Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem holnap műszaki
Mai táv kb 100 km Pest-Velence oda vissza Jó kis gurulás volt
nekem is szokott lenni csak most januárban járt le
Jaj a nagy siettségben el is felejtettem kérdezni, hogy mivel tartozom . Lejött vele a lendkerék, sőt a tekercset is ki tudtam szerelni. De volt már ez "barmolva". A flex áldásos nyomait véltem felfedezni a vastesten.
Műszaki, kötelező folyamatosan van egész évben, csak hát elég sok "használható idő"t voltam kénytelen kihagyni különféle hibák miatt...
Aki másfél hete várja, hogy végre felszáradjanak az erdei utak, aki elmúlt két heti keresetét nagyjából éppen ma nullázta le, (húszezerért két kanna nafta,fasza ) aki az egész tavalyi szezonját végigjáratta, és aki most is nyamvadt 90-110-es kőkemény tempóval gyűjtögeti a kilométereket, hogy mihamarabb élvezeteseket is motorozhasson. (no de nem panaszkodok itt,azért jó volt )

aki nem koliban rohad..
akinek van műszakija...

vazze :
aki ráér...
aki helyet dolgoznak a melósok
aki milliómos
annak könnyű))
Ma 150km
"Olyan csinos, fiatal fiúval leveleznék, akit nem zavar, hogy analfabéta vagyok."

Mobiltelefon eladó ajándék kertes házzal...
Irányár: 20.000.000 Forint

Kutyás hirdetés:

"Kedves, aranyos buldogot cserélnék műkézre."

Elvesztettem az órámat. A becsületes megtalálónak adok tíz percet.

Újsághirdetés:
"Megkérném azt az Urat, aki szombaton du. az uszoda egyik padján felejtette a műfogsorát, hogy hívja fel a feleségemet, és magyarázza el neki a testem kényesebb pontjára került foglenyomat okát!"

"Pszichopata gyilkos keres csinos lányt, rövid távú kapcsolatra."

1/2-ig megírt matekdogámat elcserélném ugyanilyen arányú vodka-narancsra!

40 éves feleségemet elcserélném két 20 évesre.

Társkereső hirdetés:
Fiatal vagyok, jóképű és izmos. Anyagilag is jól állok, hat kocsim van, két házam, és egy nyaralóm a Karib-tengeren. Nem keresek senkit, csak dicsekedni akartam.

Olyan munkanélküli, független, nem kövér, nem dohányzó, fiatalos nőt keresünk, akinek a munka mellett a szex is fontos. Itt mind a kettőt megkaphatod a férjemtől. Itt lakást, teljes ellátást biztosítunk, + munkabért. Szaktudás nem szükséges. Szeresd a ház körüli munkát és az állatokat.

Társkereső hirdetés:
Lány, 23 éves, jól szituált, kellemes külsejű, jó testalkatú, fekete hajú, kék szemű, hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfi ismeretségét keresi, kinek 10 köbméter tölgyfa gerendát eladna.

Balatonra néző anyósomat elcserélném, egy rotációs kapára.

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!

Összecsukható babakocsit szétnyithatóra cserélnék!

de. de azt a részt még értettem is :D és nagyon buzzzz :D :D :D
9. évadot nem néztem mert csak a 8. szinkronos nem?
Az nem van meg mikor 9. évadban, első páradik rész.. lecsúsztak ótóval vagy mivel a csúszdán?
http://youtu.be/nBzPfhQbrsc

hallottátok ezt a vadi új dalt?
az nekem ma lesz mostmindjárt nemsoká
és hasadás
Még 2 nap
dicsak ee

link
Te is
Jól megy, még hogy válság?!
ja és vettem egy motort