Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazad van ,de te ezt ne hangoztasd ,mert tudod a fülnek is fala van..)))
de tényleg bicska nyitpgató,ráadásul az meg főleg ,hogy akik igérték -jobbik(én is rájuk voksoltam) csak bologatnak.
nekik nem kell erkölcsi bizonyítvány -neked meg ha csak állást akarsz rögtön kell..
relax!
Na jól van emberek... ma is felbasztam estére magamat agyilag
Na majd bekukkantok holnap is

üdv: Gergő
köszönöm
igazad van
Na igen de sztem a mai motorokkal a 150-180 közötti tempó nem veszélyes pláne autópályán, meg sztem autókkal se, bár ez az én véleményem Inkább arra fektetnének nagyobb hangsúlyt, hogy a sok sikkasztást, hűtlen kezelést és korrupciót szüntetnék meg egymás között ez a fasszompó társaság, persze ki vágja maga alatt a fát ..senki Ott aztán folynak szépen a milliók, milliárdok a kúrva édesanyjukat, ránk meg húzzák a vizes lepedőt, mikor alig tudunk kijönni a kis pénzünkből egyik hónapról a másikra Ők aztán leszarják magasról, hogy 230 vagy 380 a benzin meg hogy 30 ezret kell fizetni alapból a közig bírságba......van miből vagy őket nem lehet ezekkel baszogatni
Komolyan mondom, minél több időt találkozok ezekkel a majmokkal meg látom őket, hogy élnek, kavarog egy érzés bennem...........olyan mint, ha........ezeket csak le kén szedegetni egyesével szépen módjával
Már bocs a mai kirohanásaimért, de ezt már kénytelen vagyok kiadni magamból valahol
Ok, böntetlenül száguldozni sehol sem lehet,,, de itt már iparággá válik ez a sok népszopatási eszköz,mint trafi,egyéb közúti bírságok,parkolási hercehurcák,f@sz ki van már ezzel. És akkor az egyre """kedvezőbb""" üzemanyagárakat még nem is említettük.
Meg is baszom sorra mindegyiknek a száját, ha hazafelé vagy 3 sztárfotó készül , de legalább is kitárazok az összesre aztán feldugom a seggükbe a forró hüvelyeket oszt mehetnek amerre látnak
20 km-ként telepített traffipax és közben meg mobil is
Kell a pénz csak nem tudom, már, hogy hova a retkes faszomba, mikor mindent emelnek, minden növekszik és semmi nem javul!
Kénytelen leszek betartani a 130-at, max megoldom okosba a rendszámtáblát( kicsit koszos lesz) és úgy megyek majd.
De ez van fórum gyíkok , ettől rózsásabb helyzet már nem lesz
Megszoksz vagy megszöksz?
Főleg,ha drága pártvezéreink tartják magukat az előzetesen bejelentett hírhez,mégpedig,hogy teleszórják az összes pályát telepített trafikkal. Márpedig,ami fialja a pénzt,azt azért általában nem felejtik el...
Fele annyi lesz, mint eddig is sztem
Nekem jól jön pl, ha pestről kell haza dzsalnom Göncre csal gyorsabb azt a 290 km-t autópályán megtenni, mint egyéb úton
ook,igazad van.. bár lehetne napi meg heti jegy is----
Oksza, most felmentem, de nem vagy fent.
Dolgoztam meg fogok is mostanában sokat, de kereslek
Na akkor biztos lemosta magáról a szart ap. mester , na mindegy a lényeg, hogy jöjjön minden helyre
Akkor olvasd már el a főoldalon lévő hír alatti kommenteket is!
Magam is elég bevállalós vagyok,de az Oroszok,,az egy külön faj.
Azért 2010 jobban indult ilyen szempontból. Ez a kép január 2.-án készült a Varbói tónál.
Szilvásváradon. Szalajka völgyi szabadtéri erdészeti múzeum. Ha már halak. Ők is ott voltak.
igen,de az újból állítólag kimaradt...
Arra gondolsz hogy féláron vehetjük 2011-ben is? Teljesen rendben van ez így. Nem nagyon élek vele, de ha messzire megyek akkor igénybe veszem.
mi a véleményetek a fenti cikkel kapcsolatban? a pálya matrícával kapcsolatban?
az enyém meg a fütött szervízben alszik((
Az enyém fűtetlen helyen alszik de ha nem lenne lehetőségem kihozni, be nem indítanám egy helyben pöfékeltetni.
dejó is az. én talán tavaly mentem hóba a KTM el supermoto kerékkel nem volt egyszerű.

CBR meg most fűtött helyen van 20 fokba, csak nem bánja ha nem indítom be havonta nehéz volt felvinni a lépcsőn is
Miskolcon lakom, Görömbölyön. A mellékutak itt is nagyon szarok, ahogy megolvadt a letaposott jeges hó ebben a melegben, szinte teljes vastagságában jégkása lett belőle, ami megfogja az első kereket, a hátsó is azonnal gödröt vág ha egy fél fordulatot megpörög. Nehéz volt kimenni meg hazajönni is. Egy métert nem bírtam egyenesen menni, hol erre ment el a fara, hol arra, hol erre akart kicsúszni az eleje, hol arra.
Ennek ellenére megérte végre kivinni egy picit, így meg lett ejtve az az szükséges havi 1x beüzemelés.
ja visszatértem :D hétfőn megyek megnézni a Q.linket ha nem esik az eső:D
Visszatért a qlinkmájszter a főoldalon