ezzel az a baj hogy elég nagy. és izomból neked szalad ha olyan kedve van. szerintem debil nekünk is volt foxink ha bepörgött az is felugrott a fejem fölé helyből. de azt lehetett kezelni. ezt nem .
egyszer átjöttek a haverok szalonnát sütni . adtam a kutyának egy xanaxot akkor el lehetett viselni szegény kutyusnak csúszik a kuplungja ha itt van valaki addig ugat amig el nem megy
Sokan írnak sokfélét. Helytelenül. Nem 125-öst kellene emlegetni és azokra szabályozást hozni,hanem az A1 kategóriába eső motorok vezethetőségét kellene engedélyezni (egy olcsó, 1-2 napos képzés letudása után). A 125-ös 30 lovas seggrakéták ebbe a kategóriába nem férnek bele!
A terriert ez esetben azért írtam mert azok mind hiperaktívak.
Plusz kicsit még hengerfejes is. Na nem annyira mint egy boxer, de nem százas. Örömében képes olyan magasra ugrani mint én vagyok. Úgy hogy mind a négy lába EGYSZERRE a levegőbe emelkedik.
Valószínűleg nevelés kérdése, de a mi kutyánk csak akkor jön 1m-nél közelebb ha erre engedélyt kap. Nincs az az öröm aminek a kedvéért ezt a szabályt felül merné bírálni. Airedale terrier, aki ismeri tudja hogy egy foxi kissé beteg agya egy németjuhász méretű testben.
Na azt nem. Csodaszép vidék,de oda én ki nem megyek motorral. Nincs kedvem be nem látható kanyarban egymást előző kamionokba botlani meg a sok helyen botranyos minőségű utakon tönkrevágni a mocit. Transzfogaras, Vaskapu, Kolozsvár környéke izgatna, de ezek miatt kihagyom. Ukrajna is szép a Kárpátok táján azt mondjak.
Többnyire nekem is a menjünk lássunk világot a cel, de amit nem látok a motoron ülve az nem érdekel. Várak, kastélyok egyéb kultúrósodások nem érdekelnek. Lengyelben még nem voltam,és Felvidéken is vannak még felfedezetlen helyek,főleg Besztercebánya környékén.
Fűbeton jó cucc... főleg ha megtudjátok oldani h a fű is kinőjön :D nekünk ez nem volt megvalósitható a kenelben! De igy is simán megfelel a célnak... sok esö esetén sincs nagy sár
Csak akkor van bezárva ha vendégek vannak nálunk, vagy kocsival állunk ki be és nyitvavan a kapu vagy hasonlók, és ahogy a képen is látszk ez fűbeton... szóval kb 50%fű 50% beton! De nincs am semmi baja a kutyusnak :) Ha belegondoltok... kutyák: városban vakvezetőkutyák? betontengerben élnek? hegyvidékeken a sziklás részek?... szoval sztem a fübeton simán okés
Miskolcról kb 500km oda-vissza. Persze nem arra megyünk mint amerre jövünk es végiggurulunk a Tátra tövében. Átlag hétvége 2009-ben 400km volt odakint mindenfelé tekergésekkel.
egyszer átjöttek a haverok szalonnát sütni . adtam a kutyának egy xanaxot akkor el lehetett viselni szegény kutyusnak csúszik a kuplungja ha itt van valaki addig ugat amig el nem megy
Plusz kicsit még hengerfejes is. Na nem annyira mint egy boxer, de nem százas. Örömében képes olyan magasra ugrani mint én vagyok. Úgy hogy mind a négy lába EGYSZERRE a levegőbe emelkedik.
csak olyan izgága hogy ilyenkor úgy összesározza magát hogy utánna minden tiszta retek
vagy max elmegyek Lengyelországig ( ezt terveztük haverral tavaly ) csak azért hogy elmondhassuk: mi már jártunk Lengyelországba