Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a FA . SZÁLLÍTÓKNAK

http://youtu.be/AcPvHobX3D0
hol laksz ahol ilyen járható utak vannak? én még a "város"-ból sem tudnék kimenni..
Sziasztok!
Ma megejtettem 2011 első gurulását. Az utcából elégkalandos volt kikecmeregni, de utána azért jól esett egy kis motrokolás.
huha nem gyenge,, hol lelted?
EBATTA
Kaszás úrfi! Te,mint nagy horgász,olvasd csak ezt a passzust! Dátumot is.
Az ember mindig tanul valamit. Már,ha nem hülye,mondaná az öreg székely.
ja Czetka A Gönci Barack Pálinka mint olyan , nem CZ vel írandó a Gönczi barackot a miskolci likőrgyár csinálja de az barackal köszönő viszonyban sincsen

Atmosz:

van egy kis fejlemény, de semmi extra ugy néz ki minden marad a helyén , el lesz simítva hazajöttem feltelepítem az msn-t és ma vagy holnap írok
Ez itt az
az igazi Gönci az nem CZ
A birs az igazi mostanság meg a viszki-enerdzsi drink
Gönczi ... Van itt jelen nagy pusztítója köreinkben. Az idei évjárat meg borból nem lesz a leg exkulzívabb. Csapnivaló volt a szőlő mennyiség,de ami volt,az legalább szar...
Igaz is
Jó kis gönci barack az igazi mostanság , persze csakis mértékkel
A bor meg valahogy most nem fogyott idén, pedig 1-2 pörkölt is vele készült.
Télen sörözni? A tél a bor időszaka,nomeg a töményé. Részemről hanyagolom mindet,nagy ritkán valami nyalka pia,de annyi.
Vagy egy jó pofa sörrel
Pedig megnézném egy jópofa pályaidommal.
Nekem 2006 telén sikerült a Majestyvel egy ráfutásos balesetben lebontani a bal elejét a mocinak. Fejidom, lámpa, fejidomtartó, hasidom, felső belső idom, plexi odalett. A sorompó a DL-en is csak műanyagot tört, egyébként ha az oldalát jobban odacsapod egy eldőlésnél akkor a fejidom, a lámpa és még a másik oldali lepke is képes eltörni úgy hogy a váznak nem lesz baja!
ezt megcfolom,nekem most a vasom semmi nem tört a műanyagok közzül,de fém...
tükör,lábfékkar..
a duma engem se érdekel,de a zene cool.
Régebben melóhelyen hallgattuk, de nem mindig tetszett a zenei repertoár, a beszélgetés meg baromira nem érdekelt. Most ha épp én vagyok a zenei felelős, akkor egy amcsi netes rádió szól, régi rockslágerek mennek rajta a 60-70-80-as évekből, nekem tetszik. És pofázás nincs egy szál se csak zene!
Alkatrész nem azért nincs mert brazil hanem azért mert nem annyira járatos típus mint a nagyobbak. Nekem a Majesty japán, mégsincs hozzá szinte semmi a kopó alkatrészeken kívül. Bontott alkatrész se sok, mert ha firkás a motor akkor reppen róla szanaszét minden ami műanyag. Márpedig általában pont az kéne. :-D Pályaidom meg hogy-hogy nem nincs rá. :-D
motoroshang.hu a motorosok rádiója itt a neten .ismerítek?
nekem (sokan tudjátok) egy HONDA CBF 250 gépem volt amit 2 évig használtam .hiba mentes gép volt ,csak
-mível BRASIL nincs alkatrész
-130 a vége ,de tartósan egyik sem szereti a nyél gázt
-nagyon szép
-de eladhatattlan volt ,csak jelentős vesztesség utján tudtam elcserélni egy öreg cbr 600 f2 japán testvérére..)))
Nem értem. Van aki arra gerjed ha az imádott nő odasz@rik az asztalra neki meg fényesre kell nyalnia. Ki így szereti, ki úgy.
Igazából adott a szarnak egy nagy büdös pofont
Érdeklődik...megtudja, hogy szar.....sokan nem ajánlják.........erre csak megveszi, mert ő neki ez kell......
De egynek jó volt