igazad van ,de te ezt ne hangoztasd ,mert tudod a fülnek is fala van..)))
de tényleg bicska nyitpgató,ráadásul az meg főleg ,hogy akik igérték -jobbik(én is rájuk voksoltam) csak bologatnak.
nekik nem kell erkölcsi bizonyítvány -neked meg ha csak állást akarsz rögtön kell..
Na igen de sztem a mai motorokkal a 150-180 közötti tempó nem veszélyes pláne autópályán, meg sztem autókkal se, bár ez az én véleményem Inkább arra fektetnének nagyobb hangsúlyt, hogy a sok sikkasztást, hűtlen kezelést és korrupciót szüntetnék meg egymás között ez a fasszompó társaság, persze ki vágja maga alatt a fát ..senki Ott aztán folynak szépen a milliók, milliárdok a kúrva édesanyjukat, ránk meg húzzák a vizes lepedőt, mikor alig tudunk kijönni a kis pénzünkből egyik hónapról a másikra Ők aztán leszarják magasról, hogy 230 vagy 380 a benzin meg hogy 30 ezret kell fizetni alapból a közig bírságba......van miből vagy őket nem lehet ezekkel baszogatni
Komolyan mondom, minél több időt találkozok ezekkel a majmokkal meg látom őket, hogy élnek, kavarog egy érzés bennem...........olyan mint, ha........ezeket csak le kén szedegetni egyesével szépen módjával
Már bocs a mai kirohanásaimért, de ezt már kénytelen vagyok kiadni magamból valahol
Ok, böntetlenül száguldozni sehol sem lehet,,, de itt már iparággá válik ez a sok népszopatási eszköz,mint trafi,egyéb közúti bírságok,parkolási hercehurcák,f@sz ki van már ezzel. És akkor az egyre """kedvezőbb""" üzemanyagárakat még nem is említettük.
Meg is baszom sorra mindegyiknek a száját, ha hazafelé vagy 3 sztárfotó készül , de legalább is kitárazok az összesre aztán feldugom a seggükbe a forró hüvelyeket oszt mehetnek amerre látnak
20 km-ként telepített traffipax és közben meg mobil is
Kell a pénz csak nem tudom, már, hogy hova a retkes faszomba, mikor mindent emelnek, minden növekszik és semmi nem javul!
Kénytelen leszek betartani a 130-at, max megoldom okosba a rendszámtáblát( kicsit koszos lesz) és úgy megyek majd.
De ez van fórum gyíkok , ettől rózsásabb helyzet már nem lesz
Megszoksz vagy megszöksz?
Főleg,ha drága pártvezéreink tartják magukat az előzetesen bejelentett hírhez,mégpedig,hogy teleszórják az összes pályát telepített trafikkal. Márpedig,ami fialja a pénzt,azt azért általában nem felejtik el...
Fele annyi lesz, mint eddig is sztem
Nekem jól jön pl, ha pestről kell haza dzsalnom Göncre csal gyorsabb azt a 290 km-t autópályán megtenni, mint egyéb úton
Oksza, most felmentem, de nem vagy fent.
Dolgoztam meg fogok is mostanában sokat, de kereslek
Na akkor biztos lemosta magáról a szart ap. mester , na mindegy a lényeg, hogy jöjjön minden helyre
Miskolcon lakom, Görömbölyön. A mellékutak itt is nagyon szarok, ahogy megolvadt a letaposott jeges hó ebben a melegben, szinte teljes vastagságában jégkása lett belőle, ami megfogja az első kereket, a hátsó is azonnal gödröt vág ha egy fél fordulatot megpörög. Nehéz volt kimenni meg hazajönni is. Egy métert nem bírtam egyenesen menni, hol erre ment el a fara, hol arra, hol erre akart kicsúszni az eleje, hol arra.
Ennek ellenére megérte végre kivinni egy picit, így meg lett ejtve az az szükséges havi 1x beüzemelés.
de tényleg bicska nyitpgató,ráadásul az meg főleg ,hogy akik igérték -jobbik(én is rájuk voksoltam) csak bologatnak.
nekik nem kell erkölcsi bizonyítvány -neked meg ha csak állást akarsz rögtön kell..