Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kocsi szerette,gondolom.
na jó ez mind1
vagymin égi vadászmezőkön
kocsival, már az örök vadászmezőkön sétálgat
Pegasoval? Vadkan? Hogy van?
íííííííííííííííí bazzzzzzzzzzzzz elütöttem egy vadkant közel másfél mázsásat
Hány éves? Ha fiatal akkor kinövi.... nálunkis ugyanezvolt a szitu... hiperaktiv volt és szinte kezelhetetlen, most volt karácsonykor 3 éves és most látható h komolyodik... 2 éves kor alatt sztem természetes, a kutyák játékosak... szóval nevelés és kor kérdése :D "nyugtatót kutyánakXD" beszabehu
Hello!
FZ6N fejidomot keresek, évjárat mindegy, aki tud valamit szoljon, horror áron találtam csak sajnos:S:(
Na ja, be kellene oda engedi 1x, aztán a sok patkányt kiszedné
Páátkáányozó, akkor a parlamentben a helye.
Ha már itt járunk
Ő meg akkora patkányokat fog a szomszédbóóó, ha átjönnek, hogy nem tudom melyik a kutya és melyik a retekegér
Ez ugyan nem korcs,de nem igazán szereti megérteni,hogy ne ugráljon rám a tenyérnyi sáros mancsával.
Ezzel nekem,személy szerint annyi kínom van,hogy nem rendelkezem túra motorral,ezekkel a mostaniakkal meg öngyilkosság lenne egy ilyenbe belekezdeni...
Van a Péceli Roburos haverom,ők a Robur buszával rendszeresen jártak ki Erdélybe, meg országon belül Kárpátia koncertekre hordja a legfanatikusabb rajongóikat. Tavaly le volt tárgyalva,hogy megyünk Erdélybe a nyáron,dehát az egy köcsög nyár volt,nem jött össze. Ha valakit érdekel, esetleg idénre lezsírozhatnánk egy ilyen kirándulást,akár így,fórumos berkeken belül is,vagy csak magán jellegű jelentkezéssel is. Autóért,srácért,tűzbe teszem a kezem,Ő volt az,aki a Pekingi olimpiára kiment egy Robur busszal...
pedáljuk ?
V Stromos haveromék egy nap alatt lenyomták Auschvitzot. Április végén mentek,hegyekben meg befagyott a p...ájuk.
Mi 2008-ban kétszer is kijutottunk,mindkétszer busszal,( . )egyszer március végén,egyszer meg júliusban. Itt azon a télen nem volt lóf@sz hó sem,ott meg 50cm.
Az én "ritmusom" egész másként adja. A te Tátrai büdzsédből max egy Kondó-Szilvás-Eger-Tárkány-Lillafüred-Kondó kör jön ki,igaz,nem annyira komótos tempóban...
6 FG lesz 10től negyed 1 ig holnap este
Ezt aláírom én is:D Folyton ócsárolt engem is
Sztem teljesen jó Erdély. Ne azt a forgalmas 1es utat vedd alapul, de hétvégén ott is nyugi van a kamionoktól némileg. Benn Székelyföldön szte minden út jó. Nem mondom h versenypálya , de élvezhető. Ha bármi bajod van, az emberek szivesen segitenek. Én is járok cseh ,lengyel, szlovákba, de Erdélybe a legszívesebben Tegnap is voltam.
Egyébként sokáig én se néztem rájuk, mert a más rossz tapasztalatait vettem alapul, csak az utóbbi 5évben fedeztem fel újra.
Egy nagyon jó cimborám sajnos ennek az ellenkezőjét tapasztalta. Alapvetően szinte bárhová elmegy motorral, Felvidék, Balkán, Ausztria, de azt mondta hogy a bocskorosokhoz többé nem megy.
Vagy duplacsövű sörétes. Se rád nem fog ugrálni, se a kerítésen nem mászik át. Viszont kicsit körülményes lesz a simogatása a legyektől.
Meg kell, hogy cáfoljalak Erdéllyel kapcsolatban. 2010 nyarán voltunk kint az említett részen és azt kell hogy mondjam, hogy a fő utakon jobb az út minősége, mint kishazánkban. A mellékutak pedig nem rosszabbak, mint pl nálunk az alföldön. A közlekedési morálhoz pedig azt kell, hogy mondjam, hogy nem a románokkal volt a gond hanem inkább az ottani külföldiekkel (bolgárok). Ha látják, hogy jön a motoros akkor lehetőség szerint lehúzódnak. Ezt tapasztaltam a dugógban is. Úgyhogy én nagyon kellemesen csalódtam bennük. Ezzel nem védeni akarom őket, de a tény az tény.
hmm... alapjában ilyen a miénk is csak teteje nincs. na de akkor ez lesz + az a fűkö és meg van oldva