ja Czetka A Gönci Barack Pálinka mint olyan , nem CZ vel írandó a Gönczi barackot a miskolci likőrgyár csinálja de az barackal köszönő viszonyban sincsen
Atmosz:
van egy kis fejlemény, de semmi extra ugy néz ki minden marad a helyén , el lesz simítva hazajöttem feltelepítem az msn-t és ma vagy holnap írok
Gönczi ... Van itt jelen nagy pusztítója köreinkben. Az idei évjárat meg borból nem lesz a leg exkulzívabb. Csapnivaló volt a szőlő mennyiség,de ami volt,az legalább szar...
Nekem 2006 telén sikerült a Majestyvel egy ráfutásos balesetben lebontani a bal elejét a mocinak. Fejidom, lámpa, fejidomtartó, hasidom, felső belső idom, plexi odalett. A sorompó a DL-en is csak műanyagot tört, egyébként ha az oldalát jobban odacsapod egy eldőlésnél akkor a fejidom, a lámpa és még a másik oldali lepke is képes eltörni úgy hogy a váznak nem lesz baja!
Régebben melóhelyen hallgattuk, de nem mindig tetszett a zenei repertoár, a beszélgetés meg baromira nem érdekelt. Most ha épp én vagyok a zenei felelős, akkor egy amcsi netes rádió szól, régi rockslágerek mennek rajta a 60-70-80-as évekből, nekem tetszik. És pofázás nincs egy szál se csak zene!
Alkatrész nem azért nincs mert brazil hanem azért mert nem annyira járatos típus mint a nagyobbak. Nekem a Majesty japán, mégsincs hozzá szinte semmi a kopó alkatrészeken kívül. Bontott alkatrész se sok, mert ha firkás a motor akkor reppen róla szanaszét minden ami műanyag. Márpedig általában pont az kéne. :-D Pályaidom meg hogy-hogy nem nincs rá. :-D
nekem (sokan tudjátok) egy HONDA CBF 250 gépem volt amit 2 évig használtam .hiba mentes gép volt ,csak
-mível BRASIL nincs alkatrész
-130 a vége ,de tartósan egyik sem szereti a nyél gázt
-nagyon szép
-de eladhatattlan volt ,csak jelentős vesztesség utján tudtam elcserélni egy öreg cbr 600 f2 japán testvérére..)))
Igazából adott a szarnak egy nagy büdös pofont
Érdeklődik...megtudja, hogy szar.....sokan nem ajánlják.........erre csak megveszi, mert ő neki ez kell......
De egynek jó volt
http://youtu.be/AcPvHobX3D0