Uccsó mondattal 1et értek
VV4, Mónika show, Balázs, Szeress most, Barátok közt, vetélkedők, telefonos játékok, meg sorolhatnám még
Neten megnézem a híreket oszt cső meg letöltöm a filmeket
TV itt is van, de én sose nézem
Csakis otthon, és csak ha más kapcsolja be Magamtól max MusicChannel, vagy ilyesmi de azt is csak hallgatom, és csak ha jó zenék mennek. Első rossznál off és Winamp.
birkáknak, lámáknak, akárkinek aki beveszi
" naivnak mennyország"
a FirkaVillát viszont nemrég láttam, vagy 3 részt, az bejött
Mikor a hercegnőcske megmelegedett
nemtudom miért csak éjszaka van de a felhőtlen Philadephia vagy hogyapicsába kell írni szerintem hatalmas. igen jó.
hírek? az sem reális általában
Barátok közt meg idő előtt is
VV4, Mónika show, Balázs, Szeress most, Barátok közt, vetélkedők, telefonos játékok, meg sorolhatnám még
Neten megnézem a híreket oszt cső meg letöltöm a filmeket
komedi szentrál
semmi más semm iganaj retek klub ( kivéve néha a bariközt) meg tévé kettő meg semmi
de a kámedi ?
kámedi az mehet
nem? de ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi kámedi
TV itt is van, de én sose nézem
Csakis otthon, és csak ha más kapcsolja be Magamtól max MusicChannel, vagy ilyesmi de azt is csak hallgatom, és csak ha jó zenék mennek. Első rossznál off és Winamp.
A TV egy szar
nem akartam megvezetni senkit.
jelenleg göncön vagyok a barackfa utcán
jó hely.
csak sok a köcsög
mármint az utcába
meg elfelejtettem becsukni a kaput és a kutyát .
mindjárt jövök
Hónapok óta nem nézek tv-t, de otthon szoktam, persze csak is a komedy-t
meg DVD-lejátszóm meg egy kék poharam
meg mi lenne velem magam nálkül
az meg amugy klaudia
volt hétvégén ez meg az. haverok sugárba hánytak mindent én meg vezettem
Vót hömbölödés a hétvégén?