Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nem szólt be senki csak azt akarom ne is legyen ilyen..
az igen. a politika az mindig is összehozta az embereket tudhatnád ezért nem szabad fel tenni semmi ilyesmit mert valami barom mindig megtalál aztán mehet a felesleges észosztás......de nem tudom miről van szó, de ha komolyan beszólt meg keménykedett szóljá nigger oszt lemegyünk egy páran segíteni felvilágosítani
most töröltem mert . majd elmondom miért.. politika, azt nem akarok ezért összeveszni emberekkel. csak akik patkányok
Megnéztem, de nem tudom pontosan mire is gondolsz , de biztos.....
nem is ittam az éven még
de most fog. azt mondtad h 2011ben nem iszol
nemtudom de volt tömény is persze. tök mindegy menyi pia van, másnapra úgysem marad
azigen hányan voltatok rá?
ja husvétkor betoltunk egy párat
profilképed. nekem a becks a kedvencem, de mivel a kocsmában nem lehet azt kapni nálunk, így ott tuborgot szoktam inni.
én nem szeretem. én a beckset szeretem. de ez hogyjönide?
szerencséd, még nem tettem meg akkor csak simán belejöllek. amúgy én is szeretem a tuborgot
NEEEE a bökés felkérés baszásra. én meg nem akarok veled. ne haragudj
jah, tudom na megböklek figyelj
szilveszterkor kitört a foga amugy itt is fent van sportmotoron. trájkos videók meg minden. apja kemény , motorozik ő is
ezt most nem értem
ó bázz. VIli Fog
Egy abaújvári gyerek. F. Má-T
ki az a közös? jelölj hát be
Láttam felraktad a fehér felnis képet. 1 közös ismerősünk van. Látod, én mindent tudok rólad
TeZoli . Szerdáig szabadságon vagyok.. november óta nem bírok kimenni ebből a fosból normálisan
bazmeg. fészbukon kitettem egy linket, katt rá olvasd el a kommenteket, fentről a 3. at asszem, egy laci nevű tajparaszt osztja az észt.
Nem..... tekerbe vót papírba
ÉnZoli? Én max ezzel indultam ma. Kis sárdagasztás
papirba vót tekerve?