." target="_blank">Ilyesféle ,csak kicsit öregebb.
holnap 7 azaz HÉT darab motorkereket viszek átgumizni
én 1000 ért szoktam gumiztatni
Az.. sok lesz nekem az a regadó.. Nem is tudom,kifizessem-e.. :D
Ott van még mellette a Kava meg az Aprilia is.. Amúgy itt olvastam,hogy kevés helyen tesznek fel gumit. Mennyiért löknek fel egy tappancsot?
meccetfaszúak
Azért mondom,hogy nem új.. Csak ugye ebbe az országba,és ebbe nem voltam biztos,csak sejtettem,hogy nem Zsidók..
Igazából '03 végén jegyzetelték
újba még az utánfutó is 4 évet kap. de ha pl egy 18 éves motort forgalomba helyeznek nem kap 4 évet. enyém két éve lett forgalomba helyezve magyarországon és csak 2 évet kapott
ők nem tudnak görgőzni,talán a suzukiba jenőék.
Passzolom.. Nem új Sajnos. Viszont.. Nekem új
Láttam már pár ilyet,és nem csúnya.
szerintem ez a motor korától függ
Ja igen. Azt tudja valaki,hogy első forg.helyezésnél (új rendszám) a műszaki 4 évre szól? Ez így érdekelne.
Kösszenet.
ok
Hey! Majd súgd már meg,mennyibe fájt (idő és zseton) Meg hol? Kpm-nél? Köszi
Angyalék a Pesti úton? (Angyalmotor Cora felé)
Nem tudja valaki, hogy Miskolcon vagy környékén ki tudna kigörgőzni egy GSX-R kerekét?
Puska és esernyő
A 80 éves férfi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához, aki a
közérzetéről kérdezi őt.
- Nagyszerűen érzem magam, doktor úr. Fél éve újra házasodtam. Az új
feleségem 20 éves és három hónapos terhes. Mit szól ehhez, doktor úr?
A doki gondolkodik, majd így szól:
- Hadd mondjak el egy történetet. Ismerek egy vadászt, aki sosem hagy
ki egyetlen vadászidényt sem. Egyszer azonban véletlenül az esernyőjét
viszi magával az erdőbe a puskája helyett. Szembetalálja magát egy
medvével. Ráfogja az esernyőt, céloz, és meghúzza a ravaszt, vagyis a
gombot. Bumm! A medve abban a pillanatban elterül a földön.
- Ez lehetetlen! Biztos valaki más is lőtt! - hitetlenkedik az öregúr.
- Na látja! - mondja a doktor. - Nekem is ez a véleményem
Ok, várom, hogy döntesz majd.
jaaa az bizti nem eladó.. az fateré volt. nemhiszem hogy megválna tőle.. blokkot meg megdumáljuk .

csak azért mondtam ezt a váz dolgot ha tudsz valamit az érdekelne de ha nincs az sem gáz..
Mintha azt írtad volna, hogy van egy Kadet is, valami teljesen kevés km-es. Én arra céloztam... A blokkot meg max kp-vel tudnám rendezni. Nincs időm keresgélni vázat, meg hát gyanús is, hogy találnák.
húú elfelejtkeztem róla váz nincs, ez a kicsiből lett kivéve. viszont ha szerzel egy vázat elcserélhetjük a blokkra nekem az kéne.. romett váz..

amugy meg még holnap ránézek..
Laci! Romet blokkk ügyben hogy döntöttél? Meg, ha értelmes áron lenne, érdekel(het)ne a komplett motor is a nagyobbik inasnak. Ennek a kicsinek most a változatosság kedvéért a kuplungja b@szakszik... A gyerkőcök meg itt nyígnak, hogy mire már jól megtanulták volna kezelni, elromlik...
Nulla a gyökön. Tőlem is ennyit kért a mester érte...